Şimdi Ara

Kuzenimle birlikte oldum pişman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benden 2 yaş küçük kuzenimle birlikte oldum çok pişmanım , yüzüne bakamıyorum artık , .Beni sevdiğini bilirdim, mesela ne zaman tek olsam yanıma gelirdi saçma sapan muhabbetler açardı , sevgilin varmı vs. sorular sorardı , bende anlamıştım beni sevdiğini , ama yüz vermiyodum , insan kuzenine yan gözle bakarmı diye düşünürdüm, meğerse oluyomuş :!!&%&! :!!&%&! .Olayı anlatıyorum.

2 gün önce halamlar bize geldiler , oturduk yemek yedik, yemek yerken bana bakıyordu ,bende ona sırıttım , yemeği bitirdik sonra oturma odasına geçtik .Siyasetten konuşuyolardı bende sıkıldım mutfağa geçtim.Mutfakta tek başıma oturuyoken , kuzen yanıma geldi, , havadan sudan konuştuk .

Sonra gel yukardaki balkona çıkalım dedim (ev 2katlı), çıktık balkona 2mizde sandalyeye oturduk ama aramızda 1 metre filan mesafe vardı. Bu sene sınava girecek , sınav hakkında konuştuk, hacettepe diş hekimliğini istiyomuş , nasıl çalışması gerektiğini anlattım . Ben bir sigara yaktım , onada bir tane verdim , başta kabul etmedi sonra zorladım o da yaktı bir tane. Sigara içmesi çok hoşuma gitti , sonra içimde birşey oldu kızdan hoşlanmaya başladım,kalktım ayağa biraz yürüdüm balkonda ,denize filan baktım, sonra sandalyemi ona yaklaştırdım elimi boynuna attım, sırıtmaya başladı , o böyle yaptıkça daha kötü oldum. Bu halde deniz manzarasını yaklaşık 5-6 dk seyrettik , 2mizde konuşmadık. Sonra elimi bacaklarına götürdüm , biraz okşadım , ilk başta şaşırdı , gözlerimin içine baktı, hoşuna gittiğini anladım. 10-15 sn bakıştıktan sonra sevişmeye başladık,ayağa kalktık balkonun hiç biryerden görünmeyen tarafına gittik , bi yandan da kulağım merdivenlerde gelen olursa diye. Böyle olmuyacak diye boş bi oda vardı oraya gittik , kızı yatağa attım, tam soyunurken kız zebaniye dönüştü ve beni zindana attı, şuan zindandan yazıyorum.Ben ona bakarken çok utanıyorum , o bana bakarken sırıtıyo , baktıkça içimde bir kötü oluyor , ne yapmam lazım yardım edin.Babamlar öğrenirse ben bittim. :oops: :oops:

• Zebani, okumayın.
  • Okumayın zebani kuzen
  • Balkonda akraba zebani fantazisi okuyun
  • Zebani diye uyarmama gerekte yok artık klişe bunlar yeni bişeyler bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu mesaj silindi.
    zebaniyi sonlara koyan bir amatör daha
  • korkunçlu seks hikayeleri yazan bir csb yazarıyım deseydin de okunurdu yazıların
  • quote:

Orijinalden alıntı: CezaRap77

korkunçlu seks hikayeleri yazan bir csb yazarıyım deseydin de okunurdu yazıların
    lanet olsun
  • DH nin bana kattigi en buyuk sey sondan okumanin faydasi
  • Kalkti
  • Kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Okumayın zebani kuzen
    adam doğru söylüyor beyler aynı zebani geçen beni ev sahibimin kızını götürürken yakaladı. meğer kızın kılığına girmiş. şuan zincire vurulmuş halde zindandayım. şimdi konuyu açan arkadaşa işkence etmeye başladılar. kızgın demirlerle malum yeri dağlıyorlar siz siz olun evlenmeden hallenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 8 Temmuz 2016; 16:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Kalkti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 8 Temmuz 2016; 16:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

adam doğru söylüyor beyler aynı zebani geçen beni ev sahibimin kızını götürürken yakaladı. meğer kızın kılığına girmiş. şuan zincire vurulmuş halde zindandayım. şimdi konuyu açan arkadaşa işkence etmeye başladılar. kızgın demirlerle malum yeri dağlıyorlar siz siz olun evlenmeden hallenmeyin

Yandaki senmişsin el sallıyorum bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

Önce kalktı sonra indi.
  • Okumayin ensest zebani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_emir26

quote:

Yandaki senmişsin el sallıyorum bak

benim hocam. çaktırma tanıştığımızı anlamasınlar, bir plan yapıp kaçmalıyız zindandan

• quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 8 Temmuz 2016; 16:30:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E274E432

Alıntıları Göster
    kalkmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.