Şimdi Ara

13 aydır beraber olduğum kız gitti beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım, herseyim, hayatım olan kız gitti. Aynı Sınıf, aynı sırada olduğum kız gitti. Neden? Çünkü okullar kapanıyor. Lise bitti. Tek yapmamız gereken aynı üniversite veya aynı şehir. Komik ve saçma gelebilir ama eğlenilecek kız değil evlenilecek kız beyler. Çünkü Neden? Köylü kızı. O kadar iyi davranıyor ki. Yorgun olsam dizinde yatırır masaj yapar. Son parasıyla bana yemek alıyor. Benim için nakil olmaktan vazgeçiyor. Benim için bok gibi bir köyde akrabasınin yanında yaşıyor. Mutlu gitsın diye güldüm, eğlendim yanında. Hiç ağlamadı canım benim. Ama o otobüse bindi gitti ya beyler. Ufak ufak tek basıma ağladım iste. Seni seviyorum, üniversitede görüşmek üzere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski Kullanıcı Adı:
    ay hoşt ulan
  • dizine mi yatırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

dizine mi yatırıyor

Al iste.

• tek şehir tercihle bu mümkün

nikahına davet isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerger

tek şehir tercihle bu mümkün

nikahına davet isterim

Biz de aynı yeri kazanmaya çalışacağız. Keşke öyle bir şey olsa da seni yıllar sonra davet edebilsem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kazanmaya çalışacağız diye bişey yok

tercihe ne yazarsan o gelir

tek şehir yazarsanız sorun kalmaz

tek şehir 20 tercih

temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Canım, herseyim, hayatım olan kız gitti. Aynı Sınıf, aynı sırada olduğum kız gitti. Neden? Çünkü okullar kapanıyor. Lise bitti. Tek yapmamız gereken aynı üniversite veya aynı şehir. Komik ve saçma gelebilir ama eğlenilecek kız değil evlenilecek kız beyler. Çünkü Neden? Köylü kızı. O kadar iyi davranıyor ki. Yorgun olsam dizinde yatırır masaj yapar. Son parasıyla bana yemek alıyor. Benim için nakil olmaktan vazgeçiyor. Benim için bok gibi bir köyde akrabasınin yanında yaşıyor. Mutlu gitsın diye güldüm, eğlendim yanında. Hiç ağlamadı canım benim. Ama o otobüse bindi gitti ya beyler. Ufak ufak tek basıma ağladım iste. Seni seviyorum, üniversitede görüşmek üzere...

hocam ne abartmışın ya dünyanın bir ucuna bile gitse her şekilde görüşürüsün bu çağda ayrıca illa üniversite şartmı yani baska bir ilde oturmak için aynı bölgelerde yakın illerde tercihler yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerger

kazanmaya çalışacağız diye bişey yok

tercihe ne yazarsan o gelir

tek şehir yazarsanız sorun kalmaz

tek şehir 20 tercih

temiz

Gelecekleri onemsiz yani. 20 tane bolum hangisi olursa artik ?

• Edit: Ağlattın lan
    Seviyorum B...L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 13 Haziran 2013; 14:06:23 >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    ondan banane kardeşim ?

ayrı kalmak istemiyoruz'un çözümü budur

hey allahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Edit: Ağlattın lan
    Seviyorum B...L

betül

boynunda 62 tane madalyası olan kızın ss'ini istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 13 Haziran 2013; 16:05:59 >

• quote:

ılık mısın olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

ılık mısın olm

Sanamı yaptık olum

• Emo senin YGS-LYS sınavı ne oldu . Bu sene de mi Akhisar'dasın. Ha bir de saçı kestireceksen öyle 3 numara vurma hafif uzun olsun.
  • quote:

Canım, herseyim, hayatım olan kız gitti. Aynı Sınıf, aynı sırada olduğum kız gitti. Neden? Çünkü okullar kapanıyor. Lise bitti. Tek yapmamız gereken aynı üniversite veya aynı şehir. Komik ve saçma gelebilir ama eğlenilecek kız değil evlenilecek kız beyler.Çünkü Neden? Köylü kızı . O kadar iyi davranıyor ki. Yorgun olsam dizinde yatırır masaj yapar. Son parasıyla bana yemek alıyor. Benim için nakil olmaktan vazgeçiyor. Benim için bok gibi bir köyde akrabasınin yanında yaşıyor. Mutlu gitsın diye güldüm, eğlendim yanında. Hiç ağlamadı canım benim. Ama o otobüse bindi gitti ya beyler. Ufak ufak tek basıma ağladım iste. Seni seviyorum, üniversitede görüşmek üzere...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

Edit: Ağlattın lan
    Seviyorum B...L

betül

boynunda 62 tane madalyası olan kızın ss'ini istiyom

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan.a -- 19 Aralık 2020; 12:35:27 >

• quote:

Canım, herseyim, hayatım olan kız gitti. Aynı Sınıf, aynı sırada olduğum kız gitti. Neden? Çünkü okullar kapanıyor. Lise bitti. Tek yapmamız gereken aynı üniversite veya aynı şehir. Komik ve saçma gelebilir ama eğlenilecek kız değil evlenilecek kız beyler. Çünkü Neden? Köylü kızı. O kadar iyi davranıyor ki. Yorgun olsam dizinde yatırır masaj yapar. Son parasıyla bana yemek alıyor. Benim için nakil olmaktan vazgeçiyor. Benim için bok gibi bir köyde akrabasınin yanında yaşıyor. Mutlu gitsın diye güldüm, eğlendim yanında. Hiç ağlamadı canım benim. Ama o otobüse bindi gitti ya beyler. Ufak ufak tek basıma ağladım iste. Seni seviyorum, üniversitede görüşmek üzere...

kardeşim biz öyle bi kız bulamadık bizde sevelim istedik olmadı lanet kezbanlar neyse sen o kızın değerini bil söz tak bişeyler yap ailene danış bu devirde kız bulmak zor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.