Şimdi Ara

2 senedir işsizim varmı benle aynı durumda olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezun olduktan sonra uzun bi süre aradım bulamayınca askere gittim geldim derken 2 aydır iş arıyorum hala iş bulamadım varmı benle aynı durumda olan.

• ne iş aradığına bağlı, ayak işi dolu 10 bin tl civarı para veriyolar aylık

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Bölümüme uygun iş arıyorum

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

bölümün ne

finans ve bankacılık

çöp bölüm kardeş, eşit ağırlıkta hukuk dışında okuman 4 yıl zaman kaybı. finans bankacılık okuyunca en fazla bankada iş bulursun ki bunun için bu bölümü okumana gerek yok tanıdığın olduktan sonra liseden sonra direk bankada işe başlayabilirsin, tanıdığın yoksa istersen prof ol şansın yoksa iş felan bulamazsın ki iş bulsanda verecekleri 12 bin tl civarı. git kurye ol 15 bin tl kazanırsın. git markette çalış 2 yıl durunca müdür sıfatı veriyolar bankayla aynı parayı alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 4 Şubat 2023; 19:49:12 >
  • kardeşimin eşi bankacı. denizbankta çalışıyordu. istifa etti. yeni iş bulması 1 sene sürdü. o da tanıdık aracılığı ile işe girdi. bu devirde iş bulmak zor hakkaten..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    knka bankada çalışmak zor mu ben de işsiz kalacağım muhtemelen de 4 yıllık mezunuyum alırlar mı beni

Haklısın polislik mülakatına girdim sonuç bekliyorum artık

kpss puanıyla mı girdin nasıl giriliyo
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Evet sonra spor ve sözlü mülakat var işsizlikten her türlü iyidir 19 binde maaş var

knkam bankada çalışmak için üni okumana gerek yok tanıdığının olması gerekli, bizim yan villada kalan babamın tanıdığı gel bankada müfettiş ol dedi açık kadro vardı 20 bin tl maaş veriyolar. ben okudum ancak adam okuduğum için değil tanıdık diye iş ayarlayacaktı ben istemedim kendi işimi seviyorum gitmedim. müfettişlikte bankada gelebileceğin uç noktalardan biri sınavlarla üniversite mezunlarını sıraya sokarak girilen yer ona göre hesapla işte. bankalar özel kuruluşlar olduğu için adamın varsa şak heryere giriyorsun. annemin arkadaşı vardı 90 yılında evlendiği kişi çok zengindi kadın üniversite okumamıştı bi bankanın müdürü yaptılar kadını 2007de boşandı 2010dada bankadan istifa etmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 4 Şubat 2023; 21:53:56 >
  • 10.000 bir alım daha açıkladılar sanırım ayrı kesinlikle iş arayan her erkek denemeli polisliği. Çoğu kişi mülakata kadar gidemiyormuş zaten arkadaş 2de1 oran dedi seçilme oranı. Yani %50 seçilebilme olasılığı varmış şuankilerin. Ne kadar doğru bilmem inşallah herkes için hayırlısı olur olamayan bir daha bir daha denemeli.
  • Evet ben ilk mezun olduğumdada denedim yine denicem bu senede olmazsa şu an 19 bin maaşı var polisliğin özel sektörde müdür yönetici olsan anca alırsın bu parayı

+1923

kaç puanla giriliyo lisanstan en az ? Bide spor mülakatı zor mudur hocam sizce

60 puan yetiyor spora çalışman gerek

bi şirkette falan finans uzmanı olsam yine mi kötü

Kanka ben de 29.donem pomeme girdim sonuç bekliyorum haberleselim.

• Eşit ağırlıkta hukuk dışında bölüm yok diyenleri alın bir kenara atın

Eşit ağırlıktan işletme iktisat ekonomi yönetim bilişim sistemleri gibi bölümlerdede iş olanakları var ama bu bölümlerdeki işsizler genelde YKS de 9 10 net yapıp Googleye yazsan adı çıkmayacak ünilere kayıt yaptırıp bitirdiği için sonrada iş yok diye zırlıyorlar , eğer 1 sene düzgünce çalışıp iyi bir sıralama yapıp iyi bir Üniye giderseniz yukarıda saydığım bölümlerden eğerde bölüme ısınırsanız çok iyi para kazanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.