Şimdi Ara

epifiz plağı kapanmış mı boyum uzar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayim boyum 166 kemik yaşım kaç gösteriyor ve daha da uzayabilir miyim uzarsam kaç cm uzarım

3 ay sonra edit:konuyu görünce aklıma geldi 2 3 hafta önce endokrine gittim tekrar ölçtüm 1.3cm uzayarak 167 olmuş boy (önceki tam 165.7'ydi) umarım bu hızla devam eder de 170 171 görürüm

epifiz plağı kapanmış mı boyum uzar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 13 Mayıs 2021; 20:44:52 >

• up

• Biraz daha uzarsın sanırım. 20 yaşına kadar devam ediyor diye biliyorum epifiz plağının sertleşmesi. Ama pek bir şey bekleme
  • Uzman değilim ama açık sanırım.
  • up
  • sizce vücut geliştirmek için yeterli midir (cok fazla omuz sırt şişrmek değil amacım öyle olursa kötü görünür diye düşünüyorum)
  • radyolog değilim inş bi gün olurum da gördüğüm kadarıyla epifizler açık. bu manzara en çok kırıkla karışıyor dikkatli bak anlarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum uzar mı
    2 ay önce açıldı
    Epifiz plağım Kapalı mı?
    24 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    evet 6 7 ay önce kolum kırıldığında röntgeni çeken hemşire bakip paramparca olmus dedi ama sonra doktora gösterdiğimizde ufak bi kirik dedi sanirim hemsire sizin baktiginiz yere bakti
  • açık epifizleri kırık olarak görmüş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3cm uzamışım 3 ayda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 ay sonra 16 olacağım. Boy 16 dan sonra ortalama kaç cm uzar?

• epifiz plağı kapanmış mı boyum uzar mı
    17 yasindayim ve benim plagim kapanmis mi acik mi anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabia1230 -- 22 Mayıs 2021; 15:35:1 >
  • rabia1230 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım kapanmış. Ama bir uzmana sor yine de.

• Uzadınmı Daha Fazla Boyun Kaç Şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Painçocuk P kullanıcısına yanıt
    4 santim daha uzadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seninle aynı yaştayım boyum 1.77 cm. Kollarını iki yana aç, parmak uçlarından ölçmeye başla bir elinden öbür eline. İşte o senin yetişkinlik boyunu verir. Bir de kilo verip sürekli yatmak boy uzatır. Ben Mide delinmesi ameliyatında 5 gün hiçbir şey yemedim içmedim ve 5 kilo verdim 5 gün boyunca da hiç kalkamadım. Bir ay sonra dik durmaya başladığımda 1.74'ten 177 olmuştum. Kilo verirken omurilik uzar. Yatma pozisyonda da hep genişlik halindedir.

• Jaxon J kullanıcısına yanıt

hocam o yatakta yatıp yerçekimine dik olarak maruz kalmadığın için olabilir geri kısalma olur ben de öyle olmuştu şuanki boyunuz kaç?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.