arkadaslar gece yatmadan önce hicbirseyim yoktu sabah kalktım boynumu hareket ettireyim dedim dehset bir acı duydum suan sağ tarafa ceviremiyorum kafamı ne yapmalıyım yardım lütfen
aynı şey bendede var gece duş alınca soğuk bırakmış olabilirsin beni iyi dinle ben 1 haftadır aynı acıyı çekiyorum ve boynum şişti. yatarken yastık kullanma odan sabit bir sıcaklıkta olsun. boyun bölgenin terletmemen gerekiyor çünkü terleyince o bölge soğursa kasılır ve dahakötü olursun. o bölgeyi sıcak tutmaya bak, sakın zorlama , bide oraya bişey sar normal zamanlarda
Önce boyun bölgesine dakikalarca sıcak su dökmek gerekir. Banyoda bir güzel sıcak su ile o bölgeyi ısıtırsın. Sonra yardımcı olabilecek biri varsa yavaş yavaş boynuna masaj yapsın, Sıcak su dökmeye de devam edin. Sonra da yavaş yavaş boynunu sağa sola çevirme egzersizleri yaparsın. Su ve masaj en az 8-10 dakika yapılmalı. Hemen açılacak diye bir şey yok ama bu çok iyi gelir. Zamanla açılır. Geçmiş olsun kardeşim.
Bir majezik iyi gelir
teşekkürler arkadaslar.
En kısa sürede etki edecek etkili yöntemi öğrenmek istersen şudur: Sıcak su tedavisi + Vicks kremle yapılan masaj + Kas gevşetici hap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme