Şimdi Ara

Yardım Edin Beyler Psikolojim Bozuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardım edin. Psikolojim her ne kadar iyiymiş gibi davransam da iyi olmadı.
    3 yıldır kafam bozuk. Özelime girmek zorundayım ama..

ilk yıl ciddi şekilde geçmişe takılıp kalmayla başladım, uykumu bölüyordu
    İkinci yıl yaşın gereği herşeyi eleştirme ile devam etti ve üstüne kafamı bozan düşünceler eklendi, kafayı yiyecek gibi oldum
    Üçüncü yıl yine kafayı yiyecek gibiydim ama biraz tecrübeliydim. Çok strese giriyordum ve aşırı endişeli, takıntılı tepkiler veriyordum.90 lira güme gitti diye 2 ay gülmek bana haramdı, o kadar yani...psikiyatriste gittim asosyallik deyip bitirdi olayı
    Şimdi çok daha tecrübeliyim. Normalim ama 3 yıl biriktirdiğim bozukluklarla mücadele ediyorum.
    Dışsal ve içsel kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum, kafam bazen çok bozuluyor. Bazen keşke psikolojik hastalık sınıfına girsem de trdavi olabilsem diyorum

Derslerimi, aile hayatımı, zevklerimi ciddi şekilde etkiliyor. Yeni yeni düzeltmeye başladım, öyle düşünüyorum ya da.

Yardımcı olabilecek var mı ? Çok ihtiyacım var, sınırlı çaremden birisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu geçmişe takılıp kalma ve acı çekme bende de var. Yaş kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Bu geçmişe takılıp kalma ve acı çekme bende de var. Yaş kaç?

16
    kafayı yiyecek gibi oluyorum
  • Yani bu yuzde 90 imizin basindan gecen birsey zaten. 25 yasimdayim ve senin gibiydim senin yaslarinda; o an zulüm geliyor ama ileride cok ciddi bir hayat tecrubesi oldugunu goreceksin.. Simdilik yapman gereken zihnini mesgul edebilecegin bir hobi, ugras bulman.. bir de eckhart tolle diye bir adamin simdinin gucu isimli bir kitabi var; onu çok öneriyorlar. Oku onu.

Yani;

1. Kafani mesgul edecek bir hobi bul.
    2. Eckhart Tolle - Şimdinin Gücü kitabini oku.

Bunlari yapmadan buraya tek kelime yazarsan bozusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Yani bu yuzde 90 imizin basindan gecen birsey zaten. 25 yasimdayim ve senin gibiydim senin yaslarinda; o an zulüm geliyor ama ileride cok ciddi bir hayat tecrubesi oldugunu goreceksin.. Simdilik yapman gereken zihnini mesgul edebilecegin bir hobi, ugras bulman.. bir de eckhart tolle diye bir adamin simdinin gucu isimli bir kitabi var; onu çok öneriyorlar. Oku onu.

Yani;

1. Kafani mesgul edecek bir hobi bul.
    2. Eckhart Tolle - Şimdinin Gücü kitabini oku.

Bunlari yapmadan buraya tek kelime yazarsan bozusuruz

çok doğru söylüyorsun abi

farkındalıkla ilgili kitap okudum, çok yazı okudum. o kitabı da alırım, biraz pahalı ama
    meşgul edecek şeyi yeni yeni buldum, ama bazen boş durmam gereken zamanlar oluyor mecburen. hastanede felan bekleyince özellikle çok huzursuz oluyorum.

ikisini de buldum, tedaviler hazırladım kendi çapımda
    2 sene öncesine göre çok daha iyiyim
    ama bazen öyle anlar oluyor, kafayı yiyecek gibi oluyorum
    dün yatarken kafayı yiyecek gibi oldum yine, uyuyamadım, çok kötü birşeydi

tamam ne gelirse çekerim yine de ama bunun derslerimi, sosyal hayatımı çok etkiliyor. zorla zevk aldırtıyorum kendime bişeylerden. mutluluk, üzüntü nadir oluyor.
    kişiliğimden çok farklı davranışlar sergileyebiliyorum düşünceler yüzünden. kişilik karmaşası da oluyor yaşın gereği
    o kadar olmayacak bir döneme denk geldi ki... yapabileceğim o kadar şey varken elim kolum bağlı gibi kalıyorum bazen
    ciddi hastalıklara ilerlemesinden de korkuyorum

• hocam geçmişemi takılı kaldın yoksa maddi bir sıkıntı içerisindemisin onu anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.