Şimdi Ara

Midemde sorun var yardım edin :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün biraz fazla yemek yedim. Az önce uyandım midemde gaz var. Sürekli ağzıma istemsiz geğirme geliyor. İşin kötü tarafı geğirince sanki çöp geğiriyormuşum tadı geliyor. Kusmama ramak kaldı. Az önce bi elma yedim sindirilsin iyice diye ama bekliyorum halen.

Lütfen bir şey önerin midemdeki gaz gitsin. Ne yapıcam bilmiyorum. Çok fenayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Midenizde Sorun Var mı Yardım Edin :'(

Midenizde bir sorun olduğundan endişe ediyorsanız, belirtilerinizi anlamak önemlidir. Mide sorunları, mide bulantısı, kusma, geğirme ve ağzınızda kötü tat gibi çeşitli semptomlara neden olabilir.

Geğirince Kusmuk Tadı Gelmesi

Geğirdiğinizde ağzınıza kusmuk tadı geliyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, midenizdeki yiyecek ve sıvılar tam olarak sindirilmemiş olabilir. Bu durumda, geğirme sırasında mide içeriğiniz ağzınıza geri gelebilir ve kusmuk tadına neden olabilir.

Geğirken Kusmuk Tadı Gelmesi

Bazı durumlarda, geğirdiğiniz sırada kusmuk tadı alabilirsiniz. Bu, yemek borunuzun veya midenizin mide asidinden tahriş olması nedeniyle olabilir. Asit reflü veya ülser gibi durumlar da ağzınızda kusmuk tadına neden olabilir.

Geğirince Kusmuk Tadı Nasıl Geçer?

Geğirince kusmuk tadını gidermek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Su için: Su, midenizi temizlemeye yardımcı olur ve asit seviyenizi nötralize eder.
    • Zencefil çayı için: Zencefil mide bulantısını gidermeye yardımcı olan doğal bir ilaçtır.
    • Limon suyu için: Limon suyu da mide asidini nötralize edebilir ve mide bulantısını azaltabilir.
    • Tuzlu krakerler yiyin: Tuzlu krakerler ağzınızdaki kötü tadı gidermeye yardımcı olabilir.
    • Doktorunuza görünün: Kusmuk tadı devam ederse veya şiddetliyse, altta yatan bir tıbbi durum olabilir. Böyle durumlarda doktorunuza görünmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rennie diye bir mide ilacı var.Onu emersen sorunun geçer sanırım
  • Soda o yoksa sakız en son çare fazlalıklar için parmağı ağıza sokup kusmayı denemek rahatlatır sanırım.
  • bol su içmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Rennie diye bir mide ilacı var.Onu emersen sorunun geçer sanırım

Şu an ilaç alma şansım yok.

quote:

Orijinalden alıntı: _Bebeto_

Soda o yoksa sakız en son çare fazlalıklar için parmağı ağıza sokup kusmayı denemek rahatlatır sanırım.

Soda daha fena yapıyor geğirttiği için. Kusmak ise rahatlatsada işkence gibi gaz olduğu için.

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

bol su içmen lazım

İçicem ama elma yedim. Biraz bekliyorum.

• koy 1 duble rakı bittikçe yenile kadehini
  • yan yat geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mide bulantısı varsa kusmak kadar rahatlatıcı bi tedavi yöntemi yoktur.
  • abicim çöp gibi geğirme geliyorsa hemen doktora git ne yapsan düzelmesin hemen git ben Reflü hastasıyım benimde ağzıma acı su geliyor ama bu başka bir durum benim öyle olduğunda yaklaışk 5-6 saat sonra kusuyorum sonra ardı arkası kesilmiyor
  • Geçenlerde bende de oldu.Sabah okul vardı erkenden yattım.İnan hiç uyuyamadım.Uyuyamayınca yataktan kalktığım gibi tuvalete gittim.Az biraz midem bulanıyordu.Tuvalette arttı.Kustuktan sonra inan çok rahatladım.Ama doktora da gitmeliydim,gitmedim ihmal ettim.Git bence sen.
  • nasıl oldun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.