Şimdi Ara

Saçlar yüzünden psikolojim bozuldu yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim saçlar bundan 3,4 ay önce çok iyiydi tarak girmezdi o kadar sık saçım vardı.3,4 ay boyunca wax+sprey kullandım saclarımın önleri dökülmeye başladı önleri sanki açık gözüküyor her neyse tekrar saçlarım çıkmaya başlıyor oralardan ama bugün bide saçımı kestirdim iyice moralim bozuldu.Wax+sprey bıraktım kullanmayı, gittiğim kuaförde biri yanlış hatırlamıyorsam schwarzkopfh ya da avonun bi erkekler için şampuanını önerdi, saçları yıpratmaz, korur, hemen çıkmasını sağlar vs vs dedi, 42 TL bunun fiyatı ya biraz moralimi bozdu saçların dökülmüş gibisinden falan daha sonra bu ürünü tavsiye etti bana sanki bana illa satmak istiyor adam, ben almadım neyse.Eve gittim ya sinirlerim bozuldu işte bu dökülen saçlar birdaha geri gelmez mi hani çoook açık değil önler uzayınca kapalı gözüküyor ama yine de Bruno Mars kadar saçlarım olsun istiyorum Biriniz yardım etsin, 2 saattir sevgilime fırça atıyorum sinirimden...Şimdi bi de git özür dile, off...

• schwarzkopf olabilir avonda o fiyata şampuan yok

ss isterük ki görelim ne ka dökülmüş
  •  Saçlar yüzünden psikolojim bozuldu yardım edin

Dostum şimdi saçın dibindeki o beyazlıklar varya işte dökülen saçlar oradaydı, daha sonra aşağılardan saçlar çıkmaya başladı.Böyle işte :S
    Önleri kaldırınca direk araları belli oluyor zaten, uzun olunca önleri kaldırıp yatırıyordum sık görünüyordu pek sorun olmuyordu ama kısa kestirince işte durum bu
  • senin tam aradığın şeyi söylüyorm. solgar biotin 5000 kullan hem çıkması hızlanır hem saç telleri kalınlaşır kendim kullandım onay veriyorum. 2 3 haftada nasıl uzadığını anlamıyorsun saçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

senin tam aradığın şeyi söylüyorm. solgar biotin 5000 kullan hem çıkması hızlanır hem saç telleri kalınlaşır kendim kullandım onay veriyorum. 2 3 haftada nasıl uzadığını anlamıyorsun saçın.

Ne kadar fiyatı dostum ? Ayrıca nerelerde bulabilirim.Eczane ?
  • oyle 3-4 aylık wax sprey kullanımında sac dokulmez arkadasım, senın saclarının zaten dokulecegı varmıs dokuluyor ıste onunede gecemezsın pıyasada olan bır cok urun sacın dokulmesını onleyemıyor anlıyacagın para tuzagı. Ben yıllardır kullanıyorum wax- sprey kafada sac kalmaması lazımdı o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchmeicheL

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

senin tam aradığın şeyi söylüyorm. solgar biotin 5000 kullan hem çıkması hızlanır hem saç telleri kalınlaşır kendim kullandım onay veriyorum. 2 3 haftada nasıl uzadığını anlamıyorsun saçın.

Ne kadar fiyatı dostum ? Ayrıca nerelerde bulabilirim.Eczane ?

36.5 lira felan eczanelerde var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

oyle 3-4 aylık wax sprey kullanımında sac dokulmez arkadasım, senın saclarının zaten dokulecegı varmıs dokuluyor ıste onunede gecemezsın pıyasada olan bır cok urun sacın dokulmesını onleyemıyor anlıyacagın para tuzagı. Ben yıllardır kullanıyorum wax- sprey kafada sac kalmaması lazımdı o zaman.

3,4 ay hiç durmadan her gün wax+sprey kullandım, ayrıca gece saçımı yıkamadım bile 2 günde 1 yıkıyordum saçımı, duş alırken elime saçlarım geliyordu.Düşün artık.Wax sprey kullanmadan önce hiç dökülmezdi....
  • quote:

quote:

oyle 3-4 aylık wax sprey kullanımında sac dokulmez arkadasım, senın saclarının zaten dokulecegı varmıs dokuluyor ıste onunede gecemezsın pıyasada olan bır cok urun sacın dokulmesını onleyemıyor anlıyacagın para tuzagı. Ben yıllardır kullanıyorum wax- sprey kafada sac kalmaması lazımdı o zaman.

3,4 ay hiç durmadan her gün wax+sprey kullandım, ayrıca gece saçımı yıkamadım bile 2 günde 1 yıkıyordum saçımı, duş alırken elime saçlarım geliyordu.Düşün artık.Wax sprey kullanmadan önce hiç dökülmezdi....

bende genelde yıkamadan yatarım hatta genelde bıle degıl sureklı boyle yatarım, bence senın sacının dokulme zamanında kullandıgın ıcın olayı wax spreye baglıyorsun haklı olarak ve bu sampuan oneren arkadasın tavsıye ettıgı urunu kullan bence belkı ıse yarar bende alıp kullanıcam sac telım ınce belkı bı faydası olur denemekten zarar gelmez dıye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bende genelde yıkamadan yatarım hatta genelde bıle degıl sureklı boyle yatarım, bence senın sacının dokulme zamanında kullandıgın ıcın olayı wax spreye baglıyorsun haklı olarak ve bu sampuan oneren arkadasın tavsıye ettıgı urunu kullan bence belkı ıse yarar bende alıp kullanıcam sac telım ınce belkı bı faydası olur denemekten zarar gelmez dıye dusunuyorum.

Dostum senin saçların sabır taşı gibi bişey galiba, nasıl dayanmış yıllarca :D

• quote:

quote:

quote:

Bende yaklaşık 2-3 yıldır bu şekildeyim.Wax kullanıyorum ve öyle yatıyorum ama saçlarımda herhangi bir dökülme yok ben de anlamadım.

• quote:

Arkadaşa katılıyorum, 3-4 senedir istisnasız her sabah (hafta sonları hariç) saçımı yıkadıktan sonra sprey kullandım. Saçımda dökülme yok çok şükür.
  • Nasıl bi iş bu arkadaş :D Daha önce kime sorsam sprey saçlarını döküyomuş, daha sonra bende bıraktım kullanmayı.
  • quote:

Nasıl bi iş bu arkadaş :D Daha önce kime sorsam sprey saçlarını döküyomuş, daha sonra bende bıraktım kullanmayı.

Sprey kullanma,wax kullan sadece
  • Saçlar çıkana kadar şapkayla dolaşacaz yapıcak bişey yok :D 36,5 lirayı vermem bi ilaca sanmıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

10 yıl sonra bişey icat edilir anında saça kavuşursun

yada bırak iyice saçın dökülsün saç ektirirsin 2500 lira falan

benimde dökülüyor saç uzatayım dedim önler açıldı sapsarı saçlarım vardı kaybedicem yavaştan

10 yıl sonra öyle bişey icat edilir de kurtuluruz inşallah :D
  • Yas 20. Saclarim seyreklesmeye basladi. Bendemi kel olacam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.