Şimdi Ara

beyler annem kafayı yedi ! Yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler annenin ayagi kirildi. bizde koyde oturuyoruz. Her neyse annem günde 3-4 saat okey bizim çiftlik oyunyo. Bu yüzden abimle çok tartistilar gece 1 olmuş annem hala okey oynuyo diye abimle ayagi kurulmadan önce tartiamialardi. Dun de annem okey oynuyor babannem yanina geldi annenin cani sıkilmasin muhabbet edelim diye ama annem diğer odada hala bilgisayar oynuyo. Abiminde dediği TEK SEY:BABANNEM YALNİZ OTURUYO YANİNA GİT DEDİ. annem birden sinirlendi anime inşallah seninde ayagin kirilir anlarsin halimi inşallah olursun falan demeye basladi. Her neyse akşam mangal yaktik annem yaptigimiz tavuktan bile yemedi. Ben kimseye muhtaç değilim falan demeye basladi halbuki biz bu ne dediyse yaptik. Neden böyle oldu ? Şuan benim gozumdede düştü. Neden böyle oldu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anneni rahat birakin bi . Okey oynuyosa oynasin nolacak ayagi kirikmis zaten.

• internet ve bilgisayar bagimliligi, kardeş.. internet bağlantısını birkaç hafta sanki kendiliğinden kesilmis gibi hiç edin, oyunları yok edin duzene girer herşey..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girdiği siteleri program aracılığıyla engelleyebilirsin. Anne/baba bilgisayar işinden pek anlamazlar zaten düzeltemezler onun için. Senin girdiğin birkaç siteyi de engelle ki sende bu işten muzdaripmiş gibi görün, senin yaptığın anlaşılmasın.
  • ayağının kırılması bayağı koymuş demekki. bırakın kadını iyileşene kadar takılsın kafasına göre. sonra elinden alırsınız.
  • Bir nicke bakıyorum birde sorulan soruya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Bir nicke bakıyorum birde sorulan soruya

• Kardeşim annedir o kendi haline bırak.Kolay sinrlenebiliyorlar. Kesinlikle üstüne gitmemeni öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına klavyeye oturmadan yazın şu yazdıklarınızı.ilk iki cümleyi okurken yoruldum yemin ediyorum.bıraktım okumayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.