Şimdi Ara

Rivotril kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 10 Şubat 2020; 16:13:7 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rivotril Kullananlar: Kapsamlı Bir Kılavuz

Rivotril (klonazepam), kaygı ve nöbet bozuklukları gibi durumları tedavi etmek için kullanılan bir benzodiazepin ilacıdır. Bu ilaç, GABA adı verilen yatıştırıcı bir nörotransmiterin etkisini artırarak çalışır.

Rivotril Kullananlar

Rivotril, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli durumların tedavisinde kullanılır:

• Kaygı bozuklukları (örneğin, panik bozukluğu, yaygın anksiyete bozukluğu)
    • Nöbet bozuklukları (örneğin, epilepsi)
    • Uykusuzluk
    • Alkol yoksunluk belirtileri

Rivotril Damla Kullanıcı Yorumları

Rivotril damla kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar ilacın kaygı ve nöbetlerini yönetmelerine yardımcı olduğunu bildirirken, diğerleri yan etkiler yaşadıklarını bildirir.

Rivotril Kullananların Deneyimleri

Rivotril kullananlar aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli yan etkiler yaşayabilir:

• Sedasyon
    • Baş dönmesi
    • Koordinasyon güçlüğü
    • Hafıza sorunları
    • Mide bulantısı ve kusma
    • Kabızlık veya ishal

Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve geçicidir. Ancak ciddi yan etkiler de oluşabilir, bu nedenle ilacı kullanmadan önce doktoruna danışmak önemlidir.

Rivotril Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Rivotril kullanırken aşağıdaki noktalara dikkat etmek önemlidir:

• İlacı doktorunun önerdiği şekilde al.
    • İlacı alkol veya diğer sakinleştiricilerle birlikte alma.
    • İlacı ani bırakma, çünkü bu yoksunluk belirtilerine neden olabilir.
    • İlacı kullanırken araba kullanma veya tehlikeli makineleri kullanma.
    • Rivotril'in bağımlılık yapıcı olabileceğini unutma.

Rivotril, birçok kişi için etkili bir ilaç olsa da, ilacı kullanmadan önce doktoruna danışmak ve potansiyel riskler ve faydalar hakkında bilgi edinmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kullandım ve bıraktım .Çok kötüysen kullan.Bağımlılık yapıyor dikkat et
    |
    |
    kaan20012001 bu mesajı paylaştı
  • İntihar eden arkadaşa son ilaç olarak verilmişti. Bana çok mayıştırdığı için çöpe atacağını söyleyince ben de 4 tableti ondan aldım.
    Arkadaş kafasına sıkıp intihar ettikten sonra aklıma geldi ve 4 tableti aynı anda içtim.
    Ertesi gün gözümü acil serviste açmıştım.
  • doktora gidip bana rivotril yaz diyemezsin.nette bi iki yere bakıp ilaç kullanmak tam bir cahillik.eşim rivotril kullandı.bildiğin canlı cenaze oluyorsun.istersen bi kaç doktora görünüp durumunu anlat.farklı bi yol izlerler
  • benzodiapin hiçbir ilacı bence kullanmayın. fazlası anestezi bile yapar. seratonin geri alımı değil bu ilaçlar. uyuşturucu narkotik ilaçlar bunlar. 1-2 sene benzo kullanan insanlar gerçekten çok zorlanıyor bırakırken. yıllarca uğraşıyor.

15 gün kullandım. başka bir ilaca geçmek için kullandım. sonra o ilacı da bıraktım. ne opioid ne benzo hiçbir ilacı tavsiye etmem. 7 sene SSRI kullandım.

depresif hissedenler için htp-5 doğal takviyeler melisa çayları ve sarı kantaron, ıspanak ve milyonlarca seçenek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 6 Mart 2019; 3:22:45 >
  • Cerrahpaşa nöroloji ve nöroşirurji gitmeni şiddetle öneririm. orada uygunsan rivotril yazarlar.
  • Rivotril bulunur sadace whtsuptan yazın 0546 683 61 97

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.