< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Antidepresan kullanan var mı?
-
-
-Duygularımı söküp alıyor. Üzgünlük, mutluluk vb.
-Beynimin stres yapmaması için çok yardımcı oluyor.
-Dopamin verdiği için illa sosyalleşmene falan gerek kalmıyor.
-Çözüm olmuyor ama uyuşturup yardımcı oluyor.
İstediğin zaman bırakırsın. Sana etkileri sıfırlanır zamanla bıraktığında. Kullanmaya başladığında etkisini görmek için aylarca bile beklemen gerekebilir. Attım hapı gelsin huzur deme. Zaten huzur değil uyuşturuyor ve zamanla oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakması biraz irade istiyor ama. Mesela 2 yıl kullanıp aylarca bıraktım en son yine başladım. Ama benim durum cidden ağır öyle saçma sapan kısa süreli moral bozukluğu değil. Sorun yaşamazsın bırakırken sadece azıcık irade göstersen yeter. Cips yada çok çikolata yiyesin varsa yememek gibi ama bundaki fark bir süre sonra beyin alışıyor onsuzluğa daha hiç istemezsin.
Bilgiler için teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kullanmıştım, rahatlatıyordu depresyonu bir yere kadar doktorun belirlediği yere kadar kullanın asosyalliği engelliyor zekayı arttırabiliyorç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DEC45E33Kullanmıştım, rahatlatıyordu depresyonu bir yere kadar doktorun belirlediği yere kadar kullanın asosyalliği engelliyor zekayı arttırabiliyorç
Hap asosyalliği nasıl engellesin? Çabalamadıktan sonra boş
-
Zekayı arttırmıyor aksine beyni küçültüyor gerizekalı yapıyor biraz yasal uyuşturucu sadece
bu kullandıgım ilac hicbir ise yaramamaya basladı
yine doktora gidicem ilacları degistirmesi icin ya da doz falan ayarlasın
onun dısında hic yan etki yapmıyor
-
Bİ YERE KADAR DOĞRU DEDİĞİNİZ MESELA KENDİNİ ZORLARSAN ASOSYAL OLMAYA OLMAZ TABİ ama benim gibi iyi bir psikiyatriye gidip asosyallik için ilaç alabilirseniz emin olun 1-2 AY İÇİNDE CESARETİNİZ KONUŞMANIZ BÜYÜK ORANDA ARTIYOR ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DEC45E33 -- 4 Temmuz 2020; 21:4:36 > -
Gerizekalı yapması vs söz konusu değil tabi ağır bir depresyonda değilseniz :) Demek istediğim duygusal olarak sizi rahatlatıyor bu da sosyal zekanızı arttırıyor.
-
Antidepresanlar özellikle çok verilen SSRİ grubu olanlar ha diye kesilemez ciddi yan etkiler oluşturup var olan rahatsızlığınızı katlayabilir.Başladıysanız ve bırakacaksanız doz ayarlamasına giderek bırakın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam antidepresanlar recetesiz satiliyor kafasi bozuk olan aliyor iyi gelirse kullaniyor gelmezse birakiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X