Şimdi Ara

antidepresan bırakan var mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durumum kötü. cymbalta adlı ilacı bıraktıktan sonra her gün düzenli olarak ağlıyorum. iç sıkıntısı obsesif düşünceler depresif düşünceler. aşırı ağlamalar.doktorlardan yardım alamıyorum. başka ilaca geçip bir de onun sıkıntılarını yaşamak istemiyorum.

cymbaltaya tekrar başlasam düzelir miyim naranızda ağır ilaç bırakan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 11 Mart 2019; 4:3:52 >

• Kardeşim durduk yere aklına saçma şeyler geliyormu mantıksız ama sıkıntılı düşünceler ağlama isteği iç bunaltısı..şimdi sana yardım zamanı ,acilen ilim bilim sahibi bir hoca ile görüşün ailene söyle dualar ile tedavi vericektir,,vesvese almış yürümüş sende..

birde beyinde serototin eksikliği taban yapmış ssk varsa sende farklı doktordan randevunu alıyorsun ..
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    sağol mesajın için.beynimde bir problem yok. vücudum tolerans kazandı ve ilaçsız yapamıyorum. ilaç beynimi değiştirdi. cymbaltayı bıraktıgımdan beri mahvoldum. withdrawal sendromlarını araştır. ilaç bırakma sırasında bütün bunlar oldugu için bunları hastalık sanıyoruz. obsesif düşünceler depresiflik seratonin azalması da ilacı bırakmaya baglı oluyor. bunlar beyindeki seratonin eksikliginden olmaz. bunlar beyin yapısı degistigi icin ve artık eski haline dönemedigi icin oluyor. doktorların söylediklerinin cogu yalan. bilmiyorlar. ömür boyu al derler ama aslında olan amaç para ve seni ömür boyu ilaç bağımlısı yapmak.

ben artık ilaç kullanmayacagım. ama beynim seratonin seviyesini artık ayarlayamıyor cünkü 7 senedir bu zehiri aldım artık üretemiyor. bir şekilde kurtulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 10 Mart 2019; 19:35:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

sağol mesajın için.beynimde bir problem yok. vücudum tolerans kazandı ve ilaçsız yapamıyorum. ilaç beynimi değiştirdi. cymbaltayı bıraktıgımdan beri mahvoldum. withdrawal sendromlarını araştır. ilaç bırakma sırasında bütün bunlar oldugu için bunları hastalık sanıyoruz. obsesif düşünceler depresiflik seratonin azalması da ilacı bırakmaya baglı oluyor. bunlar beyindeki seratonin eksikliginden olmaz. bunlar beyin yapısı degistigi icin ve artık eski haline dönemedigi icin oluyor. doktorların söylediklerinin cogu yalan. bilmiyorlar. ömür boyu al derler ama aslında olan amaç para ve seni ömür boyu ilaç bağımlısı yapmak.

ben artık ilaç kullanmayacagım. ama beynim seratonin seviyesini artık ayarlayamıyor cünkü 7 senedir bu zehiri aldım artık üretemiyor. bir şekilde kurtulmam lazım.

kardeşim bu ilaç nedir böyle bak ne demiş biri ..

birkac gun icmeyince ciddi derecede insanin anasini aglatan ilac. 3 gundur kullanamamistim, anca icebildim ve 4 saattir kendime gelemedim.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    anlaman beni sevindirdi kardeşim. inanılmaz sıkıntılar yaşıyorum işten atıldım apartmandan bile atılacağım bu gidişle. ilacı kestiğimden beri hayatım yok oldu. bir anda kestiğim için böyle olduğunu biliyorum. yarın doktora gidip tekrar yazdıracağım hocam. yaptığı yan etkileri yazsam inanamazsın. üstüne yaşadığım bütün ağlama krizlerinden kalan panikleme sinir sistemimin alt üst olması. sabahları uyanmak dahi istemiyorum. ağlama atakları gelecek. ilacı keserek bırakamadım cünkü kapsüller 60 ve 30 olarak vardı. sonra da doktor tak diye kesti bu ilacı. lustral başladı lustral de yan etkiler yapınca bıraktım. kaldım ortada. üstüne bir de lustralin withdrawallarını yaşadım.

son çare cymbaltaya geri döneceğim. 6.5 sene sonrasında vücudum kaldırmadı bu ilacı bir anda bırakmayı anlayacağın. ve cehennemin nasıl bir yer olduğunu biliyorum artık. yarın sabah kahvaltıdan sonra beni bekliyor.

evet orada bekliyor beni. ağlama nöbeti olarak bekliyor. o sırada oluşacak irrasyonel düşünceler korkular ve ölüm korkuları olarak bekliyor. içimi döktüm kusura bakma. sağlıcakla kal.

• Rasim Özer R kullanıcısına yanıt
    ne kullanıyosun hocam. lustrali ben de bıraktım 1 ay kullandım. 2 hafta 25 mg 2 hafta 12 mg 1 hafta 5 mg kullandım. bıraktım.
  • Rasim Özer R kullanıcısına yanıt
    seni anlıyorum hocam. bana da doktor psikoz tarzı bir ilaç verdi ama zaten solian anti psikotik kullandığım için kullanmadım. düşük dozlarda depresyon amaçlı veriliyormuş. 6.5 senedir kullanıyorum bir türlü bırakamadım. Allah yolumu açarsa bırakacağım. hepimiz için dua ediyorum akşamları kimse bu kadar sıkıntı yaşamasın. cymbaltayı kimse kullanmasın bana da kızmasın. hayatım durma noktasına geldi bu ilaçtan. umarım iyi olursun Allah şifa versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hap kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

anlaman beni sevindirdi kardeşim. inanılmaz sıkıntılar yaşıyorum işten atıldım apartmandan bile atılacağım bu gidişle. ilacı kestiğimden beri hayatım yok oldu. bir anda kestiğim için böyle olduğunu biliyorum. yarın doktora gidip tekrar yazdıracağım hocam. yaptığı yan etkileri yazsam inanamazsın. üstüne yaşadığım bütün ağlama krizlerinden kalan panikleme sinir sistemimin alt üst olması. sabahları uyanmak dahi istemiyorum. ağlama atakları gelecek. ilacı keserek bırakamadım cünkü kapsüller 60 ve 30 olarak vardı. sonra da doktor tak diye kesti bu ilacı. lustral başladı lustral de yan etkiler yapınca bıraktım. kaldım ortada. üstüne bir de lustralin withdrawallarını yaşadım.

son çare cymbaltaya geri döneceğim. 6.5 sene sonrasında vücudum kaldırmadı bu ilacı bir anda bırakmayı anlayacağın. ve cehennemin nasıl bir yer olduğunu biliyorum artık. yarın sabah kahvaltıdan sonra beni bekliyor.

evet orada bekliyor beni. ağlama nöbeti olarak bekliyor. o sırada oluşacak irrasyonel düşünceler korkular ve ölüm korkuları olarak bekliyor. içimi döktüm kusura bakma. sağlıcakla kal.
    değerli kardeşim yaş kaç...bu arada kesinlikle hocaya git olmadı benlen iletişim kur pm den yardımcı olucam sana

• Eskiden kimse bu tarz ilaçlar kullanmıyordu deli vs o tarz agır vakalae hariç ben psikolojik ilaç kullanılmaması taraftarıyım ilacı bıraktın cok ağlıyosan da ağlaya ağlaya kendini bişeylere ver kafanı dağıtacak şeyler mesela spor resim yapmak enstru öğrenmek bu tarz uğraştırıcı şeyler senın kafanı da vucudunu yorar kötü ve üzüntülü düşüncelerini kafandan atmanı sağlar denemeni tavsiye edeirm sana kalmış geçmiş olsun umarım düzelirisb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yüzmeye havuza yazılın farko görün tesekkür etmene gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür ilaçların 2 türlü etkisi vardır
    1-vücutta gerçekten yaptığı bazı etkiler nedeniyle
    2-psikolojik olarak

lustral cinsi ilaçlar daha çok 2. söylediğim durumu yaşıyor ,bu ilacın etkisi mutlaka oluyor ama öyle bahsedildiği gibi olması mümkün değil ve zaten artık aspirin gibi bir kullanıma ulaştı

lakin daha ağır ilaçlarda var ve bu ilaçları bırakmak imkansıza yakın ,çünkü bırakılması durumunda çok ağır etkiler yaşanıyor

özetle seninkisi kendinin ilaçla düzeldiğini ve ilaç olmadan normal yaşayamayacağını zannetme durumu ,bu durumu böyle kabullenirsen kısa süre sonra ilaç falan aramazsın

birde derler bu ilaçlar bağımlılık yapmaz diye ,he ya hiç yapmıyor değil mi ?
    o nedenle çok basit durumlar için doktora gidip bu tür ilaçlar alıp kullanmayın
    dünyada her insan bazı olumsuzluklar yaşar ,bu bazen biraz ağır olur ama hiçbir zaman sürekli olmaz ve bu dönemleri bir şekilde atlatırsanız bu durumlara düşmezsiniz

tabi birde çok ağır travma yaşayanlar oluyor ,bunlara sakın ilaç kullanmayın demek de doğru olmaz

• Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    naptın
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/Cymbaltahurtsworse/

evet bu ilaçlara çok yanlış başladım ve bırakamıyorum.bu doğru.
    gruba gel ve ne yaşadığımıza yakından bak. waves and windows bilinen bir durum ve insanların bu yüzden hayatları bitiyor.

diskontinasyon sendromlarının cymbaltada 12 kişiyi intihar ettirdiğini ve ilacın amerikada kara kutu uyarısıyla satıldığını biliyor musun?

gündüzleri ne yaşadığımı ve yoksunluğun dibinde olduğumu? belki biliyorsun sadece vurgulamak istedim.

lustral ile cymbalta kıyaslanacak ilaçlar değildir. cymbalta yüzünden yıllarca post protracted syndrome yaşayıp hayatı kararanları görmek istersen yazdığım guruba gelip biraz bilgi edinebilirsin. kortizol hormonundan beyindeki temporal bölgeye kadar ilaç bırakımı sırasında oluşan domino etkisi ve daha fazlasının nasıl yaşandığını.
    aylar hatta yıllar sürdüğünü? doktorlar size söylemezler.
    suan yaşadığım wave bitti. ama gündüz tekrar olacak. bunun beyin patternlerinin tekrar oluştuğu için olduğunu biliyor musun? hastalıkla alakası yoktur. çünkü ilaç beyne girdikten aylar sonra artık kendi şematik yapısını oluşturuyor. ve benzodiazepin ilaçlardan sonra en ağır ilaçlardan biri SNRI Cymbalta dır. 6-7 yıl kullanan birisi eğer genetik mirası ve benzeri faktörler iyi değilse bırakırken çoğ ağır sendromlar yaşayabilir. ben yaşıyorum. bunu bana profesör doktor alpay ateş söyledi. kendisinin instagramı var bakabilirsin. sevgiler

• Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    ben o sözleri lustral ve benzerleri için söyledim ve ağır olanlardan kurtulmanın kolay olmadığını da söyledim ama tam okumadınız galiba
    aslında lustral kullanıp bıraktığınızı zannettiğim için söyledim

etkisi yüksek ilaçlar hakkında asla fikir belirtmem ,çünkü çok tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir

lustral ilacı ise kendim 1 sene kullanıp çok kolay bıraktığım için söylüyorum ,yoksa bilmeden konuşmak doğru olmaz
  • Benm arkadas birakirken kendini dine vermisti suan cok mutlu normal hayatini sürdürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.