Nasıl bir ilaçtır yan etkisi nelerdir?? ben alacamda
YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER Salisilatlara hassas kişilerde deri reaksiyonları görülebilir.
Konun hit yapsın diye,böyle saçma bir isimde konuyu açıyorsun.Asıl ismi Bengay.Genellikle sporcular kullanır.Maç veya idmandan önce ağrıyan yerin varsa oraya sürülür.O darbenin ağrılarını alır fakat derini acaip şekilde yakar ;)
quote:
Orjinalden alıntı: YourDooM
YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER Salisilatlara hassas kişilerde deri reaksiyonları görülebilir.
Saol dostum.
sen gene gidicisin
Az önce adminler niye banladı diye konu açan değil miydin sen?
Konun hit yapsın diye,böyle saçma bir isimde konuyu açıyorsun.Asıl ismi Bengay.Genellikle sporcular kullanır.Maç veya idmandan önce ağrıyan yerin varsa oraya sürülür.O darbenin ağrılarını alır fakat derini acaip şekilde yakar ;)
Kutusunda Ben-Gay yazıyor.
sadece ağrıyan bölgeye sür.
doğru mudur bilmem ama birkaç ay önce bir haber çıkmıştı. bu kremi tüm vücuduna süren birisi ölmüş sanırım.
Ben maçtan önce sürmüştüm dizime.Ama 10 dk falan hatta daha fazla bir süre feci yakıyor.
maçtan önce belimi hareket ettiremezken tüm sırtıma bolca sürdüler acısından okul maçında koşturdum durdum : )) nası çok sürdülerse 1saat yandı
İğrenç kokuyor.Söylemeden edemeyeceğim :)
quote:
Orjinalden alıntı: 03-09-2007
tcdd musa bey senmisin aloooo yoksa vekilimisin
vekil olsa ayrıca belirtiyo hacım
İsmi çok sakat
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
quote:
Orjinalden alıntı: 03-09-2007
tcdd musa bey senmisin aloooo yoksa vekilimisin
vekil olsa ayrıca belirtiyo hacım
alem adam ya
bütün vücuduna sürüp antrenman yaparsan nemli ortamda emilimi artacağından yüksek doz ihtimali var. sudden cardiac death ile nerden geldiğini anlamadan gidersin. sürerken insan gibi sür bir de antrenmandan önce değil sonra sür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme