Şimdi Ara

antidepresan kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • antidepresan kullanan var mı? lustral vs?
    1. kilo yapar mı
    2. ilk içildiğinde ne hissediliyo
    3.ee daha dahaaaa

• Selectra fulsac risperdal kullandım selectra ilk hafta mide bulantıso baş dönmeleri titreme özellikle bacaklarda titreme kusma yapar kişiye göre değişir 1 ay kullandıktan sonra alışırsın lustral selectra eşdeğerdir şahsen bana hiçbir faydası olmadı şuan cipralex kullanıyorum hiç yan etki yok ve faydasını hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki, daha rahat mısın? dünyaya daha güzel bakabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtbuçuktanmor

peki, daha rahat mısın? dünyaya daha güzel bakabiliyor musun?

Hayır sadece sinir/ağlama krizi geçirirdim sıkıntıdan onları önledi istesende ağlayamıyosun ama sosyal fobi devam ediyor.

• pekala, teşekkürler
  • 3-4 yıl önce Zedprex kullandım günde 2 tane 3 ay boyunca herhangi bir etkisini bile görmemiştim. 3 ay önce cildiyeye gittim kaşıntılarımdan dolayı psikolojik dedi gönderdi psikiyatriye(tabi diğer problemleri de anlatınca) Prozac ve Atarax verdi. Sabah 1 tane prozac akşam 9 gibi 1 tane atarax. Atarax 25mg çok iyi uyutuyordu hakkını yememek lazım şimdi, Prozac içerken hiç ağladığımı hatırlamıyorum üzüntülerim sinirlerim devam ediyordu ancak öyle uff süper bir etki yaptı falan diyemem. Daha az(çok minicik bir etkisi var öyle büyütme gözünde) üzülüyorsun, daha fazla uyursun onun haricinde bir etki göremedim şahsen.

Düzgün bir doktor tavsiyesi ile belirli bir süre kullanılabilir. Ama ilaçlar sadece yardımcı olur sen hayat tarzını değiştirmezsen hiçbir işe yaramazlar.

Bana gelirse ben çalışıyorum falan bir şekilde boş vaktim olmadığı için üzülemiyorum, morallerim bozulamıyor yaşayıp gidiyoruz. Bazen mutlu bazen üzgün bazen durgun idare ediyoruz işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oldu O zaman kullanıcısına yanıt
    anladım geçmiş olsun, teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmem denemekte fayda var yinede
  • Lustral ve xanax kullanıyorum.3 kilo verdim.Her sabah kalktığımda ishal oluyorum.Henüz pek bir faydasını göremedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.