Şimdi Ara

paxil kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu gün yaşadığım sıkıntılar ve heyecanlarım yüzünden doktora gittim. Ve bana paxil yazdı yanında da atarax. Paxilin prospektüsünü okuduğumda çok fazla yan etkisi olduğunu gördüm. yan etkiler zaten benim şikayetlerimden oluşuyor. Zaten doktor da ilk 2 hafta heyecanların ve sıkıntıların artabilir dedi. Keyfimi çok kaçırdı bunlar. Aranızda kullanan var mı en sonunda faydasını gördünüz mü?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Paxil Kullananlar için Bilgilendirici Metin

Paxil (paroksetin), anksiyete bozuklukları ve depresyon tedavisinde kullanılan, seçici serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) olarak bilinen bir antidepresandır. Paxil'in uyku üzerindeki etkileri kişiden kişiye değişebilir.

Paxil Uyku Yapar mı?

Paxil genellikle yatıştırıcı bir etkiye sahiptir ve bazı kişilerde uykuya dalmayı kolaylaştırabilir. Bunun nedeni, Paxil'in beyindeki serotoninin seviyelerini artırmasıdır ve serotonin uykuyu düzenlemeye yardımcı olan bir nörotransmiterdir.

Paxil Uykusuzluk Yapar mı?

Bazı kişiler Paxil kullanmaya başladıktan sonra uykusuzluk yaşayabilirler. Bu genellikle ilacın ilk birkaç haftasında geçici bir yan etkidir. Ancak, uykusuzluk devam ederse veya şiddetli hale gelirse doktorunla görüşmelisin.

Paxil Kafa Yapar mı?

Paxil genellikle baş dönmesi veya uyuşukluk gibi hafif yan etkilere neden olabilir. Ancak, "kafa yapmak" olarak bilinen halüsinasyonlar veya psikoz gibi ciddi yan etkilere neden olmaz.

Paxil Kullananların Yorumları

Paxil kullanan kişilerin uyku üzerindeki etkileriyle ilgili yorumları değişkendir. Bazı kişiler uykuya dalmalarını kolaylaştırdığını bildirirken, diğerleri uykusuzluğa neden olduğunu söylemektedir. Paxil'in uyku üzerindeki etkileri kişiden kişiye değişeceği için kendi deneyimini değerlendirmek önemlidir.

Önemli Not:

Paxil reçeteli bir ilaçtır ve yalnızca bir sağlık uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır. Uyku sorunları yaşıyorsan, doğru tanı ve tedavi için bir doktora danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bana günde bir tane kullanmamı önerdi ama ben yarım kullanıyorum. 1 tane fazla geliyor.ilacı bir süre kullanmayı bırakınca da sıkıntı oluyor. eskisinden daha sıkıntılı heycanlı bir hale geliyorsun. o yüzden şimdilik yarım kullanmaya devam ediyorum. böyle baya faydasını gördüm
  • bende kullanıyorum ve kullandım. İlk başlarda biraz sizin bahsettiğiniz sıkıntılar oluyor ama daha sonra rahatlıyoısunuz. Bu ilacı geçen yıl da kullanmıştım iş stresinden depresyona giriyorum ve bu sürekli başıma gelmeye başladı. Ben artık dr. danışmadan da kullanıyorum yarım tabletle başlıyorum 10 gün sonra 1 tablete çıkarıyorum. 3 kutudan sonra bırakıyorum. Şu anda da gerçekten rahatlamış vaziyetteyim. Ama ilk başlarda sürekli kendini yorgun hissediyorsun.
  • benim komutanım kullanıyordu o ilacı.gider ben alırdım eczaneden..

valla komutana iyi geldigi kesin.kedi gibi yapıyordu adamı

bende kullandım merakına 3 4 kere burunda kuruma yapıyodu ama ilactan mı bilemiyorum.

bu arada rivotril akar
  • Kız arkadaşım kullanıyor. Xanax + Paxil
    Uyku yapıyor, yorgunluk hissi var.
    Sersemlik yapar.
    Ama kedi gibi de yapar.
  • 1.5 sene kullandım en bilinen yan etkisi geç boşalma yapması..
    birazda kilo yapıyor diyebilirim gerçi prospektüste kişiden kişiye değişiyor kiminde kilo aldırıyor kiminde verdiriyor.
    ben bunu anksiyete bozukluğu tedavisi olarak kullandım sonra kendi isteğimle bıraktım
    fakat bir anda kesinlike bırakılmaması gereken bir hap adamı maymun yapıyor
    1 alınıyorsa yarım'a düşürmek lazım arada 1 tekrar alıp tekrar yarım almak sonra çeyrek sonra yarım bünyeyi kandırarak bırakılıyor ben ilk denememde direk bırakmıştım elim ayağım titremeye, panik ataklara girdim, sonra doktor ''delimisin sen bırakılır mı bu kafana göre '' dedi ve adam akıllı azaltarak bıraktım şu anda atarax içiyorum kötü hissettiğimde ne derece etkili oluyor tabi orası tartışılır.
    ama hap 1-2 haftada etkisini gösteriyor , bu hapı içiyim kedi gibi olayım vs beklemeyin bende hiç bir yan etki yapmadı yukardaki saydıklarımın haricinde..
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Kız arkadaşım kullanıyor. Xanax + Paxil
    Uyku yapıyor, yorgunluk hissi var.
    Sersemlik yapar.
    Ama kedi gibi de yapar.

O zaten adamı kedi değil bildiğin odun yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zedprex kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta 10 gun kadar yan etki cekersiniz. ondan sonra yan etkileri kaybolur, mutlu mesut bol gulen gulduren insan oluverirsin.
  • Akineton tavsiye ederim.Çok güzel kafa yapar.
  • Konulan teşhisi tahmin edebiliyorum. Uzun süre paxil kullanıp birden bırakırsan ölümcül yan etkiler yaratabilir, bırakma konusunda doktorundan yardım almalısın. İyi bir uyku uyur güne dinç başlarsın, ilaç beyin kimyanı düzenler ancak ilacın tek yapacağı bu olacaktır gerisi sana kalmış. Yan etkilerine gelince, onlar istisnai durumlardır yan etkileri olursa aşamalı bir şekilde bırakmalısın. Bir süre kullandıktan sonra uyku ve sersemlik gibi yan etki yapabilir, ben öyle olduğunda bırakmıştım. Ancak söyleyenlere göre bir süre sonra bu yan etkiler geçiyormuş, ben derslerim aksadığı için bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snowmann -- 12 Kasım 2010; 20:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Akineton tavsiye ederim.Çok güzel kafa yapar.

+ cinsel gucu 10a katlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.