Şimdi Ara

NERDEN KUMPAS ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR HERKESE ÖNCELİKLE SELAM BEN TEKİRDAĞDAĞIM. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ11. SINIF MAKİNA RESSAMLIĞI BÖLÜMÜNDE OKUYORUM VE BR PROJE ALDIK PROJEMİZ ŞU :

BİR KLASİK OLAN MURAT 124 " ARABALARININ ŞANZIMAN SİSTEMİNİ SÖKTÜK ŞİMDİDEN YENİDEN MODELLEİYEREK KALIBINI YAPICAZ FAKAT ÖLÇE ALMAM İÇİN KUMPASA İHTİYAÇ DUYUYORUM. OKULDA KUMPAS WAR FAKAT ÇİZİMLERİN HEPSİNİ OKULDA BİTİREMİYORUZ. ZAMAN YETMİYOR. BU YÜZDEN PARÇALARI EVE GÖTÜRMEM GEREKİYOR FAKAT PARÇADAN ÖLÇÜ ALMAM GEREKTİĞİNDE KUMPASA İHTİYAÇ DUYUYORUM VE ODA ELİMDE YOK EN KISA ZAMANDA KUMPASA İHTİYACIM WAR.

İNTERNETTEN VEYA NEREDEN KUMPAS ALABİLİRİM?
    İLGİLENELERE TEŞEKKÜRLER

• Yapay Zekanın Yanıtı

NEREDEN KUMPAS ALABİLİRİM?

Bir kumpas edinmek istiyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç seçenek bulunmaktadır.

Fiziksel Mağazalar:

• Donanım Mağazaları: Home Depot, Lowe's gibi donanım mağazaları genellikle çeşitli kumpas türleri satmaktadır.
    • Ofis Malzemeleri Mağazaları: Staples, Office Depot gibi ofis malzemeleri mağazalarında da temel kumpas modelleri bulabilirsiniz.
    • Sanat Malzemeleri Mağazaları: Michaels, Hobby Lobby gibi sanat malzemeleri mağazaları, hassas işler için tasarlanmış teknik çizim kumpasları da dahil olmak üzere özel kumpaslar sunabilir.

Çevrimiçi Mağazalar:

• Amazon: Amazon, çok çeşitli kumpas türlerini satan en popüler çevrimiçi mağazalardan biridir. Geniş bir fiyat aralığında ve özelliklere sahip kumpaslar bulabilirsiniz.
    • eBay: eBay, kullanılmış ve yeni kumpasların yanı sıra eski ve nadir modelleri de bulabileceğiniz bir diğer popüler çevrimiçi mağazadır.
    • Özel Kumpas Mağazaları: Starrett, Mitutoyo gibi özel kumpas mağazaları, hassas ölçümler için yüksek kaliteli kumpaslar sunmaktadır.

Kumpas satın almadan önce aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Kullanım Amacı: Kumpası ne için kullanmayı planladığınızı belirleyin. Farklı uygulamalar için farklı kumpas türleri vardır.
    • Bütçe: Kumpaslar fiyat bakımından önemli ölçüde değişebilir. Bütçenizi belirleyin ve buna göre seçeneklerinizi daraltın.
    • Özellikler: İhtiyaçlarınıza uygun özelliklere sahip bir kumpas seçin. Bazı kumpaslar açı ölçümü, uzunluk ölçümü veya diğer özellikler sunabilir.

Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, ihtiyaçlarınız için doğru kumpası kolayca bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İstanbuldan aldırma imkânın varsa Karaköyde köprünün başlangıcındaki perşembe pazarında istediğini ucuza bulabilirsin
  • Babam muhtemelen öğretmenin oluyor..

edit: O da bu foruma takılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 19 Aralık 2006; 21:34:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

İstanbuldan aldırma imkânın varsa Karaköyde köprünün başlangıcındaki perşembe pazarında istediğini ucuza bulabilirsin

internetten sipariş verebilme imkanım warmıdır?
  • e yani bi dene bi zamanlar bizede tutturmuştu hocalar almış olsaydım kesin gönderrdim:)
  • Japon pazarında var

35 tl galiba

Edit: Çerkezköy de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMPuTeRCa -- 19 Aralık 2006; 21:55:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil_fb

e yani bi dene bi zamanlar bizede tutturmuştu hocalar almış olsaydım kesin gönderrdim:)

eyw. hocam saol

en son ihtimal mesleki eğitime gittim fabrikadan bi tane almak olacak :(

tabi netten satış yerini bilen warsa yazsınn ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Nereden MEŞALE Alabilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizde 1 tane fazla var orjinal çin malı... 1 mm yanlış ölçüyor...20 ye vereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMPuTeRCa

Japon pazarında var

35 tl galiba

Edit: Çerkezköy de

neyyy???

bende bi çekmece dolusu var hepsi de zamanla bozuldu.dijital analog karışık.tanesini de 100-150 lira arası alıyorum.miyutoto mu mituyoto mu japon malı işte.

35 e varsa ben yıllardır iyi bi kazık yiyomuşum demekki.

işim ağır makina sanayi...talaşlı üretim
  • SAĞOLUN ARKADAŞLAR BABAM HALLETTİ O KADAR ARADIM BULAMADIM ADAM 2 GÜNDE BULDU HELAL OLSUN WALLA YİNEDE SAĞ OLUN. 15 YTL YR ALDIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.