Şimdi Ara

Birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
40.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler eski sevgilim instadan engellemiş bende dedim whatsaptanda engelle ama numaramı sildi mi bilmiyorum fotoğrafımı görsün istiyorum anlayacağınız bir yolu var mı anlamak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başkasının Rehberine Kayıtlı olup Olmadığını Anlama

Bir kişinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını anlamanın birkaç yolu vardır.

Rehberine Kayıtlı Olmayan Kişinin Çevrimiçi Olup Olmadığını Görebilir misin?

Rehberine kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek genellikle mümkün değildir. Bunun nedeni, çoğu mesajlaşma uygulamasının ve sosyal medya platformunun, çevrimiçi durum güncellemelerini yalnızca rehberinizdeki kişilerle paylaşmasıdır.

Ancak, bazı durumlarda çevrimiçi durumunu paylaşmayı seçen kişiler olabilir. Örneğin, WhatsApp'ta bir kişi çevrimiçi durumunu herkese açık hale getirebilir. Ayrıca, bazı uygulamalar ve web siteleri, çevrimiçi olup olmadıklarını görmek için bir kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini kullanmana olanak tanır.

Ek İpuçları:

• Kişiye doğrudan mesaj göndermeyi dene. Rehberinde kayıtlı değilsen, mesajın iletilmeyebilir veya "Gönderilemedi" hatası alabilirsin.
    • Kişiyle sosyal medyada bağlantı kurmayı dene. Profiline erişemiyorsan, muhtemelen rehberinde kayıtlı değilsindir.
    • Kişinin telefon numarasını aramayı dene. Numara devre dışıysa veya ulaşılamıyorsa, kişi rehberinde kayıtlı olmayabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var. Sevgilinden telefonunu iste ve rehberi açmasını söyle ordan bakabilirsin.

İyi forumlar.

• Sildi kardeşim ben sildirdim. Manitamdan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Sildi kardeşim ben sildirdim. Manitamdan uzak dur.

Güldüm nedense:))

• Silmedim,hala seni seviyorum.

• Ilıdı

• whatsapp'tan engellersen görmez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

whatsapp'tan engellersen görmez?

Görsün istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

quote:

Görsün istiyorum

yanlış okumuşum pardon
  • ara konuş senin oldugunu belli etme sen senin ismini söylüyosa silmemiştir.Senin oldugunu fark etmezse silmiştir.Numaranı ezbere biliyosa orası ayrı
  • anlayamazsın. Ama silmediğine emin olabilirsin. O şimdi bi taraftan da seni süzüyordur. Elindeki giderse seni dürter. Yedek kulübesindesin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

ara konuş senin oldugunu belli etme sen senin ismini söylüyosa silmemiştir.Senin oldugunu fark etmezse silmiştir.Numaranı ezbere biliyosa orası ayrı

Bnm aradığımı görürse açmaz zaten böyle yapayım en iyisi.

• OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    öyle bir durum atki cevap vermeden duramayacağı birşey olsun. yani içten içten bi laf sok üstüne alınsın ama bana yazdın dediğinde yok senle alakası yoktu diyebil. O duruma karşılık bi durum atarsa bilki eklisindir ve fotoğrafı görmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

quote:

Görsün istiyorum

engellemezsen görür?

• Evrim mi geçirdin de fotoğrafını görmesini istiyorsun ? Kaybettiği sevgilisine bir dönüp baksın mı istiyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

öyle bir durum atki cevap vermeden duramayacağı birşey olsun. yani içten içten bi laf sok üstüne alınsın ama bana yazdın dediğinde yok senle alakası yoktu diyebil. O duruma karşılık bi durum atarsa bilki eklisindir ve fotoğrafı görmüştür

Öyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?

Öyle bir durum var mı? kız cevap vermeden edemeyecek ama sorunca sen değilsin denecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?

Öyle bir durum var mı? kız cevap vermeden edemeyecek ama sorunca sen değilsin denecek

ya hayır ne bileyim kız mesaj atar ne demek istiyorsun sen der oda yo sevdiğim bir sözdü öylesine paylaştım der felan yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?

ya hayır ne bileyim kız mesaj atar ne demek istiyorsun sen der oda yo sevdiğim bir sözdü öylesine paylaştım der felan yani

Onun yerine(kız seni engellemediyse) kızın çevrimiçi olduğunu bildiğin bir anda son görülmeni kişilerim yapacaksın, böylece kızın rehberinde ekli değilsen son görülmesi gözükmeyecek, ekliysen çevrimiçi gözükecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.