Şimdi Ara

Defacto da ürün değişim şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
24.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defactodan 25/10/2013 tarihinde bi deri mont almistim.Montu aldigimdan beri bi kere giydim sadece.hic kullanilmamis diyebiliriz yani monta.Etiketini ceketten koparmistim ama fişle beraber halen elimde bulunmakta.

Asıl probleme gelecek olursak, ben bu montu bir beden kucuguyle degistirmek istiyorum.Aradaki süre zarfi, tüketici hakları ve etiketin monttan koparilmis olması göz önünde bulunduruldugunda bu mumkun mudur? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirlerse yarin degistirmeyi dusunuyorum.Hepinize iyi aksamlar.

Edit:Mobilden yazdigim icin bazi hatalar mevcut.Kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Defacto Ürün Değişim ve İade Şartları

Defacto'dan satın aldığın ürünleri, belirli şartlar altında değiştirebilir veya iade edebilirsin.

Ürün Değişimi

• Ürünler, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde değiştirilebilir.
    • Ürünlerin değiştirilebilmesi için etiketli, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekir.
    • İndirimli veya kampanyalı ürünlerin değişimi, sadece aynı ürünle yapılabilir.

Ürün İadesi

• Ürünler, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilebilir.
    • İade edilecek ürünlerin etiketli, kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekir.
    • Elektronik ürünlerin iadesi, yalnızca arızalı olması halinde yapılabilir.

Etiketsiz Ürün Değişimi ve İadesi

• Defacto mağazalarında, etiketsiz ürünlerin değişimi veya iadesi kabul edilmez.

Diğer Şartlar

• Değişim veya iade işlemleri, ürünün satın alındığı Defacto mağazasından yapılmalıdır.
    • Değişim veya iade işlemi sırasında, ürünün fişi veya faturası ibraz edilmelidir.
    • Değişim veya iade işlemleri, ürünün Defacto'ya ulaştığı tarihten itibaren 3 iş günü içinde tamamlanır.

Bu şartlara uymanız halinde, Defacto ürünlerini kolayca değiştirebilir veya iade edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hicbir sorun olmuyo her turlu degistiriyolar fişin olduğu surece sorun yok gidip değiştirebilirsiniz istersen para iadeside alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordeus

Hicbir sorun olmuyo her turlu degistiriyolar fişin olduğu surece sorun yok gidip değiştirebilirsiniz istersen para iadeside alabilirsiniz

Dostum tesekkurler peki bi zaman siniri falan var mi biliyomusun

• Defacto'dan aldığım gömleği değiştirdim ben de fişim yoktu bile.
  • Zaman siniri yok ama sen elini cabuk tut

• Eyvallah saolun hepiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.