Şimdi Ara

TrendyolGo(Yemek) Siparişi Teslim Etmedi ve Ücret İadesi Yapmıyor. Kullananlar Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere TrednyolGo (yemek) ile yaşadığım çok ilginç durumu paylaşmak istiyorum, sizlerde sipariş verirken bu konulara ve sipariş vereceğiniz mecraları özenle seçmenizi öneriyorum.

Olay 23 Mayıs günü 13:25 te TrendyolGo üzerinden bir yemek siparişi vermemle başladı. Siparişin ödemesi online olarak kredi kartından yapıldı. 13:25'te verdiğim sipariş 13:47de teslim edildi gözükünce bir şaşkınlık yaşadım, çünkü sipariş adrese getirilmedi, kurye tarafından aranmadım ve bilgilendirme almadım. Hemen TrendyolGO'yu aradım siparişi teslim almadığımı, siparişin adresime getirilmediğini ilettim. Trendyol yetkilileri kurye ile iletişime geçip bana siparişin bina dış girişine bırakıldığını iletti.( Sizde şaşırdınız değil mi, sipariş kısmında detaylı adres ve iletişim bilgileri her türlü açıklama mevcuttu) Binada bir çok daire mevcut, ayrıca bina dış kapısına gittiğimde bırakılan bir sipariş bulamadım. Sonrasında tekrar Trendyol ile iletişime geçerek ücret iadesi istedim. Ücret iademi 4 defa red ettiler. Belirtilen adrese siparişi ulaştırıp teslim etmedikleri siparişin parasını alıyorlar bildiğin dolandırıcılıktır bu. Ya kurye siparişi getirmedi yedi getirdim dedi. Hadi çözsünler bakalım.

Yani uzun lafın kısası sakın TrendyolGO Yemek üzerinden sipariş vermeyin. Eğer oradan sipariş vermek zorundaysanız da kapıda ödeme seçin. Hem siparişi getirmeyip hemde ödediğiniz paranın üzerine yatıyorlar. Konuyu tüketici hakem heyetine taşıyacağım konu artık maddi boyuttan çıktı.

TrendyolGo(Yemek) Siparişi Teslim Etmedi ve Ücret İadesi Yapmıyor. Kullananlar Dikkat!

• benimde bi kere böreği teslim etmeyip kapıya geldik aradık açmadınız gibi komik bahaneyle hem siparişi hem parayı geçiştirmişlerdi muhtemelen kuryeye gitmişti börek, böyle olaylar sık olmayacaktır ama olursa da olur hani normal

• İşte bu yüzden Online ödeme yapmadan, kapıda ödeme seçilmesi gerekiyor. İşin enteresan tarafı firma direk kurye haklı diyor, bakalım hakem heyeti ne diyecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

trendyol go aslında işini iyi yapmaya çalışan ama kimi kime şikayet ediyorsun tarzı bir yer, ipini koparan artık kurye oldu tabii haksızlık etmemek lazım boş durmak ya da milletin üstüne binip boştan para kazanmaktan değerli bir meslek tabii ancak böyle şeyler de oldu mu firma eksiyi yiyecek hele bu bize yaptıkları muamelenin aşağılıklığı çok çok ayrı seviyedir, evdeyken kapınızın çalındığı ya da siparişin bırakıldığı söyleniyor ama ikisi de olmadı, olmadı dediğinizde de yapabileceimiz şey yok diyerek işi bitiriyorlar, müthiş iş gerçekten, böyle güzel basit işler bize yar olmaz işte

• Teslim ettiğini kanıtlama zorunluluğu onlarda diye biliyorum, bakalım.

E devlet üzerinden mi başvurmuştunuz THH ye?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Evet, e devlet üzerinden başvurdum.

Süreci bu konudan paylasır mısınız hocam zaman icerisinde guncellemeler oldukca?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tabi paylaşacağım.

Sonuç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetinde konu son durumu şu şekilde gözükmekte.

“31.5.2024 11:11:00 Başvuru Bilgileri Güncellendi”

• 16.08.2024 güncelleme, trendyoldan gelen mail ücret iadesi yakacakları yönünde, hakem heyeti kararını kendilerine tebliğ etmiş sanırım. Ben başvuru yapmadan işlem yapıldı.

• Edit: THH kararı ektedir; karar lehime sonuçlanmıştır, her zaman her yerde meblağ ne kadar olursa olsun hakkınızı sonuna kadar arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 16 Ağustos 2024; 9:25:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.