Şimdi Ara

Hepsiburada iptal edilen siparişin ücretini iade etmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. 1 haziranda hepsiburada.com'da telefonum için kılıf siparişi verdim, sonra vazgeçip aynı gün iptal ettim. Kartımdan çekilen para o günden beri iade edilmedi. Hepsiburada.com'a mail attım, biz 6 haziranda iade ettik diye cevap geldi ama kartıma hala yapılan bir iade söz konusu değil. Perşembe günü yapı krediye harcama itirazı dilekçesi faksladım, bugün bankayı aradım bize ulaşan bir dilekçe yok denildi. Paramı geri almak için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 11 Haziran 2016; 20:48:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten çok büyük bir problem. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gitmeni tavsiye ederim.
  • :D komedi gibi durum olmuş
  • Provizyondan çıkmadan aynı gün iptal ettiğin için ortada bi harcama olmaz.
    Dönem içinde harcamayı görmüyorsan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 11 Haziran 2016; 22:52:42 >
  • Provizyondan güncel işlemlere düştü, ayın 15inde ekstrem kesilecek, yani normal harcama gibi gözüküyor, parasını ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 11 Haziran 2016; 22:55:55 >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    hocam iadeleri bankalar belli sürelerde yansıtıyorlar 2-5 iş günü gibi araya hafta sonu girdiği için yasıtma gecikmiş olabilir diye düşünüyorum. Büyük olasılıkla pazartesi görebilirsin diye düşünüyorum.
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Ben ayın 1inde iptal ettim, birkaç gün bekledim, iade olmadı. Hepsiburadayı aradım, ayın 6'sında kartınıza iade ettik diye mail attılar. İnş pazartesi iade olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetim iyice bozulmuş, eskiden mesajınızı sildik diye bildirim gelirdi, şimdi o bile yok. Bir bakıyorsun mesajın yok olmuş. Saçma salak mesaj atanların mesajları da duruyor.

Ayın 6sı demenize istinaden pazartesi dedim hocam bende İnşallah pazartes görürsünüz bazı bankalar anında iadeleri gösterirken bazıları böyle uzun sürüyor malesef :(
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir kez daha iptal etmiştim aynı sitede, 5 dakikada kartıma iade gelmişti. Ya site bozdu kendini ya da bu durum normal değil.

• Merhaba;
    Ekstrede borcununuz gözükecektir,evet.Hesap özeti son ödeme tarihine kadar iade yansıtılırsa,mevcut hesap özeti borcunuzdan düşülecektir.Son ödeme tarihine kadar da yansıtılacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hepsiburadan kaynakli degil .Banka kaynakli .Gec yansir normaldir gelir.Ben ziraatten yurtdisi(amazon) iademi 1 ay beklemistim.Bir daha bankkartla online alisveris yapmak mi tovbe

• Bende 5 gr aldim h.burada altinda firsat saticidan harbiden firsatmis 9 unda verdigim kargo elime gecmedi bide teslim edildi yaziyor yurtici kargoyu ariyorum kargo bizde yok diyor h.b yi ariyom arastircaz diyor 3 gun oldu ses seda yok ne yapmak lazim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

Bende 5 gr aldim h.burada altinda firsat saticidan harbiden firsatmis 9 unda verdigim kargo elime gecmedi bide teslim edildi yaziyor yurtici kargoyu ariyorum kargo bizde yok diyor h.b yi ariyom arastircaz diyor 3 gun oldu ses seda yok ne yapmak lazim yardimlarinizi bekliyorum

bu durumla ilgili ciddi sıkıntı var hepsi burada bu satıcıları ne kadar denetliyor belli değil ayrıca satıcılar hakkında yorum yapılabilecek bir yerde yok bildiğim kadarıyla.orjinal batarya diyerek aldığım ürün sahte çıktı lanet olsun dedim iadesiyle uğraşmadım.
  • Benim param hala kartıma geçmedi. Banka bizle ilgisi yok diyor. Hepsiburada kartıma paramı yatırmıyor.

benim mesajımı yöneticiler silmiş heralde şu koç avatarlı, ilk cevabı atan ukalaya haddini bildirdim diye...

üzerinden çok zaman geçmiş bu zamana kadar iadeyi görebiliyor olmanız lazımdı.

dediğim gibi ekstre kesildiğinde hala iade göremiyorsanız şikayette bulunun.

hem bankayı hem de hb'yi.
    Bazen gerçekten HB komedi programındaymış gibi davranıyor.Az önce hb'den bir mail aldım.Siparişinizi tedarik edemiyoruz diye.Diyorum ben yakın zamanda hepsiburada'dan ürün almadım sonra hesaba girip bir baktım 2 buçuk ay önce aldığım ürünü kargolamamışlar daha! Şaka gibi tedarik edemiyoruz diye dün mesaj attılar.Pes artık!!!
  • hocam ne yaptınız parayı geri alabildiniz ?
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    ayın 13 gibi bir daha aradım, 15inde parayı yatırdık diye mail attılar, baktım bu defa yatmıştı. 1inde iptal ettiğim ürünün parasını anca 15inde geri alabildim.
    Hocam bende ayın 13'ünden beri aynı sorunu yaşıyorum. Sipariş verdiğim gün ürün kargoya verilmeden iptal etmeme rağmen hala kredi kartıma iade yapılmadı. Haziranın 14'ünden beri her gün arıyorum, mail atıyorum ancak hep "işleminiz başlatıldı" yada "gerekli birime iletiyorum" gibi standart cevapları duymaktan bıktım.

Az önce firmadan şu şekilde bir mail geldi ancak kredi kartı işlemlerimi kontrol ettiğimde herhangi bir iade görünmüyor.

"...ürünün iptaline istinaden, XXX,XX TL geri ödeme sağlanmıştır. Geri ödemenin yapıldığına dair Pos ekran görüntüsü ekli dosyada olup, mail adresinize gelen ileti üzerinden ilgili belgeyi kontrol etmenizi rica ederiz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 20 Haziran 2016; 17:41:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.