Şimdi Ara

Hepsiburada ürünü iptal etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar efsane cuma da ındırımden hepsiburada üzerinden başka bi satıcadan çocuk oto koltuğu aldım. Baya ucuza denk gelmıstı. Ama ürünü göndermediler. Şimdi de bana sormadan iptal etmişler. Ne yapabilirim. Ben iade istemiyorum.
    Edit.
    Arkadaşlar hepsi burada dan aldığım oto koltuğu tedarık edilemediği için iptal edilmişti. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum yaklaşık 20 gün önce . Başvuru yaparken bundan bişey çıkmaz dediler. Bende sözleşme böyle böyle ben haklıyım falan. Siz başvuruyu alın. Sözleşme de burada falan dedim. Neyse ... su an e devletten baktığımda h.buradadan savunma ıstendıgı yazıyor.
    Mesele şimdi neden yazıyorsan dersseniz. Su an hepsıburada dan aldığım satıcı ürünü tekrar satıyor. Stokta yanı. Tedarık etme süresi 30 gün sözleşmede. Bende h buradayı aradım. Siz hemen ıptal ettınız ama su an satıcı ürünü satıyor. Neden sözleşmeye uymadınız falan dedim. Neyse şimdi tekrar dönüş yapacaklar bana. Yarına kadar bekleyin dedi.
    Sizce şimdi ne yapmalıyım. Hakem heyeti daha sonuclanmadı. Olumsuz çıkarsa ne yapmam lazım. Yada h burada tekrar olumsuz yazarsa. Bu olayı tekrar hakem heybetine bıldırmelımiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrikan -- 20 Aralık 2017; 21:50:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Satıcı hepsiburada değilse büyük ihtimal olmayan bir ürün satılmaya çalışıldı.

Fiyat dediğiniz gibi çok ucuz ortada bi dolandırıcılık vardı o yüzden iptal edilmiştir.
  • Evet satıcı hepsiburada değildi. Ama 2 kere aradım ve gonderıcez derdiler. En son dün konuşmuştum. Bugün iptal etmişler.

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Ona patronun kim olduğunu göster
  • soğuk su mu içeyim yani. Bu kadar basit mi yani?

• Nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple siparişimi iptal etti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çocuğunun olmadığı anlamışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün arızalı falan diyorlar e-postanı kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Çocuğunun olmadığı anlamışlardır

olmadığını derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Draperr

Ürün arızalı falan diyorlar e-postanı kontrol et

anlamadım hocam. :S sebepsiz iptal ettiler.baya ucuza almısım sanırım ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrikan -- 1 Aralık 2017; 20:55:30 >
  • Petrikan kullanıcısına yanıt
    Boşver, espriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Boşver, espriydi.

• satış sözleşmesi gibi biseye ulasabilirsen, hic vakit kaybetmeden tuketici hakem heyetine belgenle beraber gidip basvur.o ürünü,siparis verdigin fiyattan sana sağlamak zorundalar diye görmüştüm gecenlerde bir konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 1 Aralık 2017; 21:7:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

satış sözleşmesi gibi biseye ulasabilirsen, hic vakit kaybetmeden tuketici hakem heyetine belgenle beraber gidip basvur.o ürünü,siparis verdigin fiyattan sana sağlamak zorundalar diye görmüştüm gecenlerde bir konuda.

teşekkürler hocam. bu konu hakkında uğraşıcam.
  • Arkadaşlar hepsi burada dan aldığım oto koltuğu tedarık edilemediği için iptal edilmişti. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum yaklaşık 20 gün önce . Başvuru yaparken bundan bişey çıkmaz dediler. Bende sözleşme böyle böyle ben haklıyım falan. Siz başvuruyu alın. Sözleşme de burada falan dedim. Neyse ... su an e devletten baktığımda h.buradadan savunma ıstendıgı yazıyor.
    Mesele şimdi neden yazıyorsan dersseniz. Su an hepsıburada dan aldığım satıcı ürünü tekrar satıyor. Stokta yanı. Tedarık etme süresi 30 gün sözleşmede. Bende h buradayı aradım. Siz hemen ıptal ettınız ama su an satıcı ürünü satıyor. Neden sözleşmeye uymadınız falan dedim. Neyse şimdi tekrar dönüş yapacaklar bana. Yarına kadar bekleyin dedi.
    Sizce şimdi ne yapmalıyım. Hakem heyeti daha sonuclanmadı. Olumsuz çıkarsa ne yapmam lazım. Yada h burada tekrar olumsuz yazarsa. Bu olayı tekrar hakem heybetine bıldırmelımiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Petrikan

Arkadaşlar hepsi burada dan aldığım oto koltuğu tedarık edilemediği için iptal edilmişti. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum yaklaşık 20 gün önce . Başvuru yaparken bundan bişey çıkmaz dediler. Bende sözleşme böyle böyle ben haklıyım falan. Siz başvuruyu alın. Sözleşme de burada falan dedim. Neyse ... su an e devletten baktığımda h.buradadan savunma ıstendıgı yazıyor.

Hepsiburada yarın aramayacak boşuna bekleme onu. Hakem heyetine de 3 ay sonra anca savunma verir hepsiburada. Benim 16 Ağustos'ta yaptığım başvuru 2 gün önce (18 Aralık) karara bağlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: Petrikan

Hepsiburada yarın aramayacak boşuna bekleme onu. Hakem heyetine de 3 ay sonra anca savunma verir hepsiburada. Benim 16 Ağustos'ta yaptığım başvuru 2 gün önce (18 Aralık) karara bağlandı.

Sizce ne yapmalıyım. Su an ürün satılıyor. Üstelik bana ellerinde Yok diye satmadılar.

• şimdi bende aynı sorunu yaşıyorum sizlerin sonucu ne oldu yazmamışsınız bende trendyolda süper cuma indirimiyle 8 tl 10.000 powerbank aldım ve bir süre sonra iptal ettiler trendyola söyledim bişey yapamayacakalrını söylediler e devlete alış işlem görüntüsüyle beraber başvuru yaptım ne olur sizce
  • yas kackı cocuk oto koltuguna oturuyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.