Şimdi Ara

Birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
40.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Papa Het

Evrim mi geçirdin de fotoğrafını görmesini istiyorsun ? Kaybettiği sevgilisine bir dönüp baksın mı istiyorsun ?

Ayrıldığımızda 80 kilodan fazlaydım şimdi 60 bile yokum tip olarak çok dğiştim ama fotom değişmemişken. O bni instadan engelledi bnde whatsaptan engelle burdanda diye mesaj attım yeni sevgilisi var kekonun biri hocam çocukça gibi geliyor olabilir ama 94 lüyüm yaşım çok küçük değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip edeyim bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

anlayamazsın. Ama silmediğine emin olabilirsin. O şimdi bi taraftan da seni süzüyordur. Elindeki giderse seni dürter. Yedek kulübesindesin yani.

Hocam kız açısından sorun yaşamam buna aşığım ama beni yedek bırakabilecek kadar güzel değil hatta bütün kız arkadaşlarım ünideki buna nasıl bakıyorsun falan diyor kalp işte.sevgilisi varmış fake hesapla öğrendim ama bu bana yok demişti 2 ay önce:) yeni çıkmaya başladıklarınıda sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bir durum atki cevap vermeden duramayacağı birşey olsun. yani içten içten bi laf sok üstüne alınsın ama bana yazdın dediğinde yok senle alakası yoktu diyebil. O duruma karşılık bi durum atarsa bilki eklisindir ve fotoğrafı görmüştür

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?

Öyle bir durum var mı? kız cevap vermeden edemeyecek ama sorunca sen değilsin denecek

ya hayır ne bileyim kız mesaj atar ne demek istiyorsun sen der oda yo sevdiğim bir sözdü öylesine paylaştım der felan yani

Onun yerine(kız seni engellemediyse) kızın çevrimiçi olduğunu bildiğin bir anda son görülmeni kişilerim yapacaksın, böylece kızın rehberinde ekli değilsen son görülmesi gözükmeyecek, ekliysen çevrimiçi gözükecek.

kız herkese açık yaptıysa ne olacak son görülmesini ?

• OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    sen dediğimi yapsana bi. Gördümü cevap vermek zorunda kalacağı bi durum at eğer görürse fotoğrafıda görmüştür. Dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

quote:

anlayamazsın. Ama silmediğine emin olabilirsin. O şimdi bi taraftan da seni süzüyordur. Elindeki giderse seni dürter. Yedek kulübesindesin yani.

Hocam kız açısından sorun yaşamam buna aşığım ama beni yedek bırakabilecek kadar güzel değil hatta bütün kız arkadaşlarım ünideki buna nasıl bakıyorsun falan diyor kalp işte.sevgilisi varmış fake hesapla öğrendim ama bu bana yok demişti 2 ay önce:) yeni çıkmaya başladıklarınıda sanmıyorum.

şimdi neden küstünüz bunları tam bilemediğim için yorum yapamıyorum ama dikkat et fazla kaptırma kendini. kimseye de fazla güvenme . uzaktan sinsice takip et

• stam kullanıcısına yanıt
    1 yıldan fazla süren ilişkiydi 8 ay önce ayrıldım 2 ay önce bni instagram açtım engellemiş ordan bende whatsaptan dedim neden beni sevmiyor musun artık falan dedim ailem ve seninle anlaşamıyorum dedi sevgilim var demedi bnde engelle burdanda dedim 2-3 kes engelledi oda.

• quote:

1 yıldan fazla süren ilişkiydi 8 ay önce ayrıldım 2 ay önce bni instagram açtım engellemiş ordan bende whatsaptan dedim neden beni sevmiyor musun artık falan dedim ailem ve seninle anlaşamıyorum dedi sevgilim var demedi bnde engelle burdanda dedim 2-3 kes engelledi oda.

İçinde biraz sevgi varsa bi açık kapı bırakır , bişeyler yazar, en azından engellemez.. Eğer onca zamanda engelleyip konuşmuyorsa demek ki sevmiyor. Düzgünce oturup konuşun sorunun ne olduğuna karar verin . çözümü varsa olur. .çözüm yoksa da zorlama yoluna bak unut gitsin bence . daha fazla üzülürsün yoksa .
    Hocam kızın şuan sevgilisi var:)) o hayatını yaşıyor bana sevgilim yok dedi ama ben şüphelendiğim çocuğu bir kız arkadaşıma eklettim ve buldum sevgilisini:)) mesele o bnm resimlerimi değişimimi görüyor mu? Kızlarla falan resim koyucam anlasın ben onsuzda yapıyorum sansın ki ezik biri gibi kalmayayım karşısında.seviyorum ama malesef o çoktan silmiş kafasından blli ki.

• quote:

Hocam kızın şuan sevgilisi var:)) o hayatını yaşıyor bana sevgilim yok dedi ama ben şüphelendiğim çocuğu bir kız arkadaşıma eklettim ve buldum sevgilisini:)) mesele o bnm resimlerimi değişimimi görüyor mu? Kızlarla falan resim koyucam anlasın ben onsuzda yapıyorum sansın ki ezik biri gibi kalmayayım karşısında.seviyorum ama malesef o çoktan silmiş kafasından blli ki.

eğer o seni kafandan silmişse sende kafandan onu sil. ne uğraşıyorsun görür mü görmez mi diye. sevdiğin için mücadele etmenin eziklikle ne alakası var. hem o ezik bilsin seni isterse ne önemi var takma kafana boşverr :))
  • quote:

quote:

eğer o seni kafandan silmişse sende kafandan onu sil. ne uğraşıyorsun görür mü görmez mi diye. sevdiğin için mücadele etmenin eziklikle ne alakası var. hem o ezik bilsin seni isterse ne önemi var takma kafana boşverr :))

Hocam çıkarken bu kızla sevdiğine inanıyordum ama ailesi evden çıkmasına izin vermiyordu pek şimdi swarm açmış falan kızı çok sıkardım o konuda haklıydı rahatlamıştır yeni erkek arkadaşı sıkmıyordur ben böyle pek kızlardan etkilenmem ne bileyim aklımdan gitmiyor o yüzden karşıma denk gelse bi yerde harika olcakta nerde denk gelcek:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam çıkarken bu kızla sevdiğine inanıyordum ama ailesi evden çıkmasına izin vermiyordu pek şimdi swarm açmış falan kızı çok sıkardım o konuda haklıydı rahatlamıştır yeni erkek arkadaşı sıkmıyordur ben böyle pek kızlardan etkilenmem ne bileyim aklımdan gitmiyor o yüzden karşıma denk gelse bi yerde harika olcakta nerde denk gelcek:)

zaten sıkınca kaçıp gidiyor kız. aynen ben de konuştuğum kızın her şeyine karışırdım sildi beni. ben de hemen ardından onu sildim , irtibatı kestik . bazen geliyor aklıma dalıp gidiyorum ama eskisi gibi kalmadı bişey. kısmetse çıkar karşıma tekrar, çıkmazsa da kısmet değilmiş . takmıyorum kafama yoksa yaşanmıyor cidden düşünerek..

Ciddiyim diye sıktım ya ama kızı göremiyordum pek ailesi salmıyordu en son biraz atarlandım ayrıldım ilk 6 ay umursamadım sonra whatsp profilinde açık seçik bir resmini gördüm anladım bunu halen seviyorum kıskandım falan 2 aydır tatilim berbat oldu hep aklkmda.ünide inşaat müh okuyorum kız olmuyor:d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bir durum atki cevap vermeden duramayacağı birşey olsun. yani içten içten bi laf sok üstüne alınsın ama bana yazdın dediğinde yok senle alakası yoktu diyebil. O duruma karşılık bi durum atarsa bilki eklisindir ve fotoğrafı görmüştür

Öyle bir şey var mı?

nasıl yani ?

Öyle bir durum var mı? kız cevap vermeden edemeyecek ama sorunca sen değilsin denecek

ya hayır ne bileyim kız mesaj atar ne demek istiyorsun sen der oda yo sevdiğim bir sözdü öylesine paylaştım der felan yani

Onun yerine(kız seni engellemediyse) kızın çevrimiçi olduğunu bildiğin bir anda son görülmeni kişilerim yapacaksın, böylece kızın rehberinde ekli değilsen son görülmesi gözükmeyecek, ekliysen çevrimiçi gözükecek.

kız herkese açık yaptıysa ne olacak son görülmesini ?

sen son görülmeni nasıl yaparsan öyle görürsün

• Noldu buldun mu ? Deli gibi lazım şu an bana bu iş.

Aklımda bir fikir var ama biraz riskli hatta 20 Eylül 2015 de yapmıştım aynı şeyi kıza o zaman kayıtlıydı hala Şimdi gene aklıma geldi o kız acı çekiyorum lan :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.