Şimdi Ara

Nereden MEŞALE Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
34.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renkdaşlar, malum akşam kullanmak için meşale lazım nereden bulabilirim ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nereden Meşale Alabilirsin?

Meşaleye ihtiyacın mı var? İşte onu nereden satın alabileceğine dair bir rehber:

• Donanım Mağazaları: Home Depot, Ace Hardware ve Lowe's gibi donanım mağazaları genellikle çeşitli meşaleler stokluyor.
    • Spor Malzemeleri Mağazaları: Dick's Sporting Goods ve Sports Authority gibi spor malzemesi mağazalarında maç meşaleleri ve diğer spor amaçlı meşaleler bulunur.
    • Çevrimiçi Perakendeciler: Amazon, eBay ve Walmart gibi çevrimiçi perakendeciler, çok çeşitli meşaleler sunar. Renkli meşaleler de dahil.
    • Parti Malzemesi Mağazaları: Party City ve Spirit Halloween gibi parti malzemesi mağazaları, kutlamalar için ideal olan meşaleler taşır.

Meşale alırken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Örneğin, maçlarda kullanmak için bir meşale mi, yoksa gece yürüyüşleri için bir meşale mi istiyorsunuz? Renkli meşaleler eğlence amaçlıyken, beyaz meşaleler daha pratik uygulamalar için daha uygundur.

Meşalelerin güvenli bir şekilde kullanılması da çok önemlidir. Her zaman kullanım talimatlarını dikkatlice okuyun ve meşaleleri sadece açık alanlarda veya iyi havalandırılan yerlerde kullanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Av malzemeleri satan yerlerden mesale , havai fisek , isaret fisegi alabilirsin. 2011 sampiyonlugumuzda avcilar yanyolda ki av malzemeleri satan yerden almistim.isaret fisegide alacaktim ama abartmak istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep kıytırık olanlardan satıyorlar
  • Samiyende kullanmıyacaksın sanırım ?
  • Stadda meşale yakmayı düşünmüyorsun inşallah?
    Zaten içeri sokamazsın da , trabzon maçında kupayı görmek isteyen akşam maçta akıllı dursun

• Genelde kutlama yapılan yerlere meşaleciler geliyor 5 TL'den başlıyor fiyatlar galiba. Bu sefer bende alacağım.
  • Meşale taki nca noluyo

• bende alacagım bu sefer :)
  • Ben geçen hafta netten sipariş etmiştim 1 günde gelmişti
    3 sarı 3 kırmızı. Stadda yakılmaz ama çarşıda falan arabayla gezmelerde iyi oluyor
  • Teşekkürler arkadaşlar, bu arada stad da filan kullanmayı düşünmüyorum maçtan sonra kutlamada
  • Sağlam kırtasiyelerde bile vardır usta ama hıc ugrasma floryaya gelceksen alırsın 5 lıraya seyyardan
  • Avrupa meşale istiyosan kaliteli olanaları avcılık yada denizcilik malzemesi satan yerlerden al 8-15 arası kalitesine gore degısıyor fiyatlar.
  • Guzel viral

• quote:

Orijinalden alıntı: hesapkur

Merhaba arkadaşlar ,

Ben düğünümde kullanmak için kutlamamarketi.com ve ehavaifisek.com dan almıştım. Değişik bir görsel olmuştu. Öyle av bayi falan aramama gerek kalmadan bir tıkla ayağıma kadar geldi.

Reklam yapmak için 3 yıllık konuyu nereden buldun da çıkarttın.

Boyle reklamlara gerek yok git sıcak firsatlara konusunu aç madem ucuza mal satıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: hesapkur

Merhaba arkadaşlar ,

Ben düğünümde kullanmak için kutlamamarketi.com ve ehavaifisek.com dan almıştım. Değişik bir görsel olmuştu. Öyle av bayi falan aramama gerek kalmadan bir tıkla ayağıma kadar geldi.

Reklam yapmak için 3 yıllık konuyu nereden buldun da çıkarttın.

Boyle reklamlara gerek yok git sıcak firsatlara konusunu aç madem ucuza mal satıyorsun

hayır yani o günler aklıma geldi gözlerim doldu neden ben yani neden benim konum :(

• fezatorpil.com.tr
    Feza Torpil
    https://fezatorpil.com.tr

iletişimde bulunursanız yardımcı olalım

• josrdr kullanıcısına yanıt

sana hep kıytırık mı sattılar  

• Reklam yapmak için 10 yıllık konuyu hortlatan torpilci.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.