Arkadaşlar , Gençler nike yürüyüş ayakkabısı alıcam ama daha önce hiç netten almadım. hangi siteyi takip etmeliyim? sizler bilirsiniz? piyasadan aşağıda nerelerde bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim saygılar. |
gençler Nike ayakkabı netten nerden alınır? nerede piyasadan uygun bulabilirim?
-
-
yıllardır sneaksup tek tercihim oldu. nedense ürünleri diğer mağazada satılan ürünlere göre daha kaliteli.
-
piyasadan pahalı hocam. ayrıca çeşit yok hiç.
-
houseofsuperstep bakabilirsiniz hocam. dediğim gibi piyasada ki ayakkabılara göre bence daha kaliteli.
-
Nike kendi sitesinden
İndirimli ayakkabılar kategorisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşk ederim hocam. guzel fiyatlar. ancak millet numaraları kapmış
bu siteden normal bir ayakkabı alsam normal nike mağazalardaki ayakkabılardan pahalımıdır ucuzmudur hocam? yani bir avm mağazasındaki nike da daha uygun bulabilirmiyim? bu nike sitesi piyasaya göre nasıldır?
-
Normal Nike mağazasından daha pahalı olacağını düşünmüyorum. İndirimler sayesinde daha ucuz olabiliyor.
Nike sitesinin Nike Outlet mağazasından daha ucuza sattığını gördüm.
Nedense bu Nike Outlet mağazasında "outlet" fiyatına erkek ayakkabı bulmak zor. (Kendi gittiğim Ankara outlet için böyle. Diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum.)
AVM mağazasından da bir ihtimal uyguna ayakkabı bulabilirsiniz ama kesinlik yok. Bazı mağazalar belirli modellerde indirime gidebiliyor diye bir ara duymuştum, emin değilim.
Piyasaya göre nasıl bir fikrim yok. İstediğiniz modeli birkaç sitede aramalısınız. En ucuz hangisinde ise...
-
hocam oncelikle ilgi alakanıza teşekkür ederim . bir kaç hepsiburada.com veya trendyol gibi sitelerdeki yorumlara baktım. millet uygun alıcam diye 1500 2000 i vermiş bide üstüne sahte ayakkabı gelmiş. gelde cık işin icinden. sahtemi degilmi nasıl anlaşılacak. en iyisi kendi sitesi. ben yıllarca skechers giydim ama cok cabuk yanlardan acılma yaptığı icin nike air pro denemek istiyorum. sonucta skechers dan daha kalitelidir. ben esnafım gün boyu ayaktayım rahat bişey arıyorum.
-
Kendi sitesinden alın hocam en temizi. Bir de dediğim gibi çevrenizde Nike Outlet mağazası varsa ona gidip bir bakabilirsiniz.
Sadece yurt dışından geldiği için kargonun gelmesi zaman alıyor. Bir de "150 € üzeri siparişlerin teslimi garanti edilemiyor" uyarısı var...
-
Pandam maşallah her şeyde bilgilisin forumca senle gurur duyuyoruz
valla adam beni bi an 2008 dh forum una götürdü. ozamanlar herkes birbirine yardım eder bilgilendirirdi.
-
Ben sporthink den alışveriş yaptım iki kez ilk başta sahte ürün gelir diye tedirgindim ancak ürünü görünce rahatlarım. Bazı ürünler indirime giriyor, düzenli olarak takip ederseniz güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz?
-
Barçın. Nike mağazaları zaten barçın’ın.
Nike tr sitesi en son tr’de stok tutmuyordu. 150 eur üstü gümrükten geçmediği için de çoğu ürün gelmiyor. Site satın aldırmıyor zaten.
hocam daha yeni nikedan aldim 2400e teslimat tarihi de baya gec ondan dolayi galiba sikinti cikmaz ama di mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
150 eur geçmiyor zaten problem olmaz. Hollanda’dan direkt adresine geliyor 1 hafta en az sürüyor diye hatırlıyorum istanbula alınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 15 Ağustos 2023; 22:51:23 >
2 siteyi öneririm. 1. nike.com da indirim takip edin. yeni bir model de olsa indirime giriyor. 5000 tl lik ayakkabıyı 2000 tl ye aldım. 2. de barcın. cok çesit var. avmlerdeki nike mağazalarından bile cok çeşit var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X