Şimdi Ara

PUMA'NIN FABRİKASI NEREDE BİLEN VARMI UCUZA BİŞEYLER ALACAMDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAF ARKADAŞLAR GEÇENLERDE LACOSTE FABRİKASININ ÖNÜNDEN TESADÜFEN GEÇERKEN Bİ BAKTIM FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI AÇILMIŞ UCUZ UCUZ SATIYORLAR MALLARI, SWACH SAATLERİDE ORADA ÜRETİLİYORMUŞ SANIRIM KRONO MODELLERİ 95 YTL DEN SATILIYORDU ALMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN DERİM..

VE BANA PUMA'NIN UCUZ SATIŞ YAPAN MAĞAZASI LAZIM GOOGLE DEN BAKTIM AMA TÜRKİYEDE PUMANIN SİTESİNİ BULAMADIM, DOĞAL OLARAK FABRİKASINIDA BULAMADIM BU FERRARİ LİSANSLI ÜRÜNLERDEN ÖZELLİKLE ŞAPKA ALMAK İSTİYORUM FABRİKA SATIŞ MAGAZASINI BİLEN VARSA Bİ ZAHMET TARİF EDİVERSİN..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Puma Türkiye Fabrikası Hakkında Bilgiler

Puma'nın Türkiye'de bir fabrikası bulunmamaktadır. Ancak Puma ürünleri Türkiye'de çeşitli üretim yerlerinde üretilmektedir.

Puma ayakkabıları çoğu zaman Vietnam, Çin, Endonezya ve Tayland gibi ülkelerde üretilmektedir. Bununla birlikte, Puma ürünlerinin küçük bir kısmı Türkiye'de de üretilmektedir.

Puma Türkiye Fabrikası Nerede?

Puma'nın Türkiye'de bir fabrikası olmadığından belirli bir adres bulunmamaktadır. Ancak Puma ürünleri Türkiye'deki bazı fabrikalarda üretilmektedir. Bu fabrikalar genellikle İstanbul, Bursa ve Tekirdağ gibi büyük şehirlerde yer almaktadır.

Puma Fabrikası Satış Mağazası

Puma'nın Türkiye'de fabrika satış mağazası bulunmamaktadır. Ancak Puma ürünlerini uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz outlet mağazaları ve online alışveriş siteleri mevcuttur.

Puma Üretim Yeri

Puma ürünleri, dünya çapında çeşitli üretim yerlerinde üretilmektedir. Bu üretim yerleri arasında Vietnam, Çin, Endonezya, Tayland ve Türkiye yer almaktadır.

Puma Ayakkabı Nerede Üretiliyor?

Puma ayakkabıları çoğu zaman Vietnam, Çin, Endonezya ve Tayland'da üretilmektedir. Ancak, Türkiye'de de bazı Puma ayakkabı modelleri üretilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu LACOSTE mağazası nerde hocam???
  • (istanbul)güneşlide filan olabilir.genellikle fabrika satsı malları orda.su lacoste un mağazası nerde??
  • Puma tekstil ürünleri Diyarbakır Akyıl tekstil fabrikasında üretiliyor. Urfa yolu 8. km.
  • Çorlu'yu geçtikten sonra Lüleburgaz'a giderken Şahinler Holding'e ait "Bilkont" dikiyor.

Çalışanlar 2 Ytl'ye tişört alıyor. Satış mağazası var mı fabrikanın yanında bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

bu LACOSTE mağazası nerde hocam???

İstanbul da oturuyorsan bütün CarrefourSa mağazalarında görürsün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

kafa mı buluyosun adamla adam seri sonu mağazasını sormuş
    Merkez Mahallesi Kavak Sokak No 39 YeniBosna
    2.4.2006 yakadar açıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pumanın tekstil fabrikası türkiyede nerde bilmiyorum ama ayakkabı fabrikası almanya da bir kasabada.gerçi konuyla alakası yok ama puma yazısını okuyunca aklıma geldi gerçekten ilginç bir durum.adidas la pumanın fabrikası aynı kasabada.adolf daster (lakabı "adi" . adidas ta zaten "adi daster" in kısaltması)ve rudolf daster (lakabı "rudi") birlikte başladıkları ayakkabı işinde kısa süre sonra kavgalı bir şekilde ayrılıyorlar.abi rudolf "puma"yı kuruyor iki firmanında üretimi aynı kasabada.kasaba şu anda ikiye bölünmüş durumda yarısı adidas ve çalışanlarının dier yarısıda puma ve çalışanlarının.iki firma arasındaki nefret o kadar büyük ki,fabrika çalışanları bile birbirinden kız alıp vermiyo.(ciddiyim hürriyette bununla ilgili bir yazı çıkmıştı ordan alıntı)

neyse konyu dağıttık ama bu da ek bilgi olsun neyapalım
  • Bunların Ankara versiyonu yokmu arkadaşlar

Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 30 Mart 2006; 13:04:00 >
  • İstanßul Avrupa Yakasındaysan

Yenıßosnada ßutun Aradığın Markaların Fabrıkaları Var

Yarı Fıyatından ßıle Ucuz ßen Hep ordan Alırım.
  • Bizim arkadaş da gitmiş zenginler dolmuş tıkabasa arkadaş diyo adam lacosteden ayakkabı alıyo hiç numaraya bakmıyo direk poşete atıyo.

Her sene sezon açılışında indirim oluyor.Bi ayakkabı görmüş 200 e yakın fiyatı Allahtan indirimli

Hem geçenlerde ayakkabı aldı lacoste den 200 küsür milyon verdi ayakkabı dayanmadı geri iade edicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

kafa mı buluyosun adamla adam seri sonu mağazasını sormuş
    Merkez Mahallesi Kavak Sokak No 39 YeniBosna
    2.4.2006 yakadar açıkmış

Hayır kardeş kafa bulmuyorum ki aakin kardeşimiz Lacoste Mağazası nerde bilen varmı demiş bende CarrefourSA'nın içindeki dükkanlarda olur diye düşünüyorum...Çünkü Geçenlerde İçereköy CarrefourSa'ya gittiğimde Lacoste Mağazasını görmüştüm... CarrefourSA 2. kapıdan gir sola dön ilk önüne gelen yürünten merdivene bin yukarı çık sağa bakınca görürsün....Seri Sonu mağazasıysa bişey demem
    Biliyorsun Hakkı Bulut Ne Demiş KUL HATASIZ OLMAZ ODA ÖYLEDİRRRRR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 30 Mart 2006; 12:59:51 >

• "anlara versiyonu" ne ya anlamadım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

"anlara versiyonu" ne ya anlamadım ben

Ankara

ikitelli iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

"anlara versiyonu" ne ya anlamadım ben

Ankara

ikitelli iyidir

Valla ikitelli forever iyi ki oturuyorum.Mavi levis ltb collezione puma adidas nike rodi lcw ne ararsan var

• şimdi anladım
    bursa versiyonları da (outlet mağzaları)yeni yalova yolu ve izmir yolunda carrefour un karşısında yeni bir outlet açıldı ama ismini hatırlamıyorum
  • quote:

şimdi anladım
    bursa versiyonları da (outlet mağzaları)yeni yalova yolu ve izmir yolunda carrefour un karşısında yeni bir outlet açıldı ama ismini hatırlamıyorum

koray sporun outleti var orda
  • bide pilot sanayide yeşim fabrikasında var galiba tam emin deilim (birsürü markanın imalatını yapıyo)
  • kesteldeki yeşim fabrikasında babamın arkadaşı çalışıyo ordan bikaç kere nike t-shirt aldım 5-10 lira mı neydi fiyatı
  • pilot sanayideki biesseci de olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.