< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden Kız Arkadaşım Yok? #brutal_reality
-
-
yüksek mesaj sayısı olan üyeler daha işe yarar bölümlere yazdığı için yüksek oluyor o sayıları. burada konu dışında yazılan mesajlar sayılmıyor, o sayılar artmıyor buraya boş boş konulara yazınca.
her insan aynı değil, her kız da aynı yöntemle düşmez.senin dediğin yöntemle yarısı düşer onun dediği yöntemle diğer yarısı düşer. Allah düşürmesin.
-
Kadınlara özel bir durum değil, kendine saygısı olan erkeğin de pek çok standardı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya boşver hocam bizim kişiliğimiz var ondan ötürü bence
-
işte mesele o omg kadınlar kişiliğe bakmaz yazdığım 4 maddeye bakar
-
Ortalama gelirle de her haltı yersin redpilli ciddi ciddi deneyen herkesin sonuç alacağı bilim temelli bir konudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 25 Şubat 2022; 15:0:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya omg istisnaları geç onlar yüzde 5tir max
-
evlilik programlarında yakışıklı bir adam vardı 3 ayda belirli aralıklarla 10-15 civarı talibi olmuştu.çok zengin paralı herşeyi olan üstelik önceden evlenmiş ve çocuğu olmuş bir adam çıktı 2 günde 50 den fazla kadın talip oldu gerisini sen düşün.
-
haksız olduğun yerler var para statü araba ile kızlarla birlikte olursun ama o kızlar seni değil ona sunduğun şeyleri seviyor yani bunun da gerçek sevgi ile uzaktan yakından alakası yok ha sen bana ne sevgiden gerçek duygulardan vs diyip anlık zevklerle takılırım diyorsan bir sey diyemem
bir kızın gerçekten seni sevmesi icin para statü araba vs bunlara gerek yok hareketlerin ses tonun ona hoş gelen tipin karakterin vs bunlar değişik şekilde birleşerek bi kızı sana aşık eder ve ne kadar zengin olursan ol asla bu gerçek sevgiyi hissedememe olasılığın var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bence tek nedeni çocukken bu işlerle pek ilgilenmemen, dolayısıyla büyüyünce kızlarla iletişim kurmada sorunlar oluşuyor. Bu da kişideki özgüveni ciddi derecede etkiliyor.
Başka bir neden de kızların bulunduğu bir ortama girememek, kızların olduğu bir ortamda değilsen nasıl kız bulmayı bekleyebilirsin ki bim kasiyerine mi çıkma teklif edeceksin? Nasıl iletişime geçip tanıyacaksın. Bu nedenle kızların olduğu ortamlara girmek önemli. Genelde müh öğrencileri bu hatayı yapıyorlar. Ortamlarında kız yok sevgilim yok diye üzülüyorlar.. Kardeşim senin bırak sevgiliyi daha arkadaş olabildiğin bir kız yok nasıl sevgilin olsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 25 Şubat 2022; 19:12:11 >
True
Kişiliğimden ödün vererek sevgilim olacaksa hiç olmasın daha iyi ki sevgilim olacak kişi Türkse hiç olmasın.
ben yalnız gezer yalnız yaşar yalnız ölürüm
-
onaylıyorum, at hırsızı gibi tipim var ama ortalama üstü gelirim olduğu için kız arkadaş yapabiliyorum, ağzın laf yapıyordur falan demeyin az/öz konuşan ama kafası basan biriyim belki üniversite bitene kadar para çok önem arz etmeyebilir ama sonra ciddi önem kazanıyor.
asıl sıkıntı şurda, bir süre sonra kızla vakit geçirmek, sevişmek vs hepsi sıkıyor ve ayrılmak istiyorsun, ısmarlanan yemekler, tatiller vesairede faturası oluyor.
-
günaydın hamza hocam
birazdan report konusu açacağım oraya haftalık report verirsen sevinirim hocam
konuna gelince katılıyorum fakat özgüven 4 numara değil 1 numara olmalı bence hocam bi adamın sağlam özgüveni varsa çok zengin olmasa bile bi sürü kız tavlayabilir hocam
ha bizim yaşımız (en azından benim yaşım diyeyim) yaşımız biraz geçti dolayısıyla artık forum gençlerinden biraz farklı düşünmeye başladım hocam
aslında para her şeydir
ama özgüven de önemli yani sırf parası için bi adamla ancak golddigırlar beraber olur hocam
hocam valla karışık konu bende çözemedim
kızlar her şeyi istiyor her şey olcak en iyisi olcak hocam
yoksa elenirsin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kadınlara özel bir durum değil, kendine saygısı olan erkeğin de pek çok standardı olur.
|
Neymiş o kişilik? Dile getirmeye korktuğun cinselliğin mi? Cesur olmadığın için kızlara korka korka arkadaş gibi yaklaşman mı? Dostum sen kişilikli değilsin sinsisin. |
işte mesele o omg kadınlar kişiliğe bakmaz yazdığım 4 maddeye bakar |
Benzer içerikler
- migros depo çalışanları
- cinlerin kına yakması diyanet
- yurtdışından gelen kargo nereye gelir
- listerine yutulursa ne olur
- evden altınlarım çalındı ne yapmalıyım
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X