Şimdi Ara

Altını Islatan Çocuk İçin Doktor Tavsiyesi Var mı? - İstanbul Anadolu Yakası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6,5 yasındaki oğlum geceleri çişini tutamıyor ve yatağına yapıyor. Gündüzleri sorun yok, sadece son ana kadar tutuyor, artık dayanamayacak duruma gelince tuvalete koşup yapıyor.
    Geceleri belirli saatlerde uyandırmayı, titreşim yapan cihazı ...vb denedik ama bir gelişme olmadı.
    Anadolu yakasında bu konuda uzman önerebileceğiniz bir hastane ya da doktor var mı?
    Teşekkürler.

• Eğer fizyolojik olarak bi sıkıntı yoksa psikolojik bir problem gibi duruyor. Büyük ihtimalle de psikolojiktir. Çocuk psikiyatrisine gitmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Eğer fizyolojik olarak bi sıkıntı yoksa psikolojik bir problem gibi duruyor. Büyük ihtimalle de psikolojiktir. Çocuk psikiyatrisine gitmenizi tavsiye ederim.

Merhaba,
    Psikologa gittik bir faydası olmadı. Gece belirli bir saatte kaldırın (genelde cis yaptıgı saatlere denk getirin dedi), kafasını vura vura da olsa kendiliğinden gitsin tuvaletini yapmaya dedi ama denedik olmadı :).
    Yarın bir daha gideceğiz psikologa ve bir üroloji doktoruna. Siz sanırım bu konuda bilgilisiniz, Psikologa yada doktora bir öneriniz varsa paylaşın lütfen, kendisi ile konuşalım.
    Aşağıdaki makalede bu konuda bilgiler yer alıyor.
    Emin olamadık nasıl ilerlesek.
    Teşekkürler.

http://www.academichospital.com.tr/ru/node/982

• epamuk E kullanıcısına yanıt
    PM attım size.

• lise1'de kendiliğinden geçmişti, bende de vardı, uyuyorsun bi kalkıyorsun altına yapmışsın.. Şaka gibi ama yaşamayan bilemez..

küçükken hatırlıyorum tuvalete gitme korkum da vardı, karanlıktan çok korkardım..

altına naylon koyuyorsunuz dimi? beni annem marmara'ya psikoloğa götürmüştü ama bir yardımı olmamıştı. çok ta aktif bir çocukluğum olmuştur

fakat oluyor işte..

1 gecede 4 kere altıma yaptığımı bilirim, uykuda sanırım bir problem var, ölü gibi oluyorsun anca çok rahatsızlık verince bir kalkıyorsun eyvah eyvah...

kaç kere üstünü değiştiriyorsun, soba felan da hazır tutmak lazım, ıslak ıslak çok üşüyorsun..

bu yaşıma geldim o gün bu gündür sadece 1 kere biraz sızdırdığımı hatırlıyorum o da nedense artık? kalkıp tuvalete koştum hemen..
  • Merhaba,

Yanitlariniz icin tesekkurler. Dun bir uroloji doktoruna gittik (docent), bu durumun psikolojik olmadigini soyledi ve bize Minirin MELT 60 MG bir ilac onerdi. Bir sure bu ilac ve titresimli uyandirma aletini kullanmamizi soyledi. Ilac mesanenin genislemesini ve cocugun gece rahat etmesini sagliyormus.

Ayni zamanda bu konu da uzman bir psikolog bulmaya calisacagim.

Baska bir fikri ve onerisi olan paylassin lutfen.

Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.