Şimdi Ara

Tranko Buskas kullanan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, doktordan geldim mide ve anksiyete problemlerim var doktor bunu yazdı fakat internette kullananlar ilacın iyi olduğunu fakat bağımlılık yaptığını yazmış, kullanan varmı varsa bağımlılığı nasıl bağımlılık yapıyor, titreme vs gibi şeyler mi geliyor kullanmayınca kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tranko Buskas 1010 Kullananların Yorumları

Tranko Buskas 1010, seyahat meraklıları arasında popüler bir sırt çantasıdır. Kullanıcılar, genişliği, rahatlığı ve sağlamlığı açısından cihazı oldukça beğenmektedir.

Genişlik ve Kapasite:

Tranko Buskas 1010, 70 litrelik geniş bir kapasiteye sahiptir ve seyahatleriniz için bol miktarda alan sağlar. Kullanıcılar, bu genişliğin uzun süreli seyahatler ve maceralar için ideal olduğunu belirtmektedir.

Konfor ve Destek:

Sırt çantası, ayarlanabilir omuz askıları ve bel kemeri ile olağanüstü konfor sağlar. Kullanıcılar, uzun süreli kullanımda bile sırt çantasının rahat olduğunu bildirmektedir.

Sağlamlık ve Dayanıklılık:

Tranko Buskas 1010, sağlam naylon kumaştan üretilmiştir ve yırtılmaya ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Kullanıcılar, sırt çantasının zorlu seyahat koşullarına dayanıklı olduğunu ve uzun yıllar dayanabileceğini belirtmektedir.

Diğer Özellikler:

Tranko Buskas 1010 ayrıca şunlar gibi kullanışlı özelliklerle donatılmıştır:

• Birçok saklama bölmesi ve cep
    • Su şişesi tutucuları
    • Yağmur örtüsü
    • Göğüs kemeri

Kullanıcı Geri Bildirimleri:

Tranko Buskas 1010 kullananlar, sırt çantasından genel olarak çok memnundur. Kullanıcı incelemelerinde sıklıkla şu noktalara değinilmektedir:

• Genişliği ve kapasitesi
    • Konforu ve desteği
    • Sağlamlığı ve dayanıklılığı
    • Kullanışlı özellikleri

Sonuç:

Tranko Buskas 1010, genişliği, rahatlığı ve sağlamlığıyla öne çıkan popüler bir sırt çantasıdır. Seyahat meraklıları, bu sırt çantasının uzun süreli seyahatleri ve maceraları için ideal olduğunu belirtmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kullanmayinca sinir ve anksiyete yapar. 2 gunde yoksunluk belirtisi kaybolur. cook hafif bir ilac icinde az dozda tranklizan turunden sakinlestirici bulunur.
  • Bu ilacın reçetesiz verilmesi çok yerinde olurdu, bir yığın antidepresan ve SSRI ilacı reçetesiz alınabiliyorken eczaneler bunu vermiyorlar, şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkisi geç başlar geç biter .Doz aşımı yapmadan kullanın faydasını gördüm ve bağımlılık yaptığını hatırlamıyorum. Ama elimde olsa kullanırdım benzer problemler var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Xanax yerine bunu kullanmak tolerans gelişimi yapar mı sürekli kullanılsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14ED

Xanax yerine bunu kullanmak tolerans gelişimi yapar mı sürekli kullanılsa
    Bu daha çok mideye bağlı anksiyete için.
    Xanax daha etkili ben xanaxı tercih ederdim ama 0.50 mg olan dozunu

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Xanax var ama kullanmıyorum bu ilaçda kullandıkça tolerans gelişir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14ED

Xanax var ama kullanmıyorum bu ilaçda kullandıkça tolerans gelişir mi?
    Gelişir ama bunun mekanizması daha geniş
    Tam etkiye 72 saat sonra ulaşıyorsunuz

• Ben halada kullanıyorum. Doktor ihtiyaç halinde aşırı öfke durumlarında kullan demişti. Bağımlılık durumu olmadı.

• Modality kullanıcısına yanıt
    Raporlu ve düzenli olarak mı kullanıyorsunuz yoksa aile hekimi falan mı yazıyor siz rica ettiğiniz zaman hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ocak 2023; 22:40:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aydan aya psikiyatri doktoruna kontrole gidiyorum. Anskiyete problemi için lustral kullanıyorum. Bittiği zaman söylüyorum yazıyor. Bizim aile hekimi o tarz ilaçları yazmaktan genelde kaçınıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.