Bildirim
AnkaraKart Öğrenci Son Kullanma tarihi
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
Aynen senelik yeniletmen gerekiyor diye biliyorum. Hâlâ ögrenciysen metrolarda bulunan smart bankoya kartını takıp vize işlemlerinden yeniletebilirsin. Atıyorum yeniletmedin ya da sonra yenileteceksin bu durumda tam kart parası kesiyor kartı okuttuğunda. -
bende eylül ayındaki o hengameye girmememk için 1 ay önce yapmıştım ama yine uğraşcaz demekki -
Vize süresi 30 eylül 2020 sondu. Ben yenilemeyi unutmuşum. Yenileme tarihi geçmiş ankara kartları nasıl vize yenilemesi yapiyoruz. Bilen arkadaslar yazabilirmi. -
hocam ynilemedim hala öğrenci okuyor. vize yenilme umarım banko cihazlarından oluyordur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X