Bildirim
mazot son kullanma tarihi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Euro dizel kullanan araca koyarsan bunu mazot filtresini tıkayabilir. Eski tip kara mazot anladığım kadarıyla.
Bu arada sizin araç benzinli değil mi? -
evet ben benzin kullanıyorum yanlız elimdeki mazot atıl vaziyette durduğu için değerlendirmek istedim.sanırım traktöe falan koysak yakar herhalde bir sorun olmazquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Euro dizel kullanan araca koyarsan bunu mazot filtresini tıkayabilir. Eski tip kara mazot anladığım kadarıyla.
Bu arada sizin araç benzinli değil mi?
eğer kullanılacak bir şeyse benzinle takasa girerim. -
Köylere ya da tanıdığınız kamyoncular varsa onlarla konuşun bi. Ancak onlar alır gibi. Şu anda kara mazot kullanan araç çok durumda.quote:
Orijinalden alıntı: geremy
evet ben benzin kullanıyorum yanlız elimdeki mazot atıl vaziyette durduğu için değerlendirmek istedim.sanırım traktöe falan koysak yakar herhalde bir sorun olmaz
eğer kullanılacak bir şeyse benzinle takasa girerim.
Alıntıları Göster -
teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Köylere ya da tanıdığınız kamyoncular varsa onlarla konuşun bi. Ancak onlar alır gibi. Şu anda kara mazot kullanan araç çok durumda.
Alıntıları Göster -
vaay zengin olmusuz...quote:
teşekkürler.
Alıntıları Göster
kamyoncular fln bilir bencede
-
Kamyoncular artık mazot kullanmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
vaay zengin olmusuz...
kamyoncular fln bilir bencede
Alıntıları Göster
10 numara yağı kamyonlar yakabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeLiM_50
Kamyoncular artık mazot kullanmıyor.
10 numara yağı kamyonlar yakabiliyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50
Hangi kamyonlar. Yeni kamyonlar mı eski kamyonlar mı?
hayır çünkü bu ülkere 2008 model Mercedes, Volvo, BMC, DAF gibi kamyonların yanında 1968 model Ford kamyonlarda kullanılıyor da hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 25 Mayıs 2008; 16:49:13 >
-
Fordlar AS larquote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50
Hangi kamyonlar. Yeni kamyonlar mı eski kamyonlar mı?
hayır çünkü bu ülkere 2008 model Mercedes, Volvo, BMC, DAF gibi kamyonların yanında 1968 model Ford kamyonlarda kullanılıyor da hala.
Alıntıları Göster
Eski yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 25 Mayıs 2008; 16:59:09 > -
yeniler belki riskli olurda eskiler ne bulursa yakıyorquote:
Orijinalden alıntı: SeLiM_50
Fordlar AS lar
Eski yani
Alıntıları Göster
ben hemen takas işlemlerine başlıyayım en iyisi
yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
-
kat kaloriferleri fuel oil kullanmıyor mu? emin misin tankın içide mazot olduğundan?quote:
yeniler belki riskli olurda eskiler ne bulursa yakıyor
ben hemen takas işlemlerine başlıyayım en iyisi
yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: porter
kat kaloriferleri fuel oil kullanmıyor mu? emin misin tankın içide mazot olduğundan?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: porter
kat kaloriferleri fuel oil kullanmıyor mu? emin misin tankın içide mazot olduğundan?
benim eskiden çalıştığım yerde kat kaloriferi motorin ile çalışıyordu
illa fuel oil olacak diye birşey yok -
Biz de bu kaloriferin tankındaki mazotu bidona boşaltıp dayımın starex te kullanmıştık bidonun dibini dökünce dipte biriken pislik mazot filtresini tıkıyordu motor sallantılı çalışıyordu.quote:
Orijinalden alıntı: yuciquote:
benim eskiden çalıştığım yerde kat kaloriferi motorin ile çalışıyordu
illa fuel oil olacak diye birşey yok
Alıntıları Göster
O mazotu kullanmak için iyice süzmek gerekir.
-
şaka mı ediyorsun, o mazotu as 250 lerden başka hiçbir araçta kullanma riskine girilmez, kara mazottan da beter o... daireler mazotu arabaya pompalananın aynısından almıyor, rafinasyonu daha düşük...quote:
Orijinalden alıntı: Barış07
Biz de bu kaloriferin tankındaki mazotu bidona boşaltıp dayımın starex te kullanmıştık bidonun dibini dökünce dipte biriken pislik mazot filtresini tıkıyordu motor sallantılı çalışıyordu.
O mazotu kullanmak için iyice süzmek gerekir.
Alıntıları Göster -
Benzinle takasa gir derim ben benzin paranı kurtarmıs olursunquote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
şaka mı ediyorsun, o mazotu as 250 lerden başka hiçbir araçta kullanma riskine girilmez, kara mazottan da beter o... daireler mazotu arabaya pompalananın aynısından almıyor, rafinasyonu daha düşük...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: porter
Alıntıları Gösterquote:
bizimki mazotlu (baymak)
normal pompadan depoya koydurmuştuk yıllardır mazotla ısınma işi pahalı geldiği için kullanılmıyor.
süzülüp kullanılırsa epey dinlenmiş olduğu için benzin gibi olur sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
şaka mı ediyorsun, o mazotu as 250 lerden başka hiçbir araçta kullanma riskine girilmez, kara mazottan da beter o... daireler mazotu arabaya pompalananın aynısından almıyor, rafinasyonu daha düşük...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
zaten ben de arabanızda kullanın demedim.
Forumda ford kamyonu olan var mı?
-
Eski tip kamyonlar traktörler kullanır, ucuza verirsen havada kaparlar....quote:
Orijinalden alıntı: SeLiM_50quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
zaten ben de arabanızda kullanın demedim.
Forumda ford kamyonu olan var mı?
Alıntıları Göster
-
geremy arkadaşımız mevcut hökümetin akaryakıta faiş zam yapacağını önceden annamış ve yatırımını mazota yapmış.helal!quote:
Orijinalden alıntı: set
Eski tip kamyonlar traktörler kullanır, ucuza verirsen havada kaparlar....
Alıntıları Göster
bence o 250 litre mazotu yeni nesil dizelle takas yaptır.4-5 yıl daha bekle litresini 15 yetaleden satarsın.ne altın ne dolar ne de konut bu devirde en çok kazandıran akaryakıt.
not: yakıt yerine pirinç de alabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: daturkishulan
geremy arkadaşımız mevcut hökümetin akaryakıta faiş zam yapacağını önceden annamış ve yatırımını mazota yapmış.helal!
bence o 250 litre mazotu yeni nesil dizelle takas yaptır.4-5 yıl daha bekle litresini 15 yetaleden satarsın.ne altın ne dolar ne de konut bu devirde en çok kazandıran akaryakıt.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
geremy arkadaşımız mevcut hökümetin akaryakıta faiş zam yapacağını önceden annamış ve yatırımını mazota yapmış.helal!
artık yatırım yaparken arsa ev almaya gerek yok en iyi yatırım şu an için euro diesel boyuna zam yiyor,bir miktarda benzin yastık altı yaparız iyi fikir aslında
Benzer içerikler
- volant dişlisi değişim fiyatı
- yüksek hızda direksiyon titremesi
- köpek balığı anten yorumlar
- el freni ışığı sürekli yanıyor
- app plaka muayeneden geçer mi
- ıd buzz fiyat
- mg4 xpower fiyat
- renault duster 2024 fiyat
- mercedes-maybach s600 fiyat
- phev araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X