Şimdi Ara

mazot son kullanma tarihi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde sac tank içerisinde 250 lt 4-5 yıllık mazot var.(kat kaloriferinden kalan)
    bunu araçda kullanmamın zararı varmıdır.kalitesinde bozulma falan varmıdır dibinde çökelti falan olurmu

• Euro dizel kullanan araca koyarsan bunu mazot filtresini tıkayabilir. Eski tip kara mazot anladığım kadarıyla.

Bu arada sizin araç benzinli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Euro dizel kullanan araca koyarsan bunu mazot filtresini tıkayabilir. Eski tip kara mazot anladığım kadarıyla.

Bu arada sizin araç benzinli değil mi?
    evet ben benzin kullanıyorum yanlız elimdeki mazot atıl vaziyette durduğu için değerlendirmek istedim.sanırım traktöe falan koysak yakar herhalde bir sorun olmaz
    eğer kullanılacak bir şeyse benzinle takasa girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

evet ben benzin kullanıyorum yanlız elimdeki mazot atıl vaziyette durduğu için değerlendirmek istedim.sanırım traktöe falan koysak yakar herhalde bir sorun olmaz
    eğer kullanılacak bir şeyse benzinle takasa girerim.

Alıntıları Göster
    Köylere ya da tanıdığınız kamyoncular varsa onlarla konuşun bi. Ancak onlar alır gibi. Şu anda kara mazot kullanan araç çok durumda.
  • quote:

Köylere ya da tanıdığınız kamyoncular varsa onlarla konuşun bi. Ancak onlar alır gibi. Şu anda kara mazot kullanan araç çok durumda.

Alıntıları Göster
    teşekkürler.
  • quote:

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    vaay zengin olmusuz...
    kamyoncular fln bilir bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

vaay zengin olmusuz...
    kamyoncular fln bilir bencede

Alıntıları Göster
    Kamyoncular artık mazot kullanmıyor.
    10 numara yağı kamyonlar yakabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Krem Ve Son Kullanma Tarihi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Hangi kamyonlar. Yeni kamyonlar mı eski kamyonlar mı?
    hayır çünkü bu ülkere 2008 model Mercedes, Volvo, BMC, DAF gibi kamyonların yanında 1968 model Ford kamyonlarda kullanılıyor da hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 25 Mayıs 2008; 16:49:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Hangi kamyonlar. Yeni kamyonlar mı eski kamyonlar mı?
    hayır çünkü bu ülkere 2008 model Mercedes, Volvo, BMC, DAF gibi kamyonların yanında 1968 model Ford kamyonlarda kullanılıyor da hala.

Alıntıları Göster
    Fordlar AS lar
    Eski yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 25 Mayıs 2008; 16:59:09 >
  • quote:

Fordlar AS lar
    Eski yani

Alıntıları Göster
    yeniler belki riskli olurda eskiler ne bulursa yakıyor
    ben hemen takas işlemlerine başlıyayım en iyisi
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

yeniler belki riskli olurda eskiler ne bulursa yakıyor
    ben hemen takas işlemlerine başlıyayım en iyisi
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Alıntıları Göster
    kat kaloriferleri fuel oil kullanmıyor mu? emin misin tankın içide mazot olduğundan?

• quote:

Orijinalden alıntı: porter

kat kaloriferleri fuel oil kullanmıyor mu? emin misin tankın içide mazot olduğundan?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: porter

benim eskiden çalıştığım yerde kat kaloriferi motorin ile çalışıyordu
    illa fuel oil olacak diye birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

benim eskiden çalıştığım yerde kat kaloriferi motorin ile çalışıyordu
    illa fuel oil olacak diye birşey yok

Alıntıları Göster
    Biz de bu kaloriferin tankındaki mazotu bidona boşaltıp dayımın starex te kullanmıştık bidonun dibini dökünce dipte biriken pislik mazot filtresini tıkıyordu motor sallantılı çalışıyordu.
    O mazotu kullanmak için iyice süzmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış07

Biz de bu kaloriferin tankındaki mazotu bidona boşaltıp dayımın starex te kullanmıştık bidonun dibini dökünce dipte biriken pislik mazot filtresini tıkıyordu motor sallantılı çalışıyordu.
    O mazotu kullanmak için iyice süzmek gerekir.

Alıntıları Göster
    şaka mı ediyorsun, o mazotu as 250 lerden başka hiçbir araçta kullanma riskine girilmez, kara mazottan da beter o... daireler mazotu arabaya pompalananın aynısından almıyor, rafinasyonu daha düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

şaka mı ediyorsun, o mazotu as 250 lerden başka hiçbir araçta kullanma riskine girilmez, kara mazottan da beter o... daireler mazotu arabaya pompalananın aynısından almıyor, rafinasyonu daha düşük...

Alıntıları Göster
    Benzinle takasa gir derim ben benzin paranı kurtarmıs olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: porter

Alıntıları Göster
    quote:

bizimki mazotlu (baymak)
    normal pompadan depoya koydurmuştuk yıllardır mazotla ısınma işi pahalı geldiği için kullanılmıyor.
    süzülüp kullanılırsa epey dinlenmiş olduğu için benzin gibi olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

zaten ben de arabanızda kullanın demedim.
    Forumda ford kamyonu olan var mı?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

zaten ben de arabanızda kullanın demedim.
    Forumda ford kamyonu olan var mı?

Alıntıları Göster
    Eski tip kamyonlar traktörler kullanır, ucuza verirsen havada kaparlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Eski tip kamyonlar traktörler kullanır, ucuza verirsen havada kaparlar....

Alıntıları Göster
    geremy arkadaşımız mevcut hökümetin akaryakıta faiş zam yapacağını önceden annamış ve yatırımını mazota yapmış.helal!

bence o 250 litre mazotu yeni nesil dizelle takas yaptır.4-5 yıl daha bekle litresini 15 yetaleden satarsın.ne altın ne dolar ne de konut bu devirde en çok kazandıran akaryakıt.

not: yakıt yerine pirinç de alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

geremy arkadaşımız mevcut hökümetin akaryakıta faiş zam yapacağını önceden annamış ve yatırımını mazota yapmış.helal!

bence o 250 litre mazotu yeni nesil dizelle takas yaptır.4-5 yıl daha bekle litresini 15 yetaleden satarsın.ne altın ne dolar ne de konut bu devirde en çok kazandıran akaryakıt.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

artık yatırım yaparken arsa ev almaya gerek yok en iyi yatırım şu an için euro diesel boyuna zam yiyor,bir miktarda benzin yastık altı yaparız iyi fikir aslında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.