Şimdi Ara

Krem Ve Son Kullanma Tarihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler antibiyotikli krem süreceğim ayağıma, 1 , 1,5 ssene oldu alalı. Aldığımdan beri dolapta saklıyorum. O günden beri kullanmadım

Şimdi lazım oldu s.k. tarihine baktım 08-11 diyor ama yinede içkillendim.

Kullanayımmı ?

• Yokmu anlayan
  • İlacın adı nedir. O zaman neden verilmişti, şimdi ayağınızda ne var ki kullanmak istiyorsunuz?

Antibiyotiklerin son kullanma tarihinin geçmesi (gerçi tam geçmemiş) ilacın etkinliğini azaltır; yani normalde işe yarayacaksa eğer, bu durumda oradaki mikropları öldüremez ve o mikroplar ilaca karşı dirençli hale gelir. Bundan sonra sen skt geçmemiş yeni ve aynı etken maddeli ilacı alıp kullansan da orada etki göstermez.

Ayrıca bir antibiyotiği doktorun önerdiği şekilde ve sürede kullanmazsan bu dediğimin aynısı yine olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

İlacın adı nedir. O zaman neden verilmişti, şimdi ayağınızda ne var ki kullanmak istiyorsunuz?

Antibiyotiklerin son kullanma tarihinin geçmesi (gerçi tam geçmemiş) ilacın etkinliğini azaltır; yani normalde işe yarayacaksa eğer, bu durumda oradaki mikropları öldüremez ve o mikroplar ilaca karşı dirençli hale gelir. Bundan sonra sen skt geçmemiş yeni ve aynı etken maddeli ilacı alıp kullansan da orada etki göstermez.

Ayrıca bir antibiyotiği doktorun önerdiği şekilde ve sürede kullanmazsan bu dediğimin aynısı yine olabilir.

Hocam tırnak batması var. Tırnağı çektim aldım ama iltihap gitmedi. 2-3 senedir böyle böyle tırnağı kesip o bölgenin tekrar çıkmasını bekliyorum. 4 tırnağımın köşeside batıyor. Çekilseler tekrar batacaklar çünkü oradaki yapı buna çok müsait bunun için böyle yapıyorum.

İlaç thiocilline. Kullandığımda geçirmişti geçende.

Başka önerin varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 31 Temmuz 2011; 2:34:31 >

• Bence elindekini kullanma, aynı sorun için işe yaradı diyorsun, o zaman yenisini al. Hatta uygunsan bir hekime de gönderebilirsen güzel olur.

Geçmiş olsun.

Yeri gelmişken çağımızın büyük sorunu antibiyotik direnci. Lütfen normal katkısız sabun kullanın, antibakteriyel sabunlar yararlı değil, inanılmaz zararlıdır. Artık en etkili antibiyotiğin bile öldüremediği mikroplar var, antibakteriyel sabunlar antibiyotiklerin işe yaramamasına sebep olmaktadır.
  • Teşekkürler Hocam bilgi için çok sağol:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mazot son kullanma tarihi.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.