Şimdi Ara

İshal Oldum Çok Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 gündür ishalim, sadece su ve yoğurt tükettim. Halen devam ediyor ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk kahvesi (kaşıkla ye üstüne su iç), muz, leblebi, sprite (illa ki vardır içine aspirin at).
  • muz leblebi ye ve kola iç.

bide bneim bi taktiğim var dene belki işe yarar.şimdi bilgisayar sandalyesine oturuyorsun karnına yastığı koyup üzerine yatıyorsun hafif 35 derece falan sonra ayaklarını da bacaklarına kadar yorganla kapatıyorsun.öyle duruyorsun tuvaletin geldiğinde gidip yapıcaksın sonra aynı pozisyon.benim böyle yarım saatte geçerdi nedense artık :D bi dene bişey kaybetmezsin
  • Muz
    Kola
    Kahve
    Kaynamış yumurta
    Faydalı

• Hemen bi kola buluyosun. Bardağa doldurup içine tuz atıyosun . Tuzu atınca köpürecektir ona göre ayarla . Direk keser ishali.

• ayran ile maden suyunu karıştırıp içiyorsun, mikrobik bile olsa 1 saat içinde kesiyor. daha önce çok kez denedim, her seferinde işe yaradı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onu kendim yoğurtla yani koyu bi ayran yapıp geri kalanına maden suyu koymuştum faydası olmadı

• Demli şekersiz çay muz falan ye iç reflor şaşe al onu kullan devam ederse pazartesi günü bi enf Hastalıkları doktoruna git

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.