Şimdi Ara

Çok zor bir durumdayım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , 15 yaşımdayım lise 2 ye geçtim . Babam Şantiye şefi sürekli şehir dışında 2 ayda hatta 3 ayda bir eve gelir ( 3-4 günlüğüne). bir tane ablam var ve birde annem . benim sizden yardım istediğim konu şu ;

Evimiz giriş kat , Annemle Ablama sahip çıkmam gerekiyor her ne kadar bilmeseniz de gerçekten çok zor bir durum evin tek erkeğiyim . çok kalabalıkta bir sülalemiz yok anne tarafı full şehir dışında . Baba tarafı ise çok az kişiler bir tane amcam var diyebilirim oda pursaklarda oturuyor yani başımıza bir iş gelse yardım edene kadar olan olur . Demek istediğim çok korkuyorum . Evimize hırsız girse ne olur ? . Başımızda bir baba yok . ben 1 yaşındayken şantiyelere gitmeye başlamış . Kimse bilmese de üzerimde çok yük var bunun üstüne birde okul ve dershane gelince .... Gerisini siz düşünün . Ne olur yardım edin ...

• dağ başı gibi biryerde mi oturuyorsunuz? şehir içindeyse yani kalabalık bir yerse sorun çıktığında insanlar müdahale edebilir.
  • Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    Dağ başı değil gayette iyi güzel insanların arasında oturuyoruz ama korkumun nedeni evimize daha önce hırsız girmesi vede babamın yanımızda olmaması ..
  • Nerde oturuyorsun? Göçmenmisiniz? Pursakların yarısını tanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hayır . pursaklar değil Sanatoryumda oturuyoruz ..
  • bu yaşlarda bu duygular normal bende senin yaşında yastığımın altında rambo bıçağıyla yatıyordum

ALLAH ın izniyle bişey olmazz korkma
  • Sağol kardeşim . içimi rahatlattın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.