Şimdi Ara

Durmadan ishal olmak.Öleceğim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    artık gerçekten karın ağrısı ve ishalden BIKTIM! ya 2 sene önce falan ayda yılda 1 olurdu artık 3 haftada bir 2 haftada bir ishal oluyorum ya nedendir acaba
    bağırsaklarda sorun mu var sizce?
    genelde sabah kahvaltısıyla akşam 8 e kadar falan duruyorum bi anda yüklendim bugün mideyi tamamen doldurdum çorba ekmek ile bugün gene ishal oldum tam tuvalete çıkarken karın ağrısı oluyor ve ishalim oluyor sonra ağrı gidiyor kendim ishal ilacı kullanıyorum mideye bi anda yüklenmeden önce ishal yoktu sabah gayet rahat tuvaletimi yaptım
    ikindi vakti saat 5 te 1 lt su 1 paket bisküvi yedim akşam 8 30 gibide çorba ekmek le tammmen midemi doldurdum hatta yemekler ağzıma geliyordu
    sonra karnım ağrıdı ve ishal olmuşum neden acaba ya doktora çok önceleri gitmiştim gastroenteritten dolayı gaytada bişey çıkmadı bulantım falan yok sırf ishal ve tuvalet sırasında ağrı sizce ne yapmalıyım neden oluyor bu ?
    hastaneye gitsem gastroenteroloji bölümüne mi gitmeliyim
    EDİT
    NETTE ŞÖYLEDE YAZIYOR
    Öğün atlama ve birden çok yemek yeme ben öğün atladığımdan mı oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 2 Eylül 2012; 21:41:46 >

• bilen vardır ya
  • geçmiş olsun.. evet aynı bölüme gitmen iyi olur.. patates falan ye. içtiğiniz sudan vs olmasın? evdekilerde de birşey var mı? ya da aldığın herhangi bir ilaç varsa o da yan etki olarak yapabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

geçmiş olsun.. evet aynı bölüme gitmen iyi olur.. patates falan ye. içtiğiniz sudan vs olmasın? evdekilerde de birşey var mı? ya da aldığın herhangi bir ilaç varsa o da yan etki olarak yapabilir..

sağolun
    ani yemek yemek te yapabiliyormuş 8 saat aç kaldım bi anda yüklenince
  • Dostum ishali durdurmak icin bir buyuk bardak gazozun icine 1 tane aspirin at karıştırıp iç ishali anında keser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishai durdurmatka sorunum yok kahve ve haplar elimde mevcutta haplar ilerde zarar verecek fazla ishal oluyorum sanki geçen dışarda bişey yedim gıda zehirlenmesi olmuş MİDE YA DA BAĞIRSAK HASSASLIĞI VAR BU DURUMU NASIL YENERİM
    BUGÜN TUVALETE ÇIKMADAN ÖNCE 1-2 DAMLADA KAN GELDİ
  • bilen vardır ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal oldum yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kan mı geldi? Arkadaşım ihmal etme sakın, gastroenterolojiye git mutlaka. Geçmiş olsun.
  • ishal ve kabız genel olarak besinlerle alakalı iki sorundur. Birbirlerine her ne kadar zıt gibi dursalarda GENELDE' sebepleri ve çözümleri basittir. Öncelikle yediklerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. İnternette her gördüğünüz şeyi denemeyim. İlk olarak midenizi belirli düzeyde boşaltın, üzerine hemen besin almayın. Kalabildiğiniz kadar aç kalın ve bol bol sıvı tüketin. En erken 1-2 güne sonuç alabilirsiniz... Yağlı ve mideyi bozacak diğer besinlerden bir müddet uzak durun. Kan gelmesinin sebebi fazla zorlanması olabilir, birde unutmadan söylemek istiyorum Psikoloji de çok önemli, ne olacak benim halim, ya şu hastalık varsa ya böyleyken böyle olursa demek yerine, ağır geçen ama illaki geçecek olan bir rahatsızlığım var bugün yarın kurtulurum gibi düşünün ki psikolojik olarak kendinize destek olun.
  • kan derken akmadı o kadar 1 damla 1 kere geldi bi daha da gelmedi
    alakası oyk mide patlamasıyla şuan iyiym çok şükür mideye bi anda yüklendik ondan
    psikolojik olarak ilk dedikleriniz çok diyom bi daha olur muyum falan diye ibs hastalığı irritabl bağırsak sendromu falan da bu yüzden miş stres falan ne yapacağım ben ya off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.