Şimdi Ara

Çok terliyorum (YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda kız olunca, sınav zamanında, otobüste, derste yani her zaman terliyorum. Sadece evde az terliyorum. Ama yine de koltuk altım hep ıslak. Dikkat ettim babamda da terleme oluyor. Genetik geçti diyecem ama ablalarım da böyle bir olay olmuyor. Ayrıca benimki babamdan fazla oluyor. Şöyle söyleyeyim banyodan çıkıyorum yine terliyorum. Yani temizlikle filan alakası yok. Her şeyi denedim terlemeyi kesen bir şey bulamadım. Ama öyle böyle değil, tahmin edilemeyecek kadar çok terliyorum. Özellikle sırtım, koltuk altım, karnım ve yüzüm terliyor. Futbol, basketbol filan oynayamaz oldum terlemem yüzünden. Okulda t-shirtle dolaşamıyorum. Hırka giyip, parfüm sıkıyorum. Ama artık bende normal insanlar gibi olmak istiyorum.
    Nasıl geçer bu terleme olayı ?
    Ter bezlerini aldırma şansımız var mı ?

Not: Doktora gittim strestendir dedi. Stresli ortamlara girme dedi. İlaç vermedi. Bende futbol oyarken yada evde otururken stres yapmıyorum ama diğer insanlara göre çok fazla terliyorum diyemedim. Bana kesin tedavi lazım. Artık bende gömlekle, tişörtle gezebilmek istiyorum. Yaz sıcaklarında bile hırka giymekten bıktım. Ergenliğe girdiğimden beri durum böyle. Kesin tedavi istiyorum. 5 senedir cidden bıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peçeteden ürediğini söyleseydin doktor bey sana yardım edebilirdi ama artık çok geç....

• Ter bezlerini falan aldirirsan terlemeden daha kötü sağlık problemlerin çıkabilir. Bende aynı durumdayım ama artık alıştım. Disaridayken koltuk altın çok terleyip t shirt islandiginda hafiften kollarımi açarak güneşe doğru yürüyorum ve faydası oluyor tavsiye ederim

• Up

• Doktorun dediği gibi stresten oluyordur. Bunun daha ileri seviyesi gece altına kaçırmak vs. Farketmeden stres yapıyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Doktorun dediği gibi stresten oluyordur. Bunun daha ileri seviyesi gece altına kaçırmak vs. Farketmeden stres yapıyorsundur.

Nasıl geçer bu stres ?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

quote:

Doktorun dediği gibi stresten oluyordur. Bunun daha ileri seviyesi gece altına kaçırmak vs. Farketmeden stres yapıyorsundur.

Nasıl geçer bu stres ?

Psikolojik destek.

• Havalar da isindi tabi normal

• Hayvan gibi terliyorum bende Am buna bir çözüm yok sanırım. Eğer yapında bu varsa değiştirmek için uğraşma Ciddi sağlık sorunları ile kakarşılaşabilirsin. Bunun için kremler ilaçlar fln var ama işe yararmı bilmem eğer kafaya koyduysan araştır bak.

• Deodorant sık

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

quote:

Nasıl geçer bu stres ?

Etrafındaki insanlarında terlediğini düşün. Sonuçta hepimiz insanız, terliyoruz. Roll-on kullan, parfüm kullan. Düzenli duşunu al. Başkada birşey yapmana gerek yok yani. Çok düşünmemeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Hayvan gibi terliyorum bende Am buna bir çözüm yok sanırım. Eğer yapında bu varsa değiştirmek için uğraşma Ciddi sağlık sorunları ile kakarşılaşabilirsin. Bunun için kremler ilaçlar fln var ama işe yararmı bilmem eğer kafaya koyduysan araştır bak.

Tedavi olurum ama ailem karşı çıkar. Deodorant etki etmiyor. Görüntü çok kötü oluyor. Tişörtün kolundan neredeyse göbeğime kadar ıslak oluyor. Görüntüsü iğrenç ve kızlara yaklaşamaz oldum. Acil çözüm lazım. Koku sorun değil deodorant kullanıyorum ama terlemeyi önlemem lazım. Tişörtün altına peçete mi koysam ki ? Yada koltuk altı için teri emen bez yada ped gibi ufak bir şey var mı ?

• Normalde kolay kolay yazmam foruma ama bu konuda çok hassasım. Ben de çok çektim bu sıkıntıdan ve forumda bulmuştum çözümü. Kış günü 5 metre yürüsem koltuk altı ter, iz olan bir insandım. Sosyal ortamlarda nasıl bir psikoloji içinde olduğunu emin ol anlıyorum. Çözüm Driclor adlı ilaç. Kullanımını internette araştırırsın. Ben daha en ufak sağlığa zararını da görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anılcan Aydın

Normalde kolay kolay yazmam foruma ama bu konuda çok hassasım. Ben de çok çektim bu sıkıntıdan ve forumda bulmuştum çözümü. Kış günü 5 metre yürüsem koltuk altı ter, iz olan bir insandım. Sosyal ortamlarda nasıl bir psikoloji içinde olduğunu emin ol anlıyorum. Çözüm Driclor adlı ilaç. Kullanımını internette araştırırsın. Ben daha en ufak sağlığa zararını da görmedim.

Nereden temin edebilirim ?
    Bir de fiyatı ne kadar ?

• Al bi terlik fazlalıkları koyarsın XDXD

• Seni anlıyorum, her gün duş alırım, roll on kullanırım, hatta haftada bir driclor kullanırım (koltukaltında işe yarıyor). Ama her yerim terliyor.

• Koltuk alti ve kollarin terlemesini driclor %90 azaltiyor eczanelerde var ama el ayak terlemen varsa driclor el ve ayaklarda ise yaramiyor diye duymustum. Bende de el terlemesi var sadece ellerim terler yıllardır kurtulamadim alışmaya calistim alışamadım

• Klipsli ets(adını yanlış yazmış olabilirim) ameliyatı var.Fakat riskleri var.Ben tavsiye etmem.

Driclor diye roll on var.Fiyatı 35 lira ama kesinlikle etkili.Benim de ayaklarım çok terler.Bunu kullandığımda terleme tamamen durmuştu.Uyguladığın bölgeyi epey kurutuyor yalnız ve biraz kaşıntı yapıyor.Yalnız ürünü ilk aldığında her gün, biraz kullandıktan sonra da gün aşırı veya haftada 2 kere filan kullanman lazım.Artık sende ne kadar kalıcılık sağlayacağına bağlı.Ha tabi kesin çözüm değil, terlemek istemediğin sürece bu ürüne bağımlı olacaksın ama ameliyatın yan etkileri gibi etkileri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Klipsli ets(adını yanlış yazmış olabilirim) ameliyatı var.Fakat riskleri var.Ben tavsiye etmem.

Driclor diye roll on var.Fiyatı 35 lira ama kesinlikle etkili.Benim de ayaklarım çok terler.Bunu kullandığımda terleme tamamen durmuştu.Uyguladığın bölgeyi epey kurutuyor yalnız ve biraz kaşıntı yapıyor.Yalnız ürünü ilk aldığında her gün, biraz kullandıktan sonra da gün aşırı veya haftada 2 kere filan kullanman lazım.Artık sende ne kadar kalıcılık sağlayacağına bağlı.Ha tabi kesin çözüm değil, terlemek istemediğin sürece bu ürüne bağımlı olacaksın ama ameliyatın yan etkileri gibi etkileri yok.

Driclor el terlemesinde ise yariyor mu acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.