Şimdi Ara

Puro hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırı sayılır bir süredir puro içiyorum. Bir markaya karşı bağımlılığım yok hepsini deniyorum. Nedense şimdi aklıma geldi lan bunun içinde nikotin, katran var mı? Zaten içimize de çekmiyoruz teknik olarak çok sorun olacağını zannetmiyorum, sigaraya göre daha mı zararlı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Puroda Nikotin Var mı?

Evet, puronun içinde nikotin vardır. Puro, tütün yaprağından elde edilen tütün ürünüdür ve tütün doğal olarak nikotin içerir.

Puro Nikotin Oranı

Puronun nikotin oranı, türüne ve boyutuna bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak puronun nikotin oranı sigaradan daha yüksektir.

Toscanello Puro Nikotin Oranı

Toscanello puroları, nispeten yüksek nikotin oranıyla bilinir. Bir Toscanello purosu yaklaşık 2,5-3,5 mg nikotin içerir.

Nikotin Bağımlılığı ve Sağlık Riskleri

Nikotin, bağımlılık yapan bir maddedir ve puronun içindeki nikotin bağımlılığa neden olabilir. Ayrıca, puro içmek, akciğer kanseri, kalp hastalığı ve diğer sağlık sorunları gibi çeşitli sağlık riskleri ile ilişkilendirilmiştir.

Bu nedenle, puro içerken nikotin oranının farkında olmak ve ölçülü tüketmek önemlidir. Puro içiminin sağlık riskleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dudak kanseri yapar
  • İçine çekmiyorsan hiç bir sıkıntı yok dostum. Puro hiç içmedim bilmiyorum ama içine çekmiyorsan bir şey olmaz ağız kokusu olur sadece
    bu arada
    <
    tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

İçine çekmiyorsan hiç bir sıkıntı yok dostum. Puro hiç içmedim bilmiyorum ama içine çekmiyorsan bir şey olmaz ağız kokusu olur sadece
    bu arada
    <
    tavsiye ederim

Tamam da diğer konulara baktım orda biri sigara diyo diğeri puro bir kaç kişi de nargile demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

İçine çekmiyorsan hiç bir sıkıntı yok dostum. Puro hiç içmedim bilmiyorum ama içine çekmiyorsan bir şey olmaz ağız kokusu olur sadece
    bu arada
    <
    tavsiye ederim

Tamam da diğer konulara baktım orda biri sigara diyo diğeri puro bir kaç kişi de nargile demiş

Hepsi sağlığa zararlı dostum Kendi iradene kalmış maalesef bende içiyorum.

• İçe çekmediğin müddetçe abartmadan içersen bir sıkıntı olmaz.
    Hangisi en zararlı olarak liste böyle gider "bence"

Sigara>Nargile>Puro
  • Puro derken? Hangi purolardan bahsediyoruz? Sonuçta çoğu insanın gözünde backwoods da puro. İnsanların inhal ettiği (içine çektiği) cafe creme ve benzeri cigarillolar da puro kategorisinde.... Tabiki sonuçta bir tütün mamülü ama sigaradan çok daha tehlikeli gibi bir ifade kullanamayız. Premium bir puro'yu premium olmasının arkasında birçok sebep var. Özünde nikotin zararlımıdır, zararlıdır. Kolonya da içerseniz size zarar verebilir...

America National Cancer Institute'e göre; Puro muhtemelen sigaradan daha fazla zehirli olduğunu ve bir çok bakimdan daha fazla zararlı madde aldiğimizi söylüyor (katran ve nikotin gibi) KAYNAK
    Bir sigaradan alınan nikotin miktarı sigarada 5 - 10 mg arasında değişirken puro çok daha yoğun nikotine sahiptir; ancak günde bir paket puro/kutu(!) tüketmeniz çok olanaklı değildir; puro keyfen tüketilen, vay ben sıkıldım yak bir puro; vay benim kafamı toplamam lazım yak bir puro diye bir olayı yoktur. Birde şöyle bir durum var; örneğin su; doğanın en saf maddesi (!) siz su'yu da fazla kaçırsanız su dahi zararlı bir madde haline gelmiyor mu?....

Ama konu sadece nikotin değil; kaldı ki premium bir puro sigara'da artık iğrençlik düzeyine çıkan birçok zararlı ilave kimyasallar içermez. Çok faktör var ve muhtemelen zarar noktasında puronun adabı, tüketim şekli ve içeriği açısından bambaşka bir olaydır çok daha fazla detay ve perspektif için buyrun size yegane KAYNAK

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

İçe çekmediğin müddetçe abartmadan içersen bir sıkıntı olmaz.
    Hangisi en zararlı olarak liste böyle gider "bence"

Sigara>Nargile>Puro

yapılan araştırmalar sonucunda nargilenin sigaradan daha zararlı olduğu kanıtlanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Bey acaba (bilgim olmadığı için soruyorum) araştırmaların kapsamı tömbeki türevi ile ne bileyim daha çok "piyasa" türevi elmalı melmalı nargileler üzerinde mi gerçekleştirilmiş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.