Şimdi Ara

Şeker Portakalı Serisi Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GÜneşi Uyandıralım'ın sonunda Zeze kendi gerçek ailesinin yanına dönüyor ancak Delifişek'teki hikaye o dönüşten biraz daha önce başlıyo ve Zeze'nin 19'lu yaşlarında da ikinci ailesinin yanında olduğu üzerinden ilerliyo kitap. Burayı ya yanlış anladım ya da gözümden kaçırdığım bir şey var, bilen varsa bilgilendirse çok güzel olur.

Bir de Jose Mauro De Vasconcelos'in diğer kitaplarını okuyan oldu mu, tavsiye eder misiniz?

• Oha, bunun serisi mi varmış? Utandım şu an...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Oha, bunun serisi mi varmış? Utandım şu an...

Üç kitap
    -Şeker Portakalı
    -Güneşi Uyandıralım
    -Delifişek
  • Güneşi uyandıralımı almıştım okuduktan sonra editlerim

• Evet, güneşi uyandıralım ın sonunda zeze baya bi büyümüşken, delifişekte zeze hala gençlik yıllarındaydı. Burayı ilk okuyunca benimde aklım karışmıştı. Ben delifişeğin zezenin 2.kitaptan sonraki halini anlatacağını düşünüyordum. Aynı yazarın birde kardeşim rüzgar kardeşim deniz isimli kitabını almıştım ama o kitaba hala başlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyza1176

Evet, güneşi uyandıralım ın sonunda zeze baya bi büyümüşken, delifişekte zeze hala gençlik yıllarındaydı. Burayı ilk okuyunca benimde aklım karışmıştı. Ben delifişeğin zezenin 2.kitaptan sonraki halini anlatacağını düşünüyordum. Aynı yazarın birde kardeşim rüzgar kardeşim deniz isimli kitabını almıştım ama o kitaba hala başlamadım

O kitabı okuyunca da yorumunuzu beklerim hocam, teşekkür ederim.
  • Kitabı okuyunca yazarım tabiki, ne demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şeker portakalını okudum seri 3 kitap arkadaş yazmış 1. kitaptan sonra güneşi uyandıralım bana biraz yavaş gelmişti ama ben ara vere vere okumuştum tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.