Şimdi Ara

Hipokondriazis hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bu forumdaki ilk mesajım bu şekilde olsun istemezdim, yardımcı olan veya olmayan herkese teşekkürler. Bende 5 yılönce başlayan bir OKB var. Bu süreçte ara ara antidepresan kullandım, ara ara bıraktım. 6 aydır ise kullanmamaktayım. Ancak ne olduysa 4 ay önce oldu. Sinüzitle beraber başlayan bir baş dönmesi ve beraberindeki sayısız hastalık. Bel düzleşmesi, D vitamini eksikliği, idrar yolu enfeksiyonu vs. Her yaşadığım hastalık ilaçları kullanmama rağmen geçmiyordu ne zaman ki unutursam o hastalığı düşünmezsem o hastalık geçiyordu. Ancak aylardır idrar hissinden kurtulamadım, doktorun bana antidepresan reçete etmesi üzerine sizlere sormak istiyorum. Benim sıkıntım nedir? Acaba hipokondriazis hastası falan mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünerek hastalık mı olur olum OKB'sin işte.
  • Cevap veriyorum

Bilmiyorum ,inşallah sana yardımcı olabilmüşümdür

Niyaz ve kelam ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Düşünerek hastalık mı olur olum OKB'sin işte.
    Hocam her gittiğimde bir sıkıntı çıkıyor tahlillerde. Mesela baş dönmesi için gidiyorum orta kulak iltihabı çıkıyor. Sıkıntı ilaçtan sonraki süreçte. O hastalığı unutasıya kadar hastalıktan çıkamıyorum.

• quote:

Düşünerek hastalık mı olur olum OKB'sin işte.
    Hocam belki inanmayacaksın ama bedenin de bir noktaya çok fazla odaklanınca orada sivilce çılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-27CA33B00

Hocam her gittiğimde bir sıkıntı çıkıyor tahlillerde. Mesela baş dönmesi için gidiyorum orta kulak iltihabı çıkıyor. Sıkıntı ilaçtan sonraki süreçte. O hastalığı unutasıya kadar hastalıktan çıkamıyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam demekki aşırı stressleniyorsun ve bu da bağışıklığını etkiliyor. Portakal suyu iç, sarımsak filan ye. Başığıklığı güçlü tutucu şeyler tüket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Hocam belki inanmayacaksın ama bedenin de bir noktaya çok fazla odaklanınca orada sivilce çılıyor.

Alıntıları Göster
    Yok hocam, inanıyorum. Plasebo etkisi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam demekki aşırı stressleniyorsun ve bu da bağışıklığını etkiliyor. Portakal suyu iç, sarımsak filan ye. Başığıklığı güçlü tutucu şeyler tüket.

Alıntıları Göster
    Sağ olasım hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.