evet beyler yıllardır böyle. küçükken normaldi sonradan düzleşti. beyinsiz gibi duruyorum sokakta beni gören kahkaha atıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kafamın arkası dümdüz
-
-
Sizin kafanıza benzeyen birinizin kafasını atar mısınız
-
Hocam farklı bir saç stili deneyin arkası daha uzun olacak şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kafanızda darbuka çalmak isterim
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofSizin kafanıza benzeyen birinizin kafasını atar mısınız
böyle hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8B4F802DBböyle hocam
Alıntıları GösterHarbi hocam bakınca çok tuhaf geliyor adam çok yakışıklı ama yine de sırıtıyor düz olması
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofHarbi hocam bakınca çok tuhaf geliyor adam çok yakışıklı ama yine de sırıtıyor düz olması
Alıntıları Gösterne yapmak gerek bütün tipi bozuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8B4F802DBne yapmak gerek bütün tipi bozuyor
Alıntıları GösterEstetik yapan doktorlara sormanızı öneririm hocam İnternet üzerinden de sorabilirsiniz doktorlar cevaplıyor ben ilk defa bu sorunu duydum hiç bilgim yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofEstetik yapan doktorlara sormanızı öneririm hocam İnternet üzerinden de sorabilirsiniz doktorlar cevaplıyor ben ilk defa bu sorunu duydum hiç bilgim yok
Alıntıları Göstersaçlarım kıvırcık aslında bombe veriyorum arada
benim kafamın arkasıda düz. saçları 3 numara ve altında kestirmedikçe sıkıntı yok.
-
Önemli olan önü boşver
Türk kafatasında arkada Avrupalılar kadar çıkıntı olmaz zaten. Ayrıca küçüklükte çok fazla dizde sallama yapılınca da kafa düzleşmesi olur. Hatta sırf bunun için bebekler için ortası boşluklu yastıklar var, kafatası yumuşak olduğu için sürekli düz bir yere temas edince düzleşiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 1 Ağustos 2021; 21:58:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türklerin yarısından fazlasının kafasının arkası düz.Düzlükten ziyade kafanın arkaya göre derinliği daha önemli.Derinlik var ama düzse saç kesimiyle görüntü gayet toparlanabilir.
-
Bebeyken seni yanlış sarmışlar dost. Çözüm bütün saçları uzat yan üst. İtalyan mafyası usülü geriye tara. Arkada saçlar üst üste gelir .(Şişkin görüntü) Berberde bu geriye taranmış saçla ense dibi arasında yuvarlak bir geçiş vermesi lazım. Ense dibi 4 numaradan başlıycak o uzun saçınızla tarak üstü makina yaparak bağlıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikrop Adam -- 1 Ağustos 2021; 22:18:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşımın kafasının arkası duvar gibi dümdüzdü çok ilginç bir görüntüsü vardı
-
Ne var nolacak yani yamuk olsa daha mı iyiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek- sen misin
Bebekliğinde çocukları sırtüstü değil, yüzüstü yatırmak gerekiyor. Ben böyle biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X