< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Focuslar neden öne doğru basık duruyor?
-
-
Önden giren rüzgarın aracı az etkilemesi için filan düşünülmüş olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben basıklık göremedim, tasarımdan ötürü göz yanılması olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizelse motor ağırlığindan one hafif egik durur ya da amortisörler eskimiştir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tasarım ve aerodinamik yapısı gereği ön alta doğru olup tavandan yavaşca arkaya doğru eğilirse rüzgâr direnci çok çok düşük oluyor. Bu hem yakıt tüketimi ni hem yüksek hızda yol tutuşu oldukça etkiliyor. Hafif ticariler ve suvlar rüzgardan daha çok etkilenirler o yüzden yüksek hızlarda 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 4 Temmuz 2021; 14:50:42 >
Ford focus 2011 29.5
Ford focus 2018 27.3
Hyundai Elantra 2011 29
Hyundai Elantra 2018 27
mesela ilgili link aşağıda
https://tr.vvikipedla.com/wiki/Automobile_drag_coefficient#Wheel_covers
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
dışardan biraz öyle gibi duruyor ama içeride onu hissetmiyorsunuz, bu aracın gayet te iyi yol tutuşu var.
fotodaki en boş trend versiyonu, bütçe durumunu bilmiyorum ama araç çok temiz yada çok uygun değilse en azından style paket almanızı tavsiye ederim.
-
Muhtemelen tasarimla alakalı göze öyle görünüyor
Genelde tüm modellerinde var misal fiesta da bu şekil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O dediğin çoğu marka da var
Yokuş aşağı daha hızlı gidiyorlar 'Go faster stripe'dan sonraki en iyi ikinci buluş.
Bu trendi Ford Sierra ve Mecedes 190 başlatmıştı.
-
Benim mondeo mk 4 de aynı şekilde. Ön ile arka arasında rahat 5cm var.
-
Yan cam çıtasının eğiminden dolayı öyle hissediliyor. Zannımca Ford'un tasarım dili böyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4020D9D24
O dediğin çoğu marka da varFocus dışında bu yaşıma kadar hiç dikkatimi çekmemişti hocam. Müthiş duruyor hoşuma gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: sürattrageBenim mondeo mk 4 de aynı şekilde. Ön ile arka arasında rahat 5cm var.
Mondeo mu.... Nasip olur mu be..
quote:
Orijinalden alıntı: z.atahan35
Dizelse motor ağırlığindan one hafif egik durur ya da amortisörler eskimiştirDizel
quote:
Orijinalden alıntı: ankuradışardan biraz öyle gibi duruyor ama içeride onu hissetmiyorsunuz, bu aracın gayet te iyi yol tutuşu var.
fotodaki en boş trend versiyonu, bütçe durumunu bilmiyorum ama araç çok temiz yada çok uygun değilse en azından style paket almanızı tavsiye ederim.
Fotoğraf örnekti hocam ya. Trend x için kapora ödendi harika araba kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: zerenerhan
Genelde tüm modellerinde var misal fiesta da bu şekilHarika.
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmd.239
Tasarım ve aerodinamik yapısı gereği ön alta doğru olup tavandan yavaşca arkaya doğru eğilirse rüzgâr direnci çok çok düşük oluyor. Bu hem yakıt tüketimi ni hem yüksek hızda yol tutuşu oldukça etkiliyor. Hafif ticariler ve suvlar rüzgardan daha çok etkilenirler o yüzden yüksek hızlarda 😏O zaman bu focus için bilinçli yapılmış ve + bir özellik değil mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tasarım ve aerodinamik yapısı gereği ön alta doğru olup tavandan yavaşca arkaya doğru eğilirse rüzgâr direnci çok çok düşük oluyor. Bu hem yakıt tüketimi ni hem yüksek hızda yol tutuşu oldukça etkiliyor. Hafif ticariler ve suvlar rüzgardan daha çok etkilenirler o yüzden yüksek hızlarda 😏
|
Önden giren rüzgarın aracı az etkilemesi için filan düşünülmüş olabilir
|
Yan cam çıtasının eğiminden dolayı öyle hissediliyor. Zannımca Ford'un tasarım dili böyle. |
dışardan biraz öyle gibi duruyor ama içeride onu hissetmiyorsunuz, bu aracın gayet te iyi yol tutuşu var. fotodaki en boş trend versiyonu, bütçe durumunu bilmiyorum ama araç çok temiz yada çok uygun değilse en azından style paket almanızı tavsiye ederim. |
Benzer içerikler
- cif ile araba çizik giderme
- kırmızı ve mavi antifiriz karışırsa ne olur
- en iyi benzin hangisi
- 2 araç sigortası neden yüksek çıkar
- adalet bakanlığı sticker yasak mı
- yeni skoda kodiaq
- kia ev5
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- agrotech araba
- opel mokka 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X