Şimdi Ara

Kafam küçük, bunu çok kafama takıyorum. Yardım edin...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafam küçük. Yaş 33. Bunu çok kafama takıyorum. Önceden jöleyle felan kaldırıyodum ama artık jöle felan sürmüyorum. Kafam vücuduma göre küçük kalıyor. Saçlarım dökülecek, kel kalacam diye korkuyorum. Çok cins bi görüntü olur diye düşünüyorum.

• Vücudunu küçültebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum da saçına güzel şekil vermen gerek , başka yapacak birşey yok . Benimde kafa büyük

• benim de kafam büyük, bunu çok kafama takmıyorum.
  • Bende de kafa seklim canımı sıkıyor . Bebekken tam istediğim gibiymis . Şimdi ise arkası daha geniş ön taraf dar ve küçük . Ayrıca arka taraf daha yukarda . Tam bir armut meyvesi gibi. İsterdim ki kafamın ön ve arkası aynı genişlikte olsun . Kafamın üstüde düz olsun . ( Kafam basık ve arkada çıkıntı var . Kafam arkası daha yukarda olduğu için saçlarımı fonlerim ki normal gözüksün.Benim düşündüğüm öyle . Ön taraftan normal gözükür ama arkadan benim istediğim gibi değil . Alnım enine ve boyuna küçük . Sanki bebeklikten sonra hiç genislememis gibi.

Bu gibi şeyleri kafaya takmak ayrı bir dert .Çoğu kişinin böyle bir derdi yok . Benimde saçlarım dökülüyor ve istediğim gibi uzamiyor . Ön taraf bir sağa bir sola uzuyor.Herkes gibi düz uzamasını isterdim .

• Evet arkadaşlar çoğu kişide olan bir durum herhalde. ALLAH günah yazmasında ister istemez insanda özgüven sorunu yaratıyor, insanlar sokakta yürürken bana bakıp gülüyorlar gibime geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

benim de kafam büyük, bunu çok kafama takmıyorum.

İngiltere de cambridge üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre kafası büyük olan bebekler diğerlerinden daha akıllıymış. Benim kafam da büyük sınıftakiler bazen koca kafalı deyince bunu söylüyordum artık diyemiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jeociga J kullanıcısına yanıt
    ister istemez aklıma bu sahne geldi Hocam çok kafanızı takmayın derim bir şekilde kılık kıyafet saç şekli vs küçük dokunuşlar ile biraz daha iyi hale getirebilirsiniztakıntı haline gelir ise çok mutsuz olursunuz eldeki imkanlarınız ile çözüm üretmeye çalışmalısınız
    https://www.youtube.com/watch?v=Lp8I-f2m7vU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 12 Ağustos 2017; 12:3:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.