Merhaba, daha önce ki "Tek başına Bilim-kurgu 3D oyun yaptım| Misty" adlı konumda google play'e mobil oyunum olan Break The Logs'u koyacağımı yazmıştım. Oyunum şu an google play'de yayında.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SafaAlkan.BreakTheLogs
Oyunu ilkbahar aylarında geliştirmeye başladım sonra ara verdim. Sonra yazın ortalarından itibaren tekrar başladım ve projeyi bitirmiş bulunmaktayım. 100 bölüm elle hazırlanan bölüm var. Oyun odunları doğru zamanda kesmek ile alakalı ki bazen çok zor olabiliyor. Ücretsiz bir biçimde indirilebilir. Oldukça zorlayıcı ve keyif verici olduğunu düşünüyorum. Oyunum için aslında ketchupp şirketine başvurmuştum publisher olarak kullanabilir miyim diye lakin daha sonra vazgeçtim çünkü bazı yorumlar gördüm projeni reddediyorlar ve fikrini çalıyorlar şeklinde. Bu yüzden oyunu kendim sürmüş bulunmaktayım.
Ara sıra güncellemeler gelecektir bazen küçük hatalar farkediyorum.
Oyun videosu:
Oyunu eğer sevdiyseniz paylaşmayı unutmayın ;) ve evet level 100 de ki görsel benim elim
Merhaba, bu yılın başında bitirdiğim tek başıma Unity den yaptığım oyunu burada paylaşmak istedim. Önceden beri AAA gerçekçi oyunlara ilgim vardı. Bende acaba kendi başıma yapabilir miyim diye başladım ve ortaya bu oyunu çıkardım. Her şeyle kendim uğraştığım için yapması zor oldu. Uzaya ilgim olduğu için uzayda geçen bir oyun yaptım. Uzayın derinliklerinde gidemediğim yerlere oyunda gidebilmek bana yine heyecan veriyor. İzlediğim filmlerden ve dinlediğim müziklerden ilham aldım yaparken bazı göndermeler de koydum. Oyunu yaparken kendimi bir film yönetmeni gibi de düşündüm. Aslında oyun yapmanın film çekmekten çok bir farkı yok. Birbiri ile bağlantılı iki sektör. Video 25 dakika, patlamış mısır, çay veya kahve alıp izleyebilirsiniz. Yakında da google play e yaptığım mobil oyunu koyacağım. Bu oyunu da acaba telefona uyarlasam mı diye de düşünmekteyim ama tonla iş işte...
Oyun linkini paylaşmıyorum çünkü exe dosyasında bir iki bölümde sorun çıkıyor. Şu an başka islerim olduğu için geriye dönüp bakacak vaktim de pek yok açıkçası.
24/10/2020 edit: Oyun 25 dakika sürüyor ama hızlandırılmış gibi düşünün. Oyunun evreninde çok daha uzun sürüyor o yolculuk farklı evrenlere veya galaksilere gidip gelmek. Ayrıca hikaye aslında çoktan yaşanmış ve bunu son sahnede görüyoruz. Aslında oynadığımız sahneler kahramanın anıları ve zaten en sonda anlatımı bitirdiğini belirtiyor.
Torku bisküvi dolandırıcılığı
Video oyunlarının tarih boyunca insanlara etkileri nelerdir ?
|
|
C# yardım
İdeoloji ve modern kültür kitabından kısa bir not
|
|
Papaz Brunson'un Irak'ta çekilen fotoğrafları
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.356
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 11.264 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.068 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic