Arkadaşlar Xiaomi piston basic edition kulaklığı 8 Ağustos Çarşamba günü Hepsiburada daki bir satıcıdan aldım. Perşembe günü kulaklık geldi . Geldiği gibi açıp denedim ve istediğim gibi bir kulaklık olmadığını anladım . Kulaklık konusunda az çok deneyimliyim . 35-40 TL arası bir şey almayı düşünüyordum bende bunu aldım . Her neyse kulaklığı 5 dk kullanmadan kutusuna geri koydum . Perşembe günü iade edemedim . Cuma günü iade ettim verdim kargoya . 15 Ağustos Çarşamba günü kargo adama ulaştı. Bekledim , sonra baktım ihtilaflı yazıyordu . İnternete ihtilaflı yazınca bir çok kişinin bu sorundan yakındığını gördüm . Bugün tekrar bakınca iademin reddedildiğini gördüm . Kulaklık kişisel ürün diyemi reddedildi ? Ne yapabilirim ? Sanırım paramı geri alamayacağım . 14 gün icinde üründen cayma hakkımı kullanmak istedim lakin kabul edilmedi .
Up
Kulaklık gibi ürünleri hijyenik sebeplerden ötürü iade almıyorlar diye biliyorum. Şikayet Var'a yaz daha çok yardımcı olurlar
Yanlış olan birşey yok,kulaklık kişisel üründür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme