Beyler uyku hapı kullanan varmı aranızda? Geçen konu açmıştım uyuyamıyorum diye desyrel kullan dediniz dün 2 tane içtim yattım hiçbi etkisi olmadı yine sabaha kadar uyuyamadım, sabah yataktan bi kalktım gözümü bile açamıyorum bütün gün ölecektim yorgunluktan ve şimdi başım çok kötü ağrıyor. Bu haplar sadece uykumu getiriyor ama uyutmuyor, benim uykum var ama uyuyamıyorum napayım?
up
quote:
Orijinalden alıntı: Tomaya Su Sıkan Sikörtıl
up
o hapları yatarken almıcan onları belli bi süreden önce yutman gerekio çünkü biraz geç etki yapıo sabah gözlerini açmamanın sebebi ondan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A
o hapları yatarken almıcan onları belli bi süreden önce yutman gerekio çünkü biraz geç etki yapıo sabah gözlerini açmamanın sebebi ondan olabilir.
lisedeyken bir kere almak gibi bir hata ettim yani uyanırım sanmıştım. sabah zor kalktım okula gittim yattım okul bitti kalktım hala ilacın %50-60 etkisi sürüyordu o gün öyle zombi gibi geçti hiç bir şey hatırlamıyorum okulda olanları ne tuvaletim geldi ne susadım 8-9 saat boyunca.. öneririm öküz gibi uyutuyor.
lisedeyken bir kere almak gibi bir hata ettim yani uyanırım sanmıştım. sabah zor kalktım okula gittim yattım okul bitti kalktım hala ilacın %50-60 etkisi sürüyordu o gün öyle zombi gibi geçti hiç bir şey hatırlamıyorum okulda olanları ne tuvaletim geldi ne susadım 8-9 saat boyunca.. öneririm öküz gibi uyutuyor.
Bunları nereden alabilirim reçeteyle satılıyorlar galiba doktor vermez ki
Yok reçeteyle satılmıyor. Hakaret olarak algılama zaten bende içtim ama bizim köpeğe seyahatlerde veriyoruz arabada rahat dursun diye hayvan 3 güne anca kendine geliyor (hapın yarısını vermemize rağmen) eczaneden direk isim vererek alabilirsiniz.
Yalnız yan etkilerini falan iyice okuyun bir internetten sonra vay ben görmedim vay ben duymadım olmasın eğer okula gitmeseydim manyakça uyurdum heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Bursaspor.16
kış depresyonu
Alıntıları Göster
bende senin gibiydim ı doser diye bişe var onun sleeping angel dozunu dinledim 25 dklık 4 dkda uyuya kalmışım
Alıntıları Göster
Piyasada remeron yada mirtaron ticari isimleri ile satılan mirtazapine etken maddeli ilacın tablet formunun yarısını tümü 30 mg sen 15 mg alacaksın bak nasıl uyuyorsun yatağa sürünerek gidersin garanti baktın buda olmuyor yeşil reçeteli ilaçlardan nervium senin ilacın
quote:
Orijinalden alıntı: sentez1
bende senin gibiydim ı doser diye bişe var onun sleeping angel dozunu dinledim 25 dklık 4 dkda uyuya kalmışım
deniyicem sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Tomaya Su Sıkan Sikörtıl
quote:
deniyicem sağol
Alıntıları Göster
bende unisom var 1 adet içmiştim geçen gün hiç bi işe yaramadı bu gün 2 adet içicem bakalım nasıl olucak
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
bende unisom var 1 adet içmiştim geçen gün hiç bi işe yaramadı bu gün 2 adet içicem bakalım nasıl olucak
deniyicem sağol
ama bulman zor olabilir bide ı doser nasıl dinleyeceğini bilmen gerkli
quote:
Orijinalden alıntı: İnsan Çakması
quote:
Orijinalden alıntı: Wardomsfight
quote:
deniyicem sağol
ama bulman zor olabilir bide ı doser nasıl dinleyeceğini bilmen gerkli
Alıntıları Göster
Rolex,Kırmızı Mitsubishi,İsrail Yıldızı ne aramıştınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: küÇÜK ADAM
Rolex,Kırmızı Mitsubishi,İsrail Yıldızı ne aramıştınız ?
Alıntıları Göster
burundan çıkan hapları diyon sandım
uyku ilacı diye bişey yoktur.Depresyon,şizofreni,bipolar bozukluk,obsesif kompulsif bozukluk gibi bazı hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçlar uyku vericidir.Bunları uyku hapı diye kullanıyorsun işte.
Depresyon tedavisinde kullanılan tirisiklik antidepresanlardan amitriptilin var.Ticari adı laroxyl.Hem iyi uyku verir hemde fiyatı uygundur.