< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yYeniçerii -- 29 Mayıs 2015; 17:49:28 > |
İstanbul'daki En İyi Devlet Hastanesi ve KBB Doktorları
Kulak Burun Boğaz (KBB) sorunları yaşıyorsanız ve İstanbul'daki en iyi devlet hastanesi ve doktorları arıyorsanız, bu yazı tam size göre.
Devlet Hastaneleri
- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi: KBB alanında uzman bir ekibe sahip, İstanbul'daki en iyi devlet hastanelerinden biri olarak kabul edilir.
- Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi: KBB bölümü, kulak hastalıkları, burun hastalıkları ve boğaz hastalıkları gibi çeşitli alanlarda hizmet vermektedir.
- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi: KBB alanında deneyimli bir ekibe sahip, İstanbul'daki önde gelen devlet hastanelerindendir.
En İyi KBB Doktorları
Yukarıdaki hastanelerde görev yapan, hastalar tarafından en çok tavsiye edilen bazı KBB doktorları şunlardır:
- Prof. Dr. [Doktorun Adı Soyadı]: İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan, kulak hastalıkları alanında uzman bir profesör.
- Doç. Dr. [Doktorun Adı Soyadı]: Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan, burun hastalıkları konusunda deneyimli bir doçent.
- Uzm. Dr. [Doktorun Adı Soyadı]: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan, boğaz hastalıkları alanında uzmanlaşmış bir uzman doktor.
Randevu Alma
Bu hastanelerde KBB doktorlarından randevu almak için ilgili hastanenin web sitesini ziyaret edebilir veya telefonla arayabilirsiniz. Randevu almadan önce kimlik kartınızı ve sağlık sigortanızın bilgilerini hazır bulundurun.