Şimdi Ara

'BABUŞ' hakaretmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birine babuş demek hakaret etmekmidir ? Hakaretse anlamı nedir,bakın gerçekten öğrenmek istiyorum ya.Araştırdım internette hakaret olduğuna dair birşey bulamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BABUŞ Hakareti midir?

BABUŞ NE DEMEK

"Babuş" kelimesi, Türkçede "yaşlı kadın" anlamına gelir. Genellikle sevecen veya saygılı bir terim olarak kullanılır. Ancak bazı durumlarda aşağılayıcı veya hakaret olarak da kullanılabilir.

BABOŞ NE DEMEK

"Baboş" kelimesi ise "yaşlı erkek" anlamına gelir. "Babuş" kelimesi gibi, "baboş" da genellikle sevecen veya saygılı bir terim olarak kullanılır. Ancak aşağılayıcı veya hakaret olarak da kullanılabilir.

BABUŞ HAKARETTİR

"Babuş" kelimesinin hakaret olup olmadığına bağlı olarak kullanılır. Genellikle sevecen veya saygılı bir terim olarak kullanılır, ancak aşağılayıcı veya hakaret olarak da kullanılabilir. Belirli bir durumda hakaret olarak kullanılıp kullanılmadığını anlamak için bağlamı dikkate almak önemlidir.

Örnekler:

• "Anneannem çok tatlı bir babuş." (Sevecen)
    • "O yaşlı babuş çok yavaş yürüyor." (Aşağılayıcı)
    • "Dedem çok bilge bir baboş." (Saygılı)
    • "O yaşlı baboş çok aksi." (Aşağılayıcı)

Sonuç olarak, "babuş" kelimesi bağlama bağlı olarak hem sevecen hem de aşağılayıcı bir terim olarak kullanılabilir. Hakaret olarak kullanılıp kullanılmadığını anlamak için bağlamı dikkate almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şimdi adam eğer ona babuş demenden rahatsız olup şikayet ettiyse bu cezayı alman normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 16 Nisan 2012; 21:16:07 >
  • Bu ne ya? Buna da ban mı verilir?

Diğer mesajını şikayet etti diyeceğim onda da bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 16 Nisan 2012; 21:17:13 >
  • Bu hakaretse hacı, müdür vs. de hakaret.
  • babuş, baba demek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

babuş, baba demek diye biliyorum.
    Aziz Babuşçu diye milletvekili mi ne var, hakaret olsa soyadı olmazdı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Aziz Babuşçu diye milletvekili mi ne var, hakaret olsa soyadı olmazdı diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    konuyu açtın diye extradan uyarı sonra yallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

konuyu açtın diye extradan uyarı sonra yallah

Alıntıları Göster
    Ben cevabımı aldım,teşekkürler.Admin her kimse bu konuyu ona armağan ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Ben cevabımı aldım,teşekkürler.Admin her kimse bu konuyu ona armağan ediyorum.

Alıntıları Göster
    yönetimin saçma işleri. alıştık artık.
  • babus diye soyadi bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

babus diye soyadi bile var.
    http://www.facebook.com/search/results.php?q=babu%C5%9F&init=quick&tas=0.7114803573624476&search_first_focus=1334794156533

Babuş soyadındaki kişilerin listesi, kurtlar vadisinde bile mematinin oğluna mamoş mu ne diyorlardı, babuş küfürse mamoş ne ola

• quote:

'BABUŞ' hakaretmidir ?

Birine babuş demek hakaret etmekmidir ? Hakaretse anlamı nedir,bakın gerçekten öğrenmek istiyorum ya.Araştırdım internette hakaret olduğuna dair birşey bulamadım.

ADMININ felç etmıssın bro helal adam sus pus kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

'BABUŞ' hakaretmidir ?

ADMININ felç etmıssın bro helal adam sus pus kalmış
    cidden hiç kimse küçültme, küçümseme anlamında kullanılabileceğini düşünmedi mi yoksa şu an ben cinyıslık mı yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

cidden hiç kimse küçültme, küçümseme anlamında kullanılabileceğini düşünmedi mi yoksa şu an ben cinyıslık mı yapıyorum

Alıntıları Göster
    yav zaten hep saçma sapan, komik işler yapıyorlar. öyle bir karadeniz fıkrası mı ne vardı, tedbir olsun diye adamı çekip vurduğu, nasıldı unuttum.

• quote:

'BABUŞ' hakaretmidir ?

Harbi ha, hiç bir şey yok ki babuş kelimesinde. 4 gün yemişsin hakaretten madem, bi dört günlük hareket et şu kirpiye de onun cezasını vermesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

yav zaten hep saçma sapan, komik işler yapıyorlar. öyle bir karadeniz fıkrası mı ne vardı, tedbir olsun diye adamı çekip vurduğu, nasıldı unuttum.

Alıntıları Göster
    Uyarının 2 gün önce reddedildiğini belirtmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

ben de alıntıladım diye ban yoluna gitmek istemiyorum.

yav he he

• quote:

quote:

yav he he

SS alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

quote:

quote:

yav he he

SS alındı

Alıntıları Göster
    Babuş dede demek diye biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.