Şimdi Ara

NE AYKUTÇU NE AZİZCİ; BEN FENERBAHÇELİYİM ! ( Mektup )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce futbolcu kardeşimlerim ve abilerim;

Mehmet Topal; seni neden aldık biz ? Selçuk'tan farkı var mı ? Madem yanına bir Lassana Diarra, Tino Costa gibi hücuma dönük adam alamicaktık Selçuk'un günahı ne o zaman!!!

Peki ya büyük kaptan Alex ? Kuyt'u görünce utanmıyor musun ? Yahu Kuyt denilen futbolcu 40 yıllık fenerli gibi heryerde, deli gibi savaşıyor. Kaptanısın sen bu takımın Alex, sen napıyorsun ?! Bu maçta oynamicaksın da, Vaslui maçında oynamayacaksın da; Elazığspor maçında yaptığın asistleri attığın golleri napiyim ben ?

Peki ya yerli Pique Bekir ? Hiç kusura bakma ! 2.lig'den genç bir oyuncu alalım hatta ne 2.ligi, git afrikaya kabilespor'dan 17 yaşında bir oyuncu al bu kadar hata yapmaz. Geçen seneden beri hemde, 1-2 maç değil, her maç ! Vaslui maçında golü senin yüzünden yedik, bugün de gördük yaptığın "asistleri" ! Sana güvenip, sadece Yobo'yu alıyoruz. Hazırlık kampından sonra oda !

Cristian efendi ? Saçlar çok yakıştı la Yemin ederim adamın adını 2-3 kere anca duydum maç boyunca ama sıkıntı yok saçlardan tanıyorum.. Saçların olmasa, oyunda olduğunun bile farkında olmicam.Ama ne güzeldi eskiden en azından defans yapıyordun, uzaktan şut çekiyordun; nasıl bir güvence almışsan Aykut babacığından, nasıl bir havalanmışsan artık onları da yapmıyorsun artık!

Caner kardeşim ? Bi var bi yok. Birşeyler yapıyosun ama naptığını sen de bilmiyorsun, sarışın Tuncay.Bu saydıklarımın içlerinde yine en iyisi sendin ama, hakkını da verelim.

Gelelim Aykut hocayaaaaa;

Hocam izninle monolog değil, diyalog halinde iletişim kurmak istiyorum. Öhö öhö!

Elde ki kadroya, sakatlara vs. bakınca hadi ilk 11 doğruydu diyelim.Taktın ya kafayı ortasahaya, transfere ihtiyaç yok diyosun! Sebep ? Bahane şu; ORTSHMIZ YTRLİ! Pardon canım anlamadım,yavaş konuş ?! ORTASAHAMIZ diyorum, "YETERLİ !"

Be Aykut hocam, be kocaman umudumuz, be adam gibi adam, seni çok seviyorum AMAAAA; Sen Ankaraspor'u yönetmiyorsun, sen FENERBAHÇE'yi yönetiyorsun ! Bak formalara, sarı lacivert, bak çevrene Fenerbahçe burası. Ligde şampiyonluğa oynuyorsun, avrupada üst kademelere oynamak istiyorsun, YETERLİ NE DEMEK YAHU ? Ki günümüz futbol şartlarını düşünürsek, ortasahanın "can damarı" olduğu bir anlayışta, senin ortasahanın sadece YETERLİ değil SÜPER olması gerekiyor. ALTERNATİFLİ olması gerekiyor ! Ki yeterli bile bir ortasahan yokken, Cristian bugün sakatlansa, Mehmet Topal'ın fos çıktığını anladığında napcaksın ? Hadi diyelim ki hepimiz futbol özürlüyüz, sen haklısın.Eyvallah!

Galatasaray 10 kişi değil, 9 kişi de kalsa, 8 kişi de kalsa bugün bizi yenerdi. Ortasahamız dediğin gibi yeterli gözükmüyor çünkü, sarı kırmızılı adamlar ortasahamızı yürüyerek geçiyor her seferinde. Her seferinde geçemedi mi ? Sebebi kesin forvetten top almaya gelen Kuyt'tır,haklısın. Olsun onun da çaresi var; Selçuk İnan bir uzun top atar, büyük Takım Fenerbahçe'nin büyük defansı Umut Bulut gibi bir adamı KRAL yapar ! :) Umut Bulut kimdir ? Bienvenu'nun türk versiyonu.. Hani senin kadroya dahi almadığın Bienvenu var ya ?? Hatırla be hoca, ilk adı Henri

Hadi Galatasaray süper takım, süper oynadı, yapacak hiçbirşeyimiz yoktu, boynumuzu büktük yenilgiyi kabullendik DİYELİM ! Mehmet Topal'ı çıkardın, Krasic'i aldın. Eyvallah güzel.. Mehmet Topuz'u ortasaya çektin. He işte oluyor ha gayret, elde ki şartlarda en iyi mantık bu zaten. İşte budur hocam diyorurzzzzzzzzzzzz, hocam ? işte bu dedik ? Eee hadi hocam, devamı gelmeli; SOW girmeli oyuna hocam !! Alex'in sol ayak ölümü gerçekleşmiş, pas vermiyor şut atmıyor.Efenim ? Alex'in napcağı belli mi olmaz ? Doğru, o zaman Caner ? Ee Caner de tükenmiş hocam bi saçları kalmış geriye, Kuyt'ı çek sola Sow'u al o zaman ?? Kuyt zaten forvette de oynayamıyor ki,nerde oynarsa oynasın adam o yeterli dediğin ortasahanın görevini yapmak için defansa gelip top kapıyor, oyun kuruyor; hem kanat oyuncusu zaten kanada koy hocam.Hocam kime diyorum Sow'u alalım, gol yicez bak hocam ?? Hocaaaam diyorum, hoc... 3-2 Efendim hocam ? Oyuna "şimdi" Sow mu girsin ? Giren girdi hocam artık gerek yok. Sow diyorum oyunda hocam, geç olsa da girdi.. Zahmetler verdiniz sayın Kocaman Umudumuz :)

Gelelim Aziz Yıldırım ve Yönetim;

Aziz başkanım, dünya 3 takımı konuşcaktı. Real, Barca ve Fener.. Sayenizde konuşcak başkanım :) Şampiyonlar ligine olur da kazayla falan katılırsak, bu kadroyla herkes bizi konuşcak başkanım emin olun :) Ve sayın yönetim, eyvallah çok iyi bi transfer sezonu geçirdik. Fakat madem Yobo gelicekti, neden en baştan alınmadı da araya Heitinga,Rolando, Mbwia'yı falan karıştırdınız. Noldu şimdi ? Bekir'e kaldık. Sayın yönetim; geçen sene bu takımın ortasahasına Emre'nin yanına dünyaca ünlü ortasaha gelcek diyordunuz. Emre varken bile ortasahaya takviye yapmak istiyordunuz, şimdi Emre de gitti ama siz transfer bitti diyorsunuz. Biliyorum onu Aykut hoca diyor, siz de tamam diyorsunuz. Tamam mı sayın yönetim ? Gerçekten oturun da bir maç izleyin, tamam mı ? Hepimiz körüz, hepimiz futbol özürlüsüyüz, hepimiz futbolu pes'ten fifa'dan biliyoruz, nasıl bir koltukta oturuyorsanız markasını verin alıcam ve oturup o koltuktan takıma bakıcam, gerçekten tamam mı acaba diye.. Eğer öyleyse evime alıp, bütün sezon o koltuktan maçı izlicem.Kaç yıldır gözlerim bayram etmedi, bari sayenizde g.tüm etsin !

Saygılar, sevgiler

İMZA,

Forma alan, maça gelip bilet alan,hatta Lig Tv ile Fener aşkım yüzünden 1 yıllık peşinen üyelik satın alan, körü körüne takımımı savunup, geçen sene varıyla yokuyla takımına sahip çıkan bir Fenerbahçe Taraftarı

Ve benim gibi düşünen herkes adına !

+1907

• Futbolda pres önemlidir.gs de ilk 11 hepsi presci koşan adamlar.. fenerbahçede baroni-alex koşmaz..bide bunlara 1-2 kişi daha ayak uydurdumu takım göçüyor.. ne pres yapıyoruz ne ileri çıkıyoruz ne pas yapıyoruz.. kuyt geldi doğduğundan beri fenerde oynuyormuş gibi oynuyor.. yazık bu takıma herşeyi değişmeli.. başta aykut hoca
  • Hocam sesini duyan olmaz ama yazmaya devam et. Başka yönlerin gelişir. Güzel yazı
  • Aziz Yildirim beni inanilmaz bir hayal kirikligina ugratiyor su donemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Hocam sesini duyan olmaz ama yazmaya devam et. Başka yönlerin gelişir. Güzel yazı

Ben sadece içimi döktüm hocam, tşk ederim. Varsın sesimi duyan olmasın, mail olarak gönderdim mektup olarak da göndercem.. :) 0 kalmaktansa varsın -1 desinler arkamdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Aziz Yildirim beni inanilmaz bir hayal kirikligina ugratiyor su donemde

Ben Aziz Yıldırım gelince bu takım şaha kalkar, sağlam bi transfer yapılır, üzerimizde ki ölü toprağı gider sanıyordum. Ama şimdi bakıyorum da, yeller esiyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Ben Aziz Yıldırım gelince bu takım şaha kalkar, sağlam bi transfer yapılır, üzerimizde ki ölü toprağı gider sanıyordum. Ama şimdi bakıyorum da, yeller esiyo..

Aynen oyle.Nerde o eski Azizsilin'ler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kim yazmışsa 10 numara yazmış ellerine sağlık.

Yalnız birazdan baroni ve Alexciler burayı yakar :)))
  • quote:

quote:

Aziz oldu artik bir daha toparlanamaz artik yeni devre dogru ilerliyoruz

• @TaKo,

Yazı size ait ise tebrik ederim çok güzel tespitler, şu saatte gözümü kırpmadan okudum.
  • yazınıza sonuna kadar katılıyorum ..

bu kadar imkan varken , bu kadar iyi adamlar alınmışken , adam gibi orta saha kurmamak nedir ?

* inler , fernandes , sissokko vb bir ya da iki adam acil alınmalı
    * alex maçına göre sonradan oyuna alınabilir, mutlaka çift forvete dönülmeli
    * sow , kuyt mükemmel ikili olur , kanatlarda stoch , krasic olacaksa mutlaka mücadeleci teknik adam gibi orta saha lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln10

@TaKo,

Yazı size ait ise tebrik ederim çok güzel tespitler, şu saatte gözümü kırpmadan okudum.

Bana ait hocam, teşekkür ederim :) Ve ayrıyetten de tebrik ederim, hakettiniz.. Darısı şampiyonlar ligine umarım, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Kim yazmışsa 10 numara yazmış ellerine sağlık.

Yalnız birazdan baroni ve Alexciler burayı yakar :)))

Ben yazdım, tşk ederim hocam. Gelen gelsin, okusunlar. Haksızsam, haksız olduğum bi yer varsa, buyursunlar yüzümüze vursunlar :) Başlıkta da dediğim gibi, aykutçu azizci alexçi olucaz diye esas olmamız gereken şeyi unuttuk; Biz hani FENERBAHÇE'liydik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLayer

yazınıza sonuna kadar katılıyorum ..

bu kadar imkan varken , bu kadar iyi adamlar alınmışken , adam gibi orta saha kurmamak nedir ?

* inler , fernandes , sissokko vb bir ya da iki adam acil alınmalı
    * alex maçına göre sonradan oyuna alınabilir, mutlaka çift forvete dönülmeli
    * sow , kuyt mükemmel ikili olur , kanatlarda stoch , krasic olacaksa mutlaka mücadeleci teknik adam gibi orta saha lazım..

Kesinlikle haklısınız. Ortada bariz bi sorun var ve çözüm;

* Ortasahaya Emre ayarında bir oyuncu alınmalı, sebep; Alex vazgeçmiş,zaten koşmuyordu, şimdi zar zor yürüyor. Oyun kuramıyor,yakalarsa 1-2 şut veya pas, o kadar.. Oyunu kurmaya kanatlardan veya forvetten başlıyoruz, daha doğrusu çalışıyoruz. O yüzden bize oyunu orta sahadan kurmaya başlicak Emre veya Fernandes ayarında bir adam alınmalı ki, hücumda oyunun çift yönünü de kullanalım. Ya sağdan ya soldan gelip, tıkanıyoruz.

* Aykut hocaya katıldığım nadir yerlerden biri; Alex artık oturmalı, genç oyuncu yetiştirmeli, teknik direktör yardımcısı olmalı, ilerde teknik diretör olmalı, yine Fener'de kalmalı fakat yeni bir heyecan içinde yeni bir kimlik veya işe kavuşmalı. Adamın twitlerinden bile belli, heyecanı yok, adam doymuş, gol olduğunda bile yapmacık gülümsüyor.

*Dünyanın hiçbi yerinde tek forvetli hiç bir takımda baskı kurup, leblebi gibi gol atamıyor. Fatih Terim saf mı, salak mı, o neden çift forvet oynatıyor o zaman ? Üstelik ortasahada Melo gibi bi eksiği bile varken. :) Çift forvete dönüp, Kuyt ve Sow sistemi artık oturtulmalı; sağda Krasic, solda Stoch Caner. Zaten Kuyt kanat oyuncusu aynı zamanda, bazı alternatif durumlara Bienvenu bile kazanılmalı. Sow ve Bienvenu forvetini hatırlayın geçen playoff maçlarında, dakika 15 4-5 pozisyon bulmuştuk. Trabzon maçıydı sanırım.

*Biz yememeyi düşünüyoruz, küçük takımların zihniyeti bunlar. Atmayı düşünelim, yediğimizden fazla atana 3 puan verdiklerini biri Aykut hocaya anlatmalı :)

• Birde gelip bize siz gercek fenerbahceli degilsiniz,takimin yaninda degilsiniz diyenler var.Ben takimimi yine desteklerim.Yarin yine formami giyerim.Sirf birini elestirdim diye bana kimse sen gercek fenerbahceli degilsin diyemez

• bu kadar yazı gereksiz . küfür et geç kendini yormaya değmez gerçi bunlar küfür bile haketmiyecek kadar acizler
  • quote:

quote:

Genelde tüm taraftarların beklentisi bu yöndeydi.Ama ne görüyoruz koskoca takımı Aykut un fantezilerine bırakmış hiçbir şeye ses çıkarmaz olmuş.Ne başkan ne de Aykut kocaman ateşle oynadığının farkında değil.Bu taraftar iki senedir çok çekti.Doldu dolacağı kadar taşması için fazla damlaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale

quote:

quote:

Genelde tüm taraftarların beklentisi bu yöndeydi.Ama ne görüyoruz koskoca takımı Aykut un fantezilerine bırakmış hiçbir şeye ses çıkarmaz olmuş.Ne başkan ne de Aykut kocaman ateşle oynadığının farkında değil.Bu taraftar iki senedir çok çekti.Doldu dolacağı kadar taşması için fazla damlaya gerek yok.

Bu taraftar iki senedir çok çekti.

İşte budur Bu sene gülmek hakkımızdı ! Ama bizi güldüren yok, herhangi bi yenilgi sonrası transfer yaparak taraftarı susturma politikası var.

• noktasından ünlem işaretine son harfine kadar katılıyorum bu kadar da kör olunmaz yav aldığımız formalar ligtvye döktüğümüz paralar akıtğımız göz yaşları ama bunu bilmezler ki aykut kocaman evine gidince rahatca uyur biz düşünürüz acaba ne olacak diye.
  • Ben artık üzüldüğünden de şüpheliyim.Takımın başına geldiği ilk sene başarısız olacağımı hissettiğim an takımı bırakırım demişti.Kendisine göre başarısızlık ne acaba çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.