Şimdi Ara

GS HUKUK NE ABİ YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası türkiyenin en yüksek puanlu yeri buraya giren biri napıyor nerelerde çalışıyor ne kadar kazanıyor bilen varsa yorum

• Avukat oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk tmm da memlekete donup icra yapmaz heralde

• ÇOMAR.SAVAR kullanıcısına yanıt
    lise mezunu milletvekillerine metin hazırlıyolar :)
  • Buyuk uluslararasi sirketlere girerken avantajdir tabi ki fransizca+ingilizce bileceksin.Ama eger kendi buronu acacaksan memlekete donup icra yapayim olayi gercek olabilir.Zira iyi bir avukat olmak icin ilk 100e girmek yetmiyor.Bir de buyuk davalari dinazorlar kolay kolay birakmaz.Gunumuzde emeklilik diye bir olay olmadigi icin pastadan dusen pay yeni mezunlara az oluyor.

Hakim savciligi pek dusunduklerini sanmiyorum.Ben ilk 100e girsem boun iktisat yazardim.İs hayatinda daha avantajli bolumdur bence.Avukatlikta dedigim gibi kendi isini yapiyorsan uninin pek olayi olmuyor

• kısmen Hukukta üniversite o kadar fark etmez çünkü hukuk bir sosyal bilimdir sen bol bol kitap okuyup yorumlaman lazım bir mühendislik olsa üni ön plana çıkar ama ankara hukuk da okuyan birisinin kitaplarını sende okursan onun kadar bilgi sahibi olursun tamam hoca vizyon katabilir diyenler çıkabilir ama bence iş öğrencide bitiyor
    Not:Bilkent,Koç,Galatasaray,Tobb gibi üniversitelerde %30 ingilizce dersleri var bu öğrencinin uluslararası hukuk normlarına daha hakim olmasını sağlar ama onu master yaparak veya kendi çabalarınla da telafi edebilirsin
  • Bir de benim anladigim kadariyla uni mezunlarinin oyle pek bir cemiyet vs ayricaligi olmuyor liseliler gibi.liseliler her ortamda birbirini korur kollar.ayrica lise mezunu 18 yasinda direkt genel kurul uyesi oluyor.lise+gs uni hukuk okuyan kisinin gs avukati olma ihtimali baya yuksek bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    hocam çoğu danışmanlık yapıyo ben de onu sordum soruşturdum gs de okuyan arkadaşa rica ettim bi sorsana diye gs avukatlarının çoğu özelden ya da istanbul ünisinden çıkma diyo orda büyük torpil dönüyomuş ama danışmanlıkta seni kapıyolar falan demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

Bir de benim anladigim kadariyla uni mezunlarinin oyle pek bir cemiyet vs ayricaligi olmuyor liseliler gibi.liseliler her ortamda birbirini korur kollar.ayrica lise mezunu 18 yasinda direkt genel kurul uyesi oluyor.lise+gs uni hukuk okuyan kisinin gs avukati olma ihtimali baya yuksek bence
    Fenerbahçeli olup gsl’de okuyan biri de genel kurul üyesi oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Fenerbahçeli olup gsl’de okuyan biri de genel kurul üyesi oluyor mu?

Alıntıları Göster
    oluyormus herkes sinan engin soylemisti.cidden degisik bir olusum oradan cikan birinin sirtinin yere gelmesi zor

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Sonra da gider Dursun Özbek'e oy atar
  • ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük holdnigler koç sabancı ülker falan gs biokent ve koç mezunlarini aliyomuş bunu yeni öğrendim koç holding çalişanina ulaştim bilkent mezunu kendisi 15-20bin dolar aliyomuş artı her davadan prim kendisi bilkent hukuka ilk 100 olarak girmiş sonra koç holdingte başlamış gs üni uluslararı ekonomi yl koç üni excatucive mba yapmış 30yaşinda kendisi

hocam 15-20 mi tl olmasin o (: harbi muthis para sunu 3.5dan sabitlemis olsa 70 yapar ayda...

Hocam ist büyük hukuk büroları ve bu holdinglrt dolar ve euro üzerinden maaş veriyo zaten ama bu dedigim adam zamaninda bilkent hukuku tam burslu kazanmış türkiye derecesi yani koç holding organizasyon şemasina bak internetten orada hukuk işlerine gel adamların cv lerini incele gorursun zsaten bu arkadaş ilerde direktör de olur zaten mba yaptı

6 yillik çalişan mba yeni bitti yönetici avukat şuan ilerde direktör olur 3-4seneye kalmaz birde bir ton sosyal hakki var şirket arabası var ful sağlik sigortasi hatitlamadigim daha bircok hakki vardı adamın

tobb ya da bilkent hukuk veya bilkent-boun iktisat uzerine yuksek lisans +2 yabanci dille bizim de boyle kariyer-maaslarimiz olur mu acaba

hocam tobb tavsiye etmiyorlar sıralamasını verdikleri bursa borçlu kimse tavsiye etmiyor

exatucive mba yaparsınız hocam birde direktör olursunuz.

ben iki sene sonra girecem sınava hedef bilkent hukuk yazdan itibaren start veriyorum.
    hocam o partnerli burolar falan insanin pestilini cikariyor ama onu da dusun.hukuk yerine iktisat falan daha mantikli bence sirketler acisindan

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇOMAR.SAVAR

hocam tobb tavsiye etmiyorlar sıralamasını verdikleri bursa borçlu kimse tavsiye etmiyor

exatucive mba yaparsınız hocam birde direktör olursunuz.

ben iki sene sonra girecem sınava hedef bilkent hukuk yazdan itibaren start veriyorum.
    hocam kırıkkale hukuk okuyup yabancı dili mükemmel yapsak bile bize bu yerler hayal olur mu
  • Geçenlerde şu konuya denk gelmiştim.https://forum.donanimhaber.com/dogudaki-oss-sinavinda-kopya-cekenler-var--37650921 İlber hoca derse girmiş ve memleketimizin bir gerçeği olan sorunla karşılaşmış. Buralar sen ben için değil. Sorulara ulaşabilen kopyacılar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loooooolli -- 26 Mayıs 2018; 22:12:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.