Deneme analizi
350-400 bandında araç tavsiyesi
İlk aracım olacak. 2 3 sene sonra kolayca elden çıkarabileceğim bir araç bakiyorum.
Ne önerirsiniz?
Bilkent CS kazananlar gelsin
Bikac kisi toplanirsa söyle bi mentorluk yapayim size
PC OPERASYONU BAŞARIYA ULAŞTI
Evet arkadaşlar dh forum olarak yaklaşık olarak 6 senedir üzerinde uğraştığımız bilgisayar mühendisliği (PC) bölümünü en trend tercih yapma projemiz başarıya ulaştı. Üst sıralarda zaten 3 4 senedir ilerdeydik, bugün GTÜ PC de ilk 10k dan öğrenci kabul etmeye başladığına göre görevi başarıyla nihayete erdirebiliriz.
Bu noktada artık operasyonun vizyonunu da gizlemenin bir anlamı kalmadı. Operasyonun nihai amacı bilgisayar bölümlerini trend yapıp Uruk'un 25k ile kars tıpa yerleşmesini sağlamaktı. Bugün bunu başardık. Artık uruk gelecek sene gönül rahatlığıyla sınava girip kars tıptaki kontenjanına yerleşebilir. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Gtü pc ilk 10k ağlamak istiyorum
Daha dün gibi hatırlıyorum gtü pc konularını 50 60kydı herkesin dilindeydi makara olarak. su anda salim uysala gore taban sıralaması 9.9 k küsur. Inanılmaz bir olay bugün gtu pc ilk 10kdan alıyorsa bu bu forum sayesindedir. Gururlan dh
sa
degerli forumdaslar, yillar boyunca bu forumda bazi video kaynaklarin daha adil kullanimi konusunda cok ozverili calismalarda bulunmus idim. Bugun uzerinden cok uzun zaman gectigi ve gerizekali yandex hesabimi sildigi icin o kaynaklara erisimim kesilmis durumda. Eger elinde bahsettigim video kaynaklar bulunan bir arkadas bana dmden ulasabilrise sevinirim.
Anahtar kelimeler: van, askerlik, mutlak deger
Breaking Bad izledim
Gercwkler acıdır, 2020 de de böyle dedik inanmadılar sonra olanlar ortada
İroniden anlamayan nesle aşina değilim |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.927
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 71.178 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.337 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar