Gercwkler acıdır, 2020 de de böyle dedik inanmadılar sonra olanlar ortada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TARIHIN EN KOLAY SINAVIYDI YIGILMA GELIYOR
-
-
hocam bu sene de ösym'ye bağış yapıp girdiniz mi sınava??
-
Yığılma deyince güldüler,
All-Star geliyor dedik.
Sen sıkı çalış desek de
Bir türlü dinletemedik.
-
Yok hocam ya staj mtaj olunca sınava giremezsem para boşa gider diye kaydolmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başladı mı stajın hocam?
bir de 4.sınıfa geçtin değil mi?
-
Bizim de finaller başlamadı daha iyi ki vermemişim vallahi hem zaman boşa gidecekti, hem para
-
Pzt baslayacam, aynen son senem
2020den zordu secici sorular bardi bence 2019 2020 arasi gelir
Hiç zannetmiyorum hocam akşama kitapçık açıklansın basına bir tekrar bakalım. Bir sınavda eğer TYT ve AYT oturumunda Matematik "eleyici" altını çize çize söylemeliyim ki kolay zorluktan bahsetmiyorum "eleyici" değilse o sınavda yığılma kaçınılmaz oluyor ve ne yazık ki TYT ve AYT Matematik için güvenilir sınava giren kişiler sınavın eleyicilikten uzak olduğunu söyledi.
-
Matta 15 tane falan soruya baktım da 2020 ye çok benziyor gibi geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam osymmin sordugu sadece 2021 zordu ki 2019 2018 ozellikle 2020 zor degildi bana fark yok gibi gledii bu sinabda 3 4 tane secici soru vardi ez clap degil feni bilmiom fen basitti sanirim ama
-
2018de çalışarak girip 32 ayt mat yapmıştım.
Bu sene laf olsun diye girdim hiç çalışmadan.
28 soru işaretledim. 28 net gelse şaşırmam. Kolaylığını ordan hesap edin işte.
45dakika kala bitti sınav. Hatta bir kere dönmüştüm bile. 45 dakika boş boş ea çözdüm. Tekrar baktım durdum
Ya bi boku da abartmayın amk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X